Grachtenroute in Amsterdam

Grachtenroute in Amsterdam

Ontdek Amsterdam en bezoek 3 musea op 1 dag met korting. Langs de Amsterdamse grachten treft u drie verschillende musea; Museum Willet-Holhuysen, het Cromhouthuis en Museum Ons Lieve Heer op Solder. In juli 2018 krijgt u de kans om de drie musea met korting te bezoeken in combinatie met een NS dagretour Amsterdam Centraal. Boek de grachtenroute via de onderstaande link voor slechts € 29 en beleef een fascinerend en compleet dagje Amsterdam. Nadat u op station Amsterdam CS bent aangekomen bezoekt u eerst Museum Ons Lieve Heer op Solder, waarna u de andere twee musea kunt bezoeken.

Per trein naar Avifauna? Dit uitje is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Zo reist u naar station Alphen aan den Rijn, waarna u overstapt op buslijn 2 richting Herenhof en de hoofdingang op 1 minuut loopafstand is. Reist u op dezelfde dag? Dan is een NS Dagretour, Weekenddagretour of Trein dagkaart het ideale reisproduct. Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket. Kinderen meenemen in de trein? Zowel bij acties, abonnementen, uitjes of reguliere treintickets reist een kind voor € 2,50 middels een Railrunnerkaartje met u mee. Heeft u een treinreis binnen Nederland gepland met 2 verschillende reisdagen? Maak dan gebruik van de treinkaartjes enkele reis.

Grachtenroute in Amsterdam

Grachtenroute met korting

T/m 31 juli 2018 bestelt u een NS dagretour + Entree 3 musea op de Grachtenroute met korting bij de Spoordeelwinkel. De aanbieding is 2e klas verkrijgbaar voor € 29, 1e klas voor € 36 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar voor € 4. Geldig t/m 31 augustus op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in alle treinen in Nederland (exclusief treinen van Eurostar/Thalys).

  • Prijs (2e klas): € 29
  • Prijs (1e klas): € 36
  • Prijs (kinderen 4 t/m 11): € 4
  • Verkoop: t/m 31 juli 2018
  • Reizen: t/m 31 augustus 2018
  • Product: NS Dagretour Amsterdam CS + Entree 3 musea op de Grachtenroute

TIP: Controleer de websites van de 3 musea voor actuele openingstijden.

Adres Willet-Holthuysen

Herengracht 605
1017 CE Amsterdam

Adres Cromhouthuis

Herengracht 366-368
1016 CH Amsterdam

Adres Willet-Holthuysen

Oudezijds Voorburgwal 38
1012 GE Amsterdam

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!