Treinkaartjes en Trein naar Pilsen v.a. €38

  • ☑️ Treintickets Pilsen v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International en InterCity
  • ☑️ Reistijd trein naar Pilsen: 9:44 uur

Duurzaam en comfortabel met de trein naar Pilsen in Tsjechië? Dan kijk je natuurlijk even op onze website. Goedkope treinkaartjes naar Pilsen zijn al verkrijgbaar vanaf 38 euro, wanneer je 3 tot 6 maanden voor vertrek boekt (vroegboekkorting). Daarna stijgt de prijs naar 60 en boven de 100 euro.

Met een reistijd van 9:44 uur is de treinreis naar Pilsen goed te doen. Wanneer je kiest voor de trein naar Pilsen moet je 3x overstappen en zijn er diverse routes. De kortste en meest logische verloopt per ICE International. De ICE International vertrekt dagelijks vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Vervolgens rijdt de trein naar Frankfurt en stap je over op de trein naar Neurenberg. Op station Neurenberg wissel je van ICE International naar de Regional-Express naar Chep (Tsjechië). Eenmaal aangekomen op station Cheb stap je op de rechtstreekse trein naar Pilsen (Plzen Hl.n.).

Met de trein naar Pilsen

Onderweg geniet je van het voorbij razende landschap vanuit je comfortabele zitplaats. Daarnaast is de ICE International voorzien van een hapje en drankje en kan je natuurlijk gerust even de benen strekken. Ook toiletten en wifi zijn aanwezig voor maximaal reiscomfort.

Een treinkaartje naar Pilsen koop je eenvoudig online bij verschillende aanbieders; NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. De tarieven zijn afhankelijk van de reisklasse, het boekingsmoment en de flexibiliteit. Wil je een kaartje bijvoorbeeld ten alle tijde kunnen wijzigen of annuleren betaal je een meerprijs.

Bij het boekingsproces heb je dan ook de keuze tussen 3 flexibiliteitstarieven, namelijk Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex tarief: de voordeligste prijs, maar wijzigen of annuleren is helaas niet mogelijk.
  • Mid-flex tarief: 6 euro toeslag per volwassene, waarbij je beperkt kan annuleren wijzigen.
  • Full-flex tarief: aanzienlijke toeslag afhankelijk van het boekingsmoment, waarbij annuleren en wijzigen is inbegrepen.

Stedentrip Pilsen met de trein

Natuurlijk kies je voor de trein. Je zit comfortabel, kan heerlijk eten en bijkletsen, terwijl je eigenlijk niets inlevert op reistijd. Daarbij kom je aan in hartje centrum en gaat jouw stedentrip of vakantie direct van start. De argumenten voor een bezoek aan Pilsen zijn eindeloos.

Pilsen is de geboorteplaats van Pils (bier) en kent een enorme hoeveelheid lokale cafés, brouwerijen en restaurants waar je Bourgondisch geniet tegen lage Tsjechische prijzen. Daarbij kent de stad vele bezienswaardigheden en een schitterend stadshart. Lees je voor vertrek goed in voor de bezienswaardigheden in Pilsen, zodat je niks mist.

Vanwege de vele biersoorten is er voor elk seizoen een bierfeest/evenement:

  • Lente: Finále Plzeň filmfestival
  • Zomer: Living Streets festival met getalenteerde straatmuzikanten
  • Herfst: Pilsner festival
  • Winter: BLIK BLIK Light festival
Trein naar Karlsbad (Karlovy Vary)

Trein naar Karlsbad (Karlovy Vary)

☑️ Treintickets Karlsbad v.a. 38 euro ☑️ ICE International en InterCity ☑️ Reistijd trein naar Karlsbad: 9:04 uur Zoek tickets Lekker op stedentrip of vakantie? Reis met de trein naar Karlsbad in Tsjechië. Karlovy Vary of Karlsbad is één van de bekendste kuuroorden...

Trein naar Brno

Trein naar Brno

☑️ Treintickets Brno v.a. 50 euro ☑️ ICE International en Railjet ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein Zoek tickets Duurzaam, comfortabel en goedkoop met de trein naar Brno in Tsjechië? Je reist al vanaf 50 euro per ICE International en Railjet naar de twee na...

Treinreis naar Praag

Treinreis naar Praag

Treintickets naar Praag vanaf € 50 Laagste prijs voor dezelfde reis! Online geen boekingskosten Vroeg boeken = voordelig reizen Zoek tickets Met de trein naar Praag? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 50,- zit u met een reistijd van 10 uur...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders