Treinreizen in de zomer van 2014

Er is weer van alles te beleven deze zomer! Trek er een dagje op uit met de hond en ga gezellig een dagje naar het strand! Nederland kent voldoende honden strandjes en dit is in combinatie met het zomerse weer ideaal! Het is bij veel stranden zelfs mogelijk om met de hond te zwemmen door de strand/hondenstrand combinatie.

Voor de fietsers en wandelaars zijn er weer heel wat evenementen georganiseerd. Ook voor deze reizigers raden wij aan om met de trein te gaan, omdat u na een zomerse dag intensief fietsen of wandelen de concentratie kwijt raakt en het veiliger is om met het Openbaar Vervoer te gaan. Voor de fietsers heeft de NS een dagkaart fiets bedacht, waarmee u voor slechts € 6,- een fiets mee mag nemen in de trein ongeacht de bestemming.

Verschillende festivals zijn met het Openbaar Vervoer bereikbaar!

Bezoek een festival in de zomer van 2014

Naast alle reguliere uitjes zijn ook de festivals deze zomer goed bereikbaar met de trein! Vaak worden er vanaf het dichtstbijzijnde treinstation pendelbussen ingezet, zodat de bezoekers op een eenvoudig en veilige manier naar het festivalterrein kunnen worden vervoerd. De onderstaande festivals zijn sowieso goed bereikbaar met de trein.

Natuurlijk zijn er nog een groot aantal andere festivals die niet in het bovenstaande lijstje staan. Ook deze festivals zijn hoogstwaarschijnlijk goed bereikbaar met de trein, want de organisatie houdt hier veelal rekening mee.

Kijk op de kaart voor meer uitstapjes

{mymaplocation id=11,409,14,15,411,10,407,408,16,410 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!