Treinkaartje naar Noordwijk aan Zee

Een dagje uitwaaien, zonnen of ontspannen? Dan reis je natuurlijk met de trein naar het strand! Het enige strand in Nederland met een treinstation is Zandvoort. Voor de overige dien je naar het dichtstbijzijnde treinstation te reizen, waarna je overstapt op Openbaar Vervoer voor het laatste deel van de reis.

Dit geldt ook voor de treinreis naar Noordwijk aan Zee. Hiervoor reis je eerst met de trein naar Leiden of Sassenheim, waarna je overstapt op de bus. Wanneer je per trein naar Leiden reist stap je over op Bus 20 richting Noordwijk. Kies je voor een route via Sassenheim? Dan stap je op station Sassenheim over op Arriva Bus 385 richting Den Haag Centraal.

Per trein naar Noordwijk aan Zee

Bekijk: goedkope treinkaartjes, dagretours of dagkaarten.

Bezoek Noordwijk

Te midden van het prachtige Noordwijk aan Zee vind je de gezellige Kerkstraat met diverse boetiekjes en winkels. Daarbij zijn er diverse activiteiten te beleven, zoals Footgolf bij Plein6, Fietsen of wandelen in de omgeving van Noordwijk of een Wellness moment bij CryoSalon Min110.

Natuurlijk moet je bij een bezoek aan Noordwijk aan Zee zeker de kust bewandelen. Heerlijk uitwaaien en even bijkomen bij een leuke strandtent, maakt jouw dagje helemaal compleet.

Neem de hond mee!

Uniek aan Noordwijk is dat een groot deel van het strand het hele jaar door toegankelijk is voor honden. Zo zijn er zelfs strandplekken te huur, waarbij de hond mee kan. Reis je per trein? Vergeet dan niet een dagkaart hond te kopen, zodat je de hond een hele dag onbeperkt kan meenemen in de trein.

Leukste treinuitje binnen Nederland: Maastricht

Leukste treinuitje binnen Nederland: Maastricht

Het is een illusie dat je ver hoeft te reizen om ‘echt’ op vakantie te kunnen. Het leukste treinuitje van Nederland; Maastricht is één van de populairste en best beoordeelde vakantiebestemmingen van Nederland. Ondanks dat het in de zuidelijkste uithoek van Nederland...

Met de trein naar Tiel, Fruitstad aan de Waal

Met de trein naar Tiel, Fruitstad aan de Waal

Kom naar Fruitstad Tiel, het centrum van de Betuwe en met de trein goed bereikbaar. Vanaf het station wandelt u in 5 minuten het sfeervolle centrum in. De historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkeltjes, grachten en rivier de Waal vormen...

Trein naar Leerdam: Uitblazen aan de Linge

Trein naar Leerdam: Uitblazen aan de Linge

Leerdam, bijna iedereen heeft wel eens van deze prachtige stad gehoord. Het is al sinds 1765 dé glasstad van Nederland, de hele wereld eet onze Leerdammer kaas en we liggen centraal in het land aan de recreatieve rivier de Linge! Het centrum van Leerdam kent...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders