Treinkaartje naar Noordwijk aan Zee

Een dagje uitwaaien, zonnen of ontspannen? Dan reis je natuurlijk met de trein naar het strand! Het enige strand in Nederland met een treinstation is Zandvoort. Voor de overige dien je naar het dichtstbijzijnde treinstation te reizen, waarna je overstapt op Openbaar Vervoer voor het laatste deel van de reis.

Dit geldt ook voor de treinreis naar Noordwijk aan Zee. Hiervoor reis je eerst met de trein naar Leiden of Sassenheim, waarna je overstapt op de bus. Wanneer je per trein naar Leiden reist stap je over op Bus 20 richting Noordwijk. Kies je voor een route via Sassenheim? Dan stap je op station Sassenheim over op Arriva Bus 385 richting Den Haag Centraal.

Per trein naar Noordwijk aan Zee

Bekijk: goedkope treinkaartjes, dagretours of dagkaarten.

Bezoek Noordwijk

Te midden van het prachtige Noordwijk aan Zee vind je de gezellige Kerkstraat met diverse boetiekjes en winkels. Daarbij zijn er diverse activiteiten te beleven, zoals Footgolf bij Plein6, Fietsen of wandelen in de omgeving van Noordwijk of een Wellness moment bij CryoSalon Min110.

Natuurlijk moet je bij een bezoek aan Noordwijk aan Zee zeker de kust bewandelen. Heerlijk uitwaaien en even bijkomen bij een leuke strandtent, maakt jouw dagje helemaal compleet.

Neem de hond mee!

Uniek aan Noordwijk is dat een groot deel van het strand het hele jaar door toegankelijk is voor honden. Zo zijn er zelfs strandplekken te huur, waarbij de hond mee kan. Reis je per trein? Vergeet dan niet een dagkaart hond te kopen, zodat je de hond een hele dag onbeperkt kan meenemen in de trein.

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders