Goedkope treinkaartjes in mei 2016

Ook in mei 2016 kunt u weer profiteren van goedkope treinkaartjes. Zo zijn er een aantal treinuitjes met korting verkrijgbaar en kunt u tientallen euro’s besparen op uw reiskosten. Zo zijn er goedkope treinkaartjes bij Bakker Bart verkrijgbaar, waarbij u een lunch + NS dagretour ontvangt voor slechts € 19. Deze aanbieding bestelt u t/m 25 mei 2016 en is te gebruiken t/m 30 juni 2016. Het is uiteraard niet verplicht om de gratis lunch bij Bakker Bart op te halen, maar u heeft hier uiteindelijk wel voor betaald. Plan uw reis daarom van te voren en bekijk de vestigingen van Bakker Bart via deze link.

Kortingsacties

Leuke steden in Nederland

Bekijk het overzicht van leuke steden in Nederland die u zeker een keer kunt bezoeken. Een dagje shoppen? Kies dan voor Amsterdam, Almere of Utrecht!

Reist u met een groep? Profiteer dan van de NS groepsretour!

Treinkaartjes acties in mei 2016

Naast de dagretour + lunch bij Bakker Bart zijn er verschillende aanbiedingen lopende. Hieronder vindt u een overzicht van de goedkope treinkaartjes en acties in mei 2016. Profiteer ervan en bespaar op uw reiskosten, zodat treinuitjes/treinreizen weer betaalbaar worden.

 Acties

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!