5x IC Berlijn naar Duitsland

Wil jij binnenkort een weekendje weg of op vakantie? Kies voor een leuke regio in Duitsland. Natuurlijk reis je comfortabel, snel en duurzaam. Daarbij hoeft een treinkaartje naar Duitsland niet veel te kosten! Benieuwd naar de prijzen, route en beschikbaarheid? Zoek dan internationale treintickets via Goedkoop-treinkaartje.nl, want wij helpen graag!

Bremen: typisch Duits

Treinreizen naar Bremen

Van oudsher een handelsstad en dit zie je nog altijd terug in de straten. Bremen heeft dan ook geen hip en modern stadscentrum, maar als je houdt van typisch Duitse huizen, specialiteiten en gastvrijheid ben je hier op het juiste adres. Bezoek de Marktplatz voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het Rathaus (het stadhuis van Bremen), waarin de grootste verzameling van Duitse wijnen wordt bewaard.

Natuurlijk neem je bij een bezoek aan Bremen ook een kijkje bij de Dom van Bremen en het havengebied met diverse musea en activiteiten. Reis met één overstap vanuit Nederland naar Bremen. Eerst reis je per IC Berlijn naar Osnabruck Hbf, waarna je overstapt op de directe trein naar Bremen.

Hamburg: upcoming bestemming voor citytrips

Hamburg

Een spraakmakende bestemming en één waar we nog veel van gaan horen. Hamburg de upcomming bestemming voor citytrips en het metropool van Duitsland. De op één na grootste stad is veelzijdig en geschikt voor elk type stedentrip. Wandelen langs de oevers van de Elbe, genieten van het nachtleven op de Reeperbahn of indrukwekkende bezienswaardigheden bekijk in het stadshart.

Verder tref je natuurlijk talloze winkels, restaurantjes en terrasjes aan in het centrum. Reis met de trein naar Hamburg Hbf. Allereerst reis je per IC Berlijn naar Osnabruck Hbf. Vervolgens stap je over op de directe trein naar Hamburg. Met een reistijd van ongeveer 5 uur arriveer je in het centrum van de stad.

Bielefeld: trein naar Bielefeld Hbf

Gelegen in vakantieregio Teutoburgerwoud ligt het 300 duizend inwoners tellende Bielefeld. Je vindt er prachtige huizen met historische gevels en daken. Tevens beschikt Bielefeld over een oud stadscentrum met onder andere de Alte Markt (oude markt) met populaire evenementen als de jaarlijkse Wijnmarkt, Kerstmarkt en Kunsthalle.

Natuurlijk reis je met de trein naar Bielefeld. Hiervoor reis je eerst met de trein naar Bad Oeynhausen, waarna je overstapt op de directe trein naar Bielefeld. Met een reistijd van ongeveer 4 uur kom je aan op de bestemming.

Berlijn:  historische en moderne bezienswaardigheden

Trein Berlijn

Een bestemming die eigenlijk geen uitleg meer nodig heeft is natuurlijk Berlijn. Een moderne en hippe stad met zowel historische als moderne bezienswaardigheden. Combineer winkelen, met bezienswaardigheden en een fietsroute in de regio. Voor de reis kies je natuurlijk voor de trein. De reis per IC Berlijn naar Berlijn Hbf duurt ongeveer 6.18 uur. Treinkaartjes boek je 2 tot 6 maanden voor vertrek al vanaf 39 euro. Directe IC Berlijn vanaf diverse stations in Nederland.

Hannover: rode stadswandeling

Hannover

Een andere zeer aantrekkelijke stad in Duitsland is Hannover. Uniek aan de stad is de wandeling langs de rode route. Deze begint al op het treinstation en brengt je langs 36 bezienswaardigheden in de stad. Zo is een bezoekje aan Hannover een complete ontdekkingsreis en mis je niks! Enkele must-see bezienswaardigheden / attracties in de stad zijn: het nieuwe stadhuis, het oude stadhuis, de Staatsopera en de Herrenhauser Garten. Alles gezien? Maak dan nog een boottocht over de Maschsee; een meer ten zuiden van Hannover.

Reis met de trein naar Hannover in ongeveer 4.17 uur. Vanuit Nederland reis je per IC Berlijn vanaf diverse stations met een directe verbinding naar Hannover Hbf.

Boekingen

5x Trein en Fietsen in België

5x Trein en Fietsen in België

Het land van onze zuiderburen kent prachtige natuurgebieden, gebergten en historische citadellen en belforten. Er zijn dan ook verschillende fietsroutes in België te vinden die je per trein eenvoudig kan bereiken. Ook een dagje weg met de trein en fietsen in België?...

ÖBB Nightjet: nachttrein van Amsterdam naar Zürich v.a. 38 euro

ÖBB Nightjet: nachttrein van Amsterdam naar Zürich v.a. 38 euro

☑️ Trein Zwitserland v.a. 38 euro ☑️ ICE International of Nachttrein ☑️ Directe verbinding per ÖBB Nightjet Zoek tickets Reizen terwijl je slaapt? Met de rechtstreekse ÖBB Nightjet nachttrein reis je in één keer vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem naar Zürich in...

Fietsen in België: Trein naar Fietsroute de Vennbahn in Troisvierges

Fietsen in België: Trein naar Fietsroute de Vennbahn in Troisvierges

☑️ Trein Zwitserland v.a. 38 euro ☑️ ICE International of Nachttrein ☑️ Directe verbinding per ÖBB Nightjet Zoek tickets Opzoek naar een mooie fietsroute in België? De Vennbahn of Vennbahnweg is een unieke route van maar liefst 125 kilometer. Je fiets langs en over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders