Trein naar Moûtiers

 • ☑️ Ticket Moûtiers v.a. € 65 per InterCity/Thalys en TGV
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Moûtiers 07:51 uur
 • ☑️ Overstap in Parijs of Brussel
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Moûtiers.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Komend seizoen wintersporten en per trein naar Moûtiers? Boek uw treintickets naar Moûtiers via onze website vanaf € 65. Vanaf 24 december 2022 tot en met 25 maart 2023 reist er elke zaterdag een speciale Ski-Thalys naar Moûtiers om dit skigebied bereikbaar te maken voor het Nederlands publiek. Met een reistijd van 7 uur en 51 minuten komt u uitgerust aan op uw bestemming en kunt u direct beginnen met wintersporten. U heeft per trein een directe verbinding naar Moûtiers, waarna u direct de piste op kunt!

Route Thalys naar Moutiers

Met het gezin op wintersport? Boek dan direct uw tickets! De verkoop start dit jaar op 6 oktober 2022, dus wees er snel bij en boek treinkaartjes voor de TGV naar Moûtiers direct online. Op deze manier betaalt u een minimaal tarief en blijft uw skivakantie betaalbaar.

Trein naar Moutiers

De Ski-Thalys naar Moûtiers is de ideale manier van reizen, waarbij u van alle gemakken bent voorzien. U hoeft niet vroegtijdig te verzamelen en beschikt over voldoende bagageruimte. Zo kunt u 1 stuk handbagage, 1 koffer/grote tas en 1 paar ski’s/snowboard meenemen in de trein. Voor de ski’s/snowboard is een speciale wagon ingericht, waar u de wintersport artikelen kwijt kunt.

Goedkope Internationale Treinkaartjes

Uw vakantie begint al in de trein!

Treintickets Moûtiers

Aanbieder:TheTrainLine
Prijs:€ 65

Opzoek naar een goedkope treinkaartjes? Via onze website boekt u de goedkoopste treintickets naar Moûtiers en is de eerste stap naar een ontspannen wintersportvakantie gezet. Wilt u per nachttrein of TGV richting Moûtiers? Aangezien de Ski-Thalys enkel op zaterdag reist zullen veel Nederlanders hier gebruik van moeten maken. Dit is verder geen probleem, want de TGV brengt u met een reistijd van slechts 8 uur naar deze fantastische wintersportbestemming. De tarieven liggen vaak iets hoger, maar ook met deze treinen wordt uw wintersportvakantie een gegarandeerd succes.

Reistijden per trein naar Moûtiers

Hieronder vindt u een overzicht van de vertrek en aankomsttijden van de Ski-Thalys. Voor de reistijd naar Moûtiers en de dienstregeling per TGV of nachttrein dient u een ticket te zoeken via de bovenstaande knop.

Vertrektijd vanuit NederlandStationVertrektijd naar Nederland
05:40 (V)Amsterdam Centraal00:12 (A)
05:58 (V)Schiphol23:54 (A)
06:25 (V)Rotterdam Centraal23:33 (A)
07:05 (V)Antwerpen Centraal22:56 (A)
07:59 (V)Brussel Zuid (Midi)22:11 (A)
12:21 (A)Chambery17:50 (V)
13:04 (A)Albertville16:58 (V)
13:44 (A)Moutiers Salins16:25 (V)
14:05 (A)Aime la Plagne15:57 (V)
14:17 (A)Landry15:46 (V)
14:30 (A)Bourg St. Maurice15:36 (V)

Treinreis naar Moûtiers

De treinreis naar Moûtiers kent een groot aantal voordelen. Zo stapt u in, kunt u heerlijk ontspannen en van het landschap genieten. Hieronder vindt u een aantal andere voordelen van reizen per trein.

 • Geen tolkosten
 • Veilig reizen
 • Catering aan boord
 • Geen inchecktijd
 • Online geen reserveringskosten
 • Comfortabele stoelen
 • Geen benzinekosten
 • Duurzaam reizen
 • Geen routeproblemen

Met trein op wintersport

FAQ Moutiers

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Moutiers. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Moutiers.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders