Trein naar Düsseldorf Airport

  • ☑️ Ticket Düsseldorf Airport v.a. € 20 per ICE International
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Düsseldorf Airport 02:24 uur
  • ☑️ 6 verbindingen vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem
  • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Düsseldorf Airport.
  • ☑️ Treintickets: Omio en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Treintickets naar Düsseldorf Airport zijn verkrijgbaar vanaf € 20 (2e klas) en € 50 (1e klas) per enkele reis. Retour is mogelijk vanaf € 40 (2e klas) en € 100 (1e klas). De goedkope treinkaartjes naar Düsseldorf Airport zijn 3 tot 6 maanden voor vertrek met korting verkrijgbaar. De tickets zijn beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij. Dagelijks vertrekken er 6 treinen van ICE International vanuit Nederland naar Düsseldorf Airport. Met één overstap op Düsseldorf Hbf of Duisburg reis je met een totale reistijd van 02:24 naar per trein naar vliegveld Düsseldorf.

Prijs trein Dusseldorf Airport

Online boekt u treinkaartjes zonder boekingskosten en profiteert u van de voordeligste prijs. Met de QR-code op de tickets kunt u inchecken bij OV poortjes. Het ticket is tevens geldig op de regionale trein in Duitsland voor het gedeelte naar de luchthaven.

Met de Trein naar Düsseldorf Airport

Reis per ICE International vanaf Amsterdam CS, Utrecht CS of Arnhem Centraal naar Düsseldorf Hbf met een reistijd van 2 uur en 12 minuten. Vervolgens stapt u over op de regionale trein naar Düsseldorf Airport. Deze rijdt twee tot drie keer per uur tussen Düsseldorf Hbf en Düsseldorf Airport met een reistijd van 12 minuten.

Route ICE International naar Dusseldorf Airport

Prijs Düsseldorf Airport

De prijs van treinkaartjes naar Düsseldorf hangt af van verschillende factoren; het moment van boeken, de wijzigingsmogelijkheden en de reisklasse. Treintickets naar Düsseldorf Airport zijn tot 180 dagen voor vertrek te boeken. Als eerst worden voordelige kaartjes met korting verkocht, maar deze zijn beperkt verkrijgbaar. Daarna worden de Sparpreis en Flexpreis tickets verkocht. Deze hebben meer wijzigingsmogelijkheden, maar zijn duurder.

Traject Reisklasse SuperSparPreis Sparpreis Flexpreis
Amsterdam – Düsseldorf 2e klas € 20,00 € 25 € 64,20
  1e klas € 40,00 € 45 € 106,30
Amsterdam – Keulen 2e klas € 20,00 € 25 € 71,20
  1e klas € 40,00 € 45 € 117,80
Dusseldorf Airport

Meest geboekt naar Düsseldorf Airport

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Düsseldorf Airport.

Traject Trein Tarief
AmsterdamDüsseldorf Airport ICE International € 20
SchipholDüsseldorf Airport ICE International € 20
RotterdamDüsseldorf Airport ICE International € 20
UtrechtDüsseldorf Airport ICE International € 20
GroningenDüsseldorf Airport ICE International € 20
TilburgDüsseldorf Airport ICE International € 20
EindhovenDüsseldorf Airport ICE International € 20

*Bovenstaande tarieven zijn ‘vanaf’ prijzen.

Opstapstations naar Dusseldorf Airport

Binnen Nederland zijn verschillende opstapplaatsen voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Dusseldorf Airport.

  • Trein van Amsterdam naar Dusseldorf Airport met een afstand van 220 kilometer.
  • Trein van Schiphol naar Dusseldorf Airport met een afstand van 226 kilometer.
  • Trein van Rotterdam naar Dusseldorf Airport met een afstand van 238 kilometer.
  • Trein van Utrecht naar Dusseldorf Airport met een afstand van 208 kilometer.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Düsseldorf Airport? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

FAQ Düsseldorf Airport

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Düsseldorf Airport. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Düsseldorf Airport.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Nieuwe directe trein naar München in 2025

Nieuwe directe trein naar München in 2025

NS en Deutsche Bahn (DB) hebben aangekondigd dat ze vanaf 2025 een dagelijkse rechtstreekse ICE-treindienst willen introduceren van Amsterdam naar München. De twee spoorwegmaatschappijen zien een groeiende vraag naar reizen naar de derde grootste stad van Duitsland in...

Directe trein naar Zwitserland verdwijnt

Directe trein naar Zwitserland verdwijnt

Het zomerseizoen markeert het einde van een tijdperk voor treinreizigers vanuit Nederland naar Zwitserland, met de aankondiging dat de dagelijkse treindienst van Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar Basel niet langer zal worden voortgezet. De Duitse spoorwegen hebben...

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië, gelegen in het noorden van Frankrijk, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en charmante dorpjes. Van middeleeuwse kathedralen tot adembenemende kustplaatsen, hier zijn enkele bestemmingen die je niet mag missen tijdens een bezoek...

Pin It on Pinterest