Trein naar Karlsbad (Karlovy Vary)

  • ☑️ Treintickets Karlsbad v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International en InterCity
  • ☑️ Reistijd trein naar Karlsbad: 9:04 uur


Lekker op stedentrip of vakantie? Reis met de trein naar Karlsbad in Tsjechië. Karlovy Vary of Karlsbad is één van de bekendste kuuroorden ter wereld met diverse warmwaterbronnen. Vroeger zouden beroemdheden als Napoleon en Mozart speciaal voor de helende werking naar Karlsbad afreizen. Ook als je niet voor de kuuroorden komt, is de stad de moeite waard! Het oude stadshart kent tal van bezienswaardigheden, activiteiten en wandelroutes.

De treinreis naar Karlsbad is goed te doen met een reistijd van 9:04 uur. Je reist vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem per ICE International naar Frankfurt. Vervolgens stap je over op de ICE International naar Neurenberg en vervolgens de rechtstreekse trein naar Karlsbad. Een treinkaartje naar Karlsbad kost 38 euro, wanneer je 3 tot 6 maanden voor vertrekt boekt. Later stijgt de prijs naar 60 en boven de 100 euro.

Trein Karlsbad: ICE, Regional-Express en InterCity

Vanwege de afstand zijn er diverse routes per trein naar Karlsbad. Zo kan je gebruik maken van treinen als de ICE International, IC Berlijn, ÖBB Nightjet, S-Bahn, Regional-Express en reguliere InterCity. De treinreizen zijn boekbaar via de reisplanner van verschillende aanbieders, als NS international, Deutsche Bahn, TheTrainLine en B-Europe.

De prijs van een treinkaartje naar Karlsbad is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk het moment van boeken, de reisklasse en de flexibiliteit. Zo kan je kiezen uit drie verschillende flexibiliteitstarieven; Non-flex, Mid-flex en Full-flex. Hieronder gaan wij verder in op de verschillen tussen de flexibiliteitsopties.

  • Non-flex tarief: de voordeligste prijs, maar wijzigen of annuleren is helaas niet mogelijk.
  • Mid-flex tarief: 6 euro toeslag per volwassene, waarbij je beperkt kan annuleren wijzigen.
  • Full-flex tarief: aanzienlijke toeslag afhankelijk van het boekingsmoment, waarbij annuleren en wijzigen is inbegrepen.

Ontvang aanbiedingen

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Terwijl de zon ondergaat en de schemering invalt, ontwaakt een verborgen wereld vol betovering. Nachtvlinders, met hun delicate vleugels en mysterieuze patronen, fladderen door de zomerse duisternis. Trek je wandelschoenen aan en laat je meevoeren op een betoverende...

Pin It on Pinterest