Trein naar Karlsbad (Karlovy Vary)

  • ☑️ Treintickets Karlsbad v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International en InterCity
  • ☑️ Reistijd trein naar Karlsbad: 9:04 uur


Lekker op stedentrip of vakantie? Reis met de trein naar Karlsbad in Tsjechië. Karlovy Vary of Karlsbad is één van de bekendste kuuroorden ter wereld met diverse warmwaterbronnen. Vroeger zouden beroemdheden als Napoleon en Mozart speciaal voor de helende werking naar Karlsbad afreizen. Ook als je niet voor de kuuroorden komt, is de stad de moeite waard! Het oude stadshart kent tal van bezienswaardigheden, activiteiten en wandelroutes.

De treinreis naar Karlsbad is goed te doen met een reistijd van 9:04 uur. Je reist vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem per ICE International naar Frankfurt. Vervolgens stap je over op de ICE International naar Neurenberg en vervolgens de rechtstreekse trein naar Karlsbad. Een treinkaartje naar Karlsbad kost 38 euro, wanneer je 3 tot 6 maanden voor vertrekt boekt. Later stijgt de prijs naar 60 en boven de 100 euro.

Trein Karlsbad: ICE, Regional-Express en InterCity

Vanwege de afstand zijn er diverse routes per trein naar Karlsbad. Zo kan je gebruik maken van treinen als de ICE International, IC Berlijn, ÖBB Nightjet, S-Bahn, Regional-Express en reguliere InterCity. De treinreizen zijn boekbaar via de reisplanner van verschillende aanbieders, als NS international, Deutsche Bahn, TheTrainLine en B-Europe.

De prijs van een treinkaartje naar Karlsbad is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk het moment van boeken, de reisklasse en de flexibiliteit. Zo kan je kiezen uit drie verschillende flexibiliteitstarieven; Non-flex, Mid-flex en Full-flex. Hieronder gaan wij verder in op de verschillen tussen de flexibiliteitsopties.

  • Non-flex tarief: de voordeligste prijs, maar wijzigen of annuleren is helaas niet mogelijk.
  • Mid-flex tarief: 6 euro toeslag per volwassene, waarbij je beperkt kan annuleren wijzigen.
  • Full-flex tarief: aanzienlijke toeslag afhankelijk van het boekingsmoment, waarbij annuleren en wijzigen is inbegrepen.

Ontvang aanbiedingen

Lente 2024: citytrip Parijs per trein

Lente 2024: citytrip Parijs per trein

Parijs, de stad van liefde en licht, blijft een onweerstaanbare bestemming voor reizigers over de hele wereld. Met zijn iconische bezienswaardigheden, gastronomische hoogstandjes en elegante boetieks biedt Parijs een onvergetelijke citytrip. In deze gids nemen we je...

Citytrip Hannover per trein

Hannover, de charmante hoofdstad van Nedersaksen in Duitsland, wacht op jou om haar rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur te ontdekken. Deze stad, doordrenkt van traditie en moderniteit, biedt een perfecte mix van ontspanning en opwinding...

NS: slechtziende en blinde kinderen oefenen met treinreizen

NS: slechtziende en blinde kinderen oefenen met treinreizen

Op donderdag 15 februari hebben slechtziende en blinde kinderen van het expertisecentrum Koninklijke Visio in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen (NS) een unieke ervaringsreis gemaakt van Eindhoven naar Weert. Met als doel de drempels van het reizen met de...

Pin It on Pinterest