Trein naar Aalborg

 • ☑️ Ticket Aalborg v.a. € 38
 • ☑️ Reistijd naar Aalborg 11.56 uur
 • ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ Duurzaam per InterCity Berlijn en IC
 • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 4 maanden voor vertrek
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Aalborg.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Binnenkort naar Denemarken en overweeg je de trein naar Aalborg? Dan hebben wij alvast de goedkoopste treintickets voor je opgezocht! Een treinticket naar Aalborg boek je natuurlijk via Goedkoop-treinkaartje.nl vanaf 38 euro (2e klas) en 69 euro (1e klas). Met een reistijd van ongeveer 11.56 uur reis je via Hamburg naar Aalborg. De reis wordt verzorgd door ICE International of de InterCity Berlijn. In beide treinen geniet je van comfortabele stoelen, voldoende beenruimte, service aan boord en een prachtig uitzicht.

Treinreis naar Aalborg

In het kort informatie m.b.t. de treinreis naar Aalborg.

Vervoerder: ICE International & IC Berlijn
Vertrekstation Amsterdam Centraal
Aankomst station Aalborg St.

Trein of Vliegtuig naar Aalborg

Met het vliegtuig of de trein naar Aalborg? Er zijn nog geen directe treinverbindingen naar Denemarken, tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Londen zijn vanaf € 89 verkrijgbaar en met een reistijd van 1 uur en 15 minuten komt u aan in Aalborg. Wij raden aan om de prijzen van treintickets te vergelijken met vliegtickets voor deze bestemming.

Top 5 bezienswaardigheden in Aalborg

 1. Kunsten (museum);
 2. Defense of Garrison (museum);
 3. Aalborgtarnet;
 4. Dom van Aalborg;
 5. Aalborghus;
 6. Dierentuin van Aalborg.

Treinticket Aalborg

Prijs: 89
Aanbieder: TheTrainLine

Boek uw treintickets naar Aalborg via onze website en profiteer van een minimaal/voordelig tarief. Dit kan tijdens de actie periodes, maar ook 82 tot 90 dagen van tevoren. U geniet dan namelijk van vroegboekkorting, waarbij tickets naar Aalborg al voor € 65 verkrijgbaar zijn. De hoofdstad van Denemarken beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een geslaagde stedentrip. Denk hierbij aan restaurantjes, cafetjes, musea, een prachtige omgeving en bezienswaardigheden.

Opstapstations naar Aalborg

Binnen Nederland zijn verschillende opstapplaatsen voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Aalborg.

 • Trein van Amsterdam naar Aalborg met een afstand van 1039 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Aalborg met een afstand van 1046 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Aalborg met een afstand van 1070 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Aalborg met een afstand van 1013 kilometer.

Boek uw treintickets voordelig en snel via onze website!

Meest geboekt naar Aalborg

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Aalborg.

Traject Trein Tarief
AmsterdamAalborg ICE International & IC Berlijn € 65
SchipholAalborg ICE International & IC Berlijn € 65
RotterdamAalborg ICE International & IC Berlijn € 69
UtrechtAalborg ICE International & IC Berlijn € 69
GroningenAalborg ICE International & IC Berlijn € 59
TilburgAalborg ICE International & IC Berlijn € 69
EindhovenAalborg ICE International & IC Berlijn € 79

Hotels in Aalborg vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Aalborg maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Aalborg nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Aalborg tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool! Hieronder vindt u een aantal hotels die beoordeeld zijn met 4 sterren.

 • First Hotel Aalborg
 • Comwell Hvide Hus Aalborg
 • Radisson Blu Limfjord Hotel

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Aalborg? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Aalborg

Prinsensgade
9000 Aalborg, Denemarken

Korting op treinkaartje naar Aalborg

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Aalborg te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Aalborg. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Aalborg. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Voordelen van de reis naar Aalborg

Naast de heerlijke stoelen en beenruimte kent de treinreis naar Aalborg nog een aantal andere voordelen. Deze vindt u in de onderstaande tabel. Geniet van uw reis en neem de trein. Stedentrips/vakanties beginnen vaak al in de trein, omdat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en met een minimale reistijd van 11 uur in de hoofdstad van Denemarken bent (een ervaring op zich).

Zorgeloos reizen Voldoende beenruimte
Aankomst in hartje centrum Service aan boord
Geen extra boekingskosten Comfortabele zitplaatsen
Duurzaam Geen inchecktijd en dus direct weg!

FAQ: Aalborg

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Aalborg?

Treintickets naar Aalborg zijn vanaf 38 euro (2e klas) en 70 (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Aalborg?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Aalborg met een reistijd van 11.56 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Aalborg?

Tickets zijn online verkrijgbaar bij diverse aanbieders. Dagelijks zoeken wij voor jou naar de voordeligste. Treintickets naar Aalborg boek je 2 tot 6 maanden voor vertrek met vroegboekkorting.

Met welke trein naar Aalborg?

Reis vanuit Nederland per InterCity Berlijn naar station Osnabruck. Vanaf Osnabruck vertrekken er treinen naar Hamburg. Op Hamburg hbf stap je over op de rechtstreekse trein naar Aalborg voor het laatste deel van de treinreis.


Terug naar: Trein naar Denemarken

Trein naar Odense in Denemarken

☑️ Trein naar Odense vanaf 37 euro ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Odense 09:19 uur ☑️ Trein van IC Berlijn en regionale InterCity's ☑️ 2x overstappen voor directe trein naar Odense. ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com 37,-...

Trein naar Odense

Odense is een grote stad in Denemarken vernoemd naar de oppergod van de Noormannen; Odin. Centraal gelegen op eiland Funen is Odense een prachtige bestemming voor vakantiegangers. De treinreis naar Odense is goed te doen. Vanuit Nederland ben je met 3 keer overstappen...

Trein naar Aarhus

☑️ Ticket Aarhus v.a. € 38 ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Aarhus 10.08 uur ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam ☑️ InterCity Berlijn en ICE International ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 4 maanden voor vertrek ☑️ 2x overstappen voor trein naar Aarhus. ☑️ Treintickets:...