Trein naar Karlsbad (Karlovy Vary)

  • ☑️ Treintickets Karlsbad v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International en InterCity
  • ☑️ Reistijd trein naar Karlsbad: 9:04 uur


Lekker op stedentrip of vakantie? Reis met de trein naar Karlsbad in Tsjechië. Karlovy Vary of Karlsbad is één van de bekendste kuuroorden ter wereld met diverse warmwaterbronnen. Vroeger zouden beroemdheden als Napoleon en Mozart speciaal voor de helende werking naar Karlsbad afreizen. Ook als je niet voor de kuuroorden komt, is de stad de moeite waard! Het oude stadshart kent tal van bezienswaardigheden, activiteiten en wandelroutes.

De treinreis naar Karlsbad is goed te doen met een reistijd van 9:04 uur. Je reist vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem per ICE International naar Frankfurt. Vervolgens stap je over op de ICE International naar Neurenberg en vervolgens de rechtstreekse trein naar Karlsbad. Een treinkaartje naar Karlsbad kost 38 euro, wanneer je 3 tot 6 maanden voor vertrekt boekt. Later stijgt de prijs naar 60 en boven de 100 euro.

Trein Karlsbad: ICE, Regional-Express en InterCity

Vanwege de afstand zijn er diverse routes per trein naar Karlsbad. Zo kan je gebruik maken van treinen als de ICE International, IC Berlijn, ÖBB Nightjet, S-Bahn, Regional-Express en reguliere InterCity. De treinreizen zijn boekbaar via de reisplanner van verschillende aanbieders, als NS international, Deutsche Bahn, TheTrainLine en B-Europe.

De prijs van een treinkaartje naar Karlsbad is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk het moment van boeken, de reisklasse en de flexibiliteit. Zo kan je kiezen uit drie verschillende flexibiliteitstarieven; Non-flex, Mid-flex en Full-flex. Hieronder gaan wij verder in op de verschillen tussen de flexibiliteitsopties.

  • Non-flex tarief: de voordeligste prijs, maar wijzigen of annuleren is helaas niet mogelijk.
  • Mid-flex tarief: 6 euro toeslag per volwassene, waarbij je beperkt kan annuleren wijzigen.
  • Full-flex tarief: aanzienlijke toeslag afhankelijk van het boekingsmoment, waarbij annuleren en wijzigen is inbegrepen.

Ontvang aanbiedingen

Trein naar Oktoberfest in München

Trein naar Oktoberfest in München

Bezoek het Oktoberfest in München met de trein. Het is 's werelds grootste bierfestival en één van de meest iconische evenementen van Duitsland. Het festival begint eind september en duurt tot het eerste weekend van oktober. Wanneer je van bier, traditionele feesten...

Citytrip naar München: Ontdek de bezienswaardigheden

Citytrip naar München: Ontdek de bezienswaardigheden

München, de bruisende hoofdstad van Beieren, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur. Deze stad, met zijn unieke mix van traditie en moderniteit, is een ideale bestemming voor CityTrippers. Hier zijn de bezienswaardigheden...

Dagje winkelen in Luik met de trein

Dagje winkelen in Luik met de trein

Luik, gelegen in het prachtige Wallonië, biedt een fantastische winkelervaring voor bezoekers die van winkelen houden. Of je nu op zoek bent naar mode, antiek, lokale specialiteiten of gewoon een leuke tijd wilt hebben, een dagje winkelen in Luik heeft het allemaal te...

Pin It on Pinterest