Tag: Trein Hamburg

Trein naar Hamburg

Trein Hamburg
  • ☑️ Ticket Hamburg v.a. € 40 per ICE International
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Hamburg 05:12 uur
  • ☑️ 6 verbindingen vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem
  • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Hamburg.
  • ☑️ Iets doen in Hamburg? Ga naar: Tickets en Tours.
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

ICE International Duitsland, InterCity Duitsland, Internationale Treinreizen, Mooie steden in Duitsland, Stedentrip Hamburg, Trein Duitsland, Trein Hamburg

Lees verder

4 mooie steden in Duitsland

Zwitserland met Swiss Rail Pass

Nederlanders reizen graag de hele wereld over, maar ook in onze buurlanden is nog van alles te ontdekken. Zo schreven wij eerder over 4 mooie steden in België en treinbestemmingen in Frankrijk. Ook in Duitsland tref je tal van prachtige steden. Hiervan hebben wij 4 mooie steden in Duitsland geselecteerd. Allemaal goed bereikbaar met de trein met stuk voor stuk unieke eigenschappen.

Reis met de trein naar één van deze 4 mooie steden in Duitsland. De internationale trein is duurzaam, comfortabel en snel. Daarbij hoeft een internationaal treinticket helemaal niet duur te zijn. Kijk voor de laagste prijs altijd even op onze website en plan jouw stedentrip vandaag nog!

Trein Dresden, Trein Duitsland, Trein Hamburg, Trein Munchen, Trein Munster

Lees verder

Wat te doen in Hamburg (Hamburg CityGuide)

Hamburg

Hamburg, een stad waar een van de grootste havens van Europa ligt en moderniteit hand in hand gaat met historische pakhuizen. Als echte wereldstad is Hamburg multicultureel en valt er altijd wel wat te beleven; winkelen en uitgaan kun je hier bijvoorbeeld als de beste en ook qua eten en drinken zit je hier niet verkeerd. Hamburg is slechts 6 uurtjes van Amsterdam verwijderd met de trein en is absoluut de moeite waard om op je stedentrip-lijst te zetten.

Hamburg

CityGuides Europa, Hotel en Trein Duitsland, Mooie steden in Duitsland, Reistips Europa, Rondreis Europa, Stedentrip Hamburg, Trein Duitsland, Trein Hamburg

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl