NS groepsretour

Wilt u ook profiteren van groepskorting in de trein? Maak dan gebruik van de NS groepsretour! Voor slechts € 55,- koopt u de NS groepsretour, waarmee u met 4 passagiers kunt reizen. Daarnaast kunt u de groep uitbreiden tot 10 personen, waarbij u voor elke persoon € 2,50 extra betaald. Zo wordt het reizen in een groep wel heel aantrekkelijk en krijgt u groepskorting in de trein! Wanneer u met 10 personen reist zijn de totale kosten € 70,- en zijn de kosten per persoon gereduceerd naar € 7 per persoon voor heen en terug. Ideaal toch?

Deel deze pagina met vrienden, familie en collega's via Sociale Media!

Groepskorting in de trein met de NS groepsretour

Met de NS groepsretour wordt het reizen met de trein wel heel erg aantrekkelijk voor grotere groepen. Houdt er rekening mee dat de actie geldig is voor groepen tot 10 personen. Daarbij raden wij u aan de voorwaarden nogmaals goed door te lezen, zodat u precies weet wat u kan verwachten. Wilt u in het vervolg op de hoogte worden gebracht van trein acties? Like ons dan op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief!

NS Groepsretour

NS Groepsretour Tarieven

Bekijk in het onderstaande overzicht NS Groepsretour tarieven voor de trein per persoon.

Reizigers Prijs Per Persoon
4 € 55,- € 13,75
5 € 57,50 € 11,50
6 € 60,- € 10,-
7 € 62,50 € 8,93-
8 € 65,- € 8.13,-
9 € 67.50 € 7.50-
10 € 70,- € 7,-

Veelgestelde vragen

Duizenden reizigers maken maandelijks gebruik van de NS Groepsretour. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen m.b.t. de NS Groepstickets.

Hoe werkt de NS Groepsretour?

Tijdens uw bestelling dient u het aantal personen, de reisdatum, het begin- en eindstation op te geven, waarna u de e-tickets per e-mail ontvangt. Deze dient u uitgeprint mee te nemen op reis, waarna u gezamenlijk aan uw treinreis begint.

Wanneer kan ik met de NS Groepsretour reizen?

Met de NS Groepsretour kunt u op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur reizen en in het weekend de hele dag.

Uitprinten van NS groepsretour verplicht?

Ja, het uitprinten van de NS Groepsretour is verplicht. Het is nog niet toegestaan om uw e-ticket/NS Groepsretour via uw mobiel te laten zien.

Ander opstapstation toegestaan?

Nee, zowel het opstapstation als eindstation dienen hetzelfde te zijn.

Groepsticket bestellen

Een NS groepsticket is te bestellen bij de NS voor € 55. Na aankoop ontvangt u een e-ticket NS Groepsretour die u uitgeprint dient mee te nemen op reis.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close