Trein naar Karlsbad (Karlovy Vary)

  • ☑️ Treintickets Karlsbad v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International en InterCity
  • ☑️ Reistijd trein naar Karlsbad: 9:04 uur


Lekker op stedentrip of vakantie? Reis met de trein naar Karlsbad in Tsjechië. Karlovy Vary of Karlsbad is één van de bekendste kuuroorden ter wereld met diverse warmwaterbronnen. Vroeger zouden beroemdheden als Napoleon en Mozart speciaal voor de helende werking naar Karlsbad afreizen. Ook als je niet voor de kuuroorden komt, is de stad de moeite waard! Het oude stadshart kent tal van bezienswaardigheden, activiteiten en wandelroutes.

De treinreis naar Karlsbad is goed te doen met een reistijd van 9:04 uur. Je reist vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem per ICE International naar Frankfurt. Vervolgens stap je over op de ICE International naar Neurenberg en vervolgens de rechtstreekse trein naar Karlsbad. Een treinkaartje naar Karlsbad kost 38 euro, wanneer je 3 tot 6 maanden voor vertrekt boekt. Later stijgt de prijs naar 60 en boven de 100 euro.

Trein Karlsbad: ICE, Regional-Express en InterCity

Vanwege de afstand zijn er diverse routes per trein naar Karlsbad. Zo kan je gebruik maken van treinen als de ICE International, IC Berlijn, ÖBB Nightjet, S-Bahn, Regional-Express en reguliere InterCity. De treinreizen zijn boekbaar via de reisplanner van verschillende aanbieders, als NS international, Deutsche Bahn, TheTrainLine en B-Europe.

De prijs van een treinkaartje naar Karlsbad is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk het moment van boeken, de reisklasse en de flexibiliteit. Zo kan je kiezen uit drie verschillende flexibiliteitstarieven; Non-flex, Mid-flex en Full-flex. Hieronder gaan wij verder in op de verschillen tussen de flexibiliteitsopties.

  • Non-flex tarief: de voordeligste prijs, maar wijzigen of annuleren is helaas niet mogelijk.
  • Mid-flex tarief: 6 euro toeslag per volwassene, waarbij je beperkt kan annuleren wijzigen.
  • Full-flex tarief: aanzienlijke toeslag afhankelijk van het boekingsmoment, waarbij annuleren en wijzigen is inbegrepen.
Treinkaartjes en Trein naar Pilsen v.a. €38

Treinkaartjes en Trein naar Pilsen v.a. €38

☑️ Treintickets Pilsen v.a. 38 euro ☑️ ICE International en InterCity ☑️ Reistijd trein naar Pilsen: 9:44 uur Zoek tickets Duurzaam en comfortabel met de trein naar Pilsen in Tsjechië? Dan kijk je natuurlijk even op onze website. Goedkope treinkaartjes naar Pilsen...

Trein naar Brno

Trein naar Brno

☑️ Treintickets Brno v.a. 50 euro ☑️ ICE International en Railjet ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein Zoek tickets Duurzaam, comfortabel en goedkoop met de trein naar Brno in Tsjechië? Je reist al vanaf 50 euro per ICE International en Railjet naar de twee na...

Treinreis naar Praag

Treinreis naar Praag

Treintickets naar Praag vanaf € 50 Laagste prijs voor dezelfde reis! Online geen boekingskosten Vroeg boeken = voordelig reizen Zoek tickets Met de trein naar Praag? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 50,- zit u met een reistijd van 10 uur...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders