Dagkaart fiets

Wilt u binnenkort met de fiets in de trein? Dan is de dagkaart fiets het reisproduct dat u nodig heeft! Hiermee is het mogelijk om een fiets mee te nemen in de trein ongeacht uw bestemming! Heeft u een vouwfiets? Dan heeft u de dagkaart fiets helemaal niet nodig en mag u de fiets gratis meenemen in de trein, zolang deze helemaal is ingeklapt. Aan de dagkaart fiets zitten wel een aantal voorwaarden verbonden. U mag uw fiets namelijk alleen maar meenemen in de trein buiten de spitsuren. De spitsuren lopen van 06:30 uur tot 09:00 uur en van 16:00 uur tot 18:00 uur. Deze regels zijn ingevoerd, omdat een fiets anders teveel ruimte inneemt en er in de spits teveel mensen zouden zijn met een fiets.

Fiets trein

Met de fiets in de trein? Koop een fiets dagkaart!

Het is toch heerlijk om er een dagje op uit te trekken met de fiets? Voor slechts € 6,90 kunt u de fiets meenemen in de trein ongeacht de bestemming. De fiets dagkaart kunt u aanschaffen bij de automaten op de treinstations en natuurlijk aan de loketten van de NS, zodat u met de fiets in de trein kunt. Denk er hierbij wel aan dat u buiten de spitsuren dient te reizen en u instapt bij de daarvoor aangewezen wagon. De wagon is te herkennen aan de deuren met een fiets-logo op de zijkant. Op de onderstaande afbeelding zijn de fiets logo's goed zichtbaar.

Bestel uw dagkaart fiets via: Bestellen

Tips voor wielertochten:

  • Amstel Gold Race
  • Ronde van Noord-Holland
  • Classico Boretti
  • Ronde van Nijmegen
  • KlimClassic
  • Limburg Mooiste
  • GEA Goedhart Deltatocht

Dagkaar fiets

  1. Reacties (3)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (3)

COM_KT_COMMENT_MINIMIZED_BY_MODERATOR

Heeft elke trein zo'n fietswagon?

COM_KT_COMMENT_MINIMIZED_BY_MODERATOR

In principe wordt ervoor gezorgd dat elke trein beschikt over een fietsrijtuig of een rijtuig met fietsplaatsen. Wanneer de ruimte er niet is, mag uw fiets in principe niet mee.

Goed om te weten is dat u de fiets enkel in de daluren en het...

In principe wordt ervoor gezorgd dat elke trein beschikt over een fietsrijtuig of een rijtuig met fietsplaatsen. Wanneer de ruimte er niet is, mag uw fiets in principe niet mee.

Goed om te weten is dat u de fiets enkel in de daluren en het weekend mag meenemen. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag van 9.00 -16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend mag uw fiets de hele dag mee.

Lees meer
COM_KT_COMMENT_MINIMIZED_BY_MODERATOR

Ik kan uit de tekst niet opmaken of die € 6,90 alleen voor de fiets is of ook voor het vervoer van de reiziger.

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close