Libelle zomerweek actie

De Libelle zomerweek komt er weer aan en vindt plaats op het Almeerderstrand van 23 t/m 29 mei 2019. Natuurlijk is er weer van alles te beleven, zoals gratis workshops, standjes met de nieuwste producten en eetkraampjes. Er even tussenuit? Bezoek de gezelligste bijeenkomst van het jaar. u kunt er dansen, ontspannen of flirten met de artiesten die op de Libelle zomerweek van 2019 aanwezig zijn.

Aanbieding te bestellen t/m 29 mei 2019.

Trein actie van de Libelle zomerweek

Er is natuurlijk ook weer een trein actie van de Libelle zomerweek. Zo is het mogelijk om voor slechts € 28,- een toegangsbewijs en een dagretour naar Almere Poort te kopen, waarna u met pendelbussen naar de Libelle zomerweek wordt gereden. Houdt er wel rekening mee dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor deze actie en hij alleen geldig is in de periode van 23 t/m 29 mei 2019.

 • Prijs: € 28
 • Verkoopperiode: t/m 29 mei 2019
 • Reisperiode: 23 t/m 29 mei 2019
 • NS dagretour + Entree Libelle Zomerweek 2019

Wat kunt u verwachten?

 • Een dagje gezellig shoppen en bijpraten met vriendinnen
 • Genieten van optredens 
 • Nieuwe producten proeven en proberen
 • Meedoen met leuke workshops
 • Leuke cadeautjes scoren
 • Lachen, dansen… en nog veel meer!

Libelle zomerweek pendelbussen

Reis per trein naar station Almere Poort, waarna u kunt overstappen op gratis pendelbussen. Deze rijden de hele dag vanaf 09:00 uur en brengen u binnen 8 minuten naar de dijk met hoofdingang van de Libelle Zomerweek. Geen gebruik maken van de pendelbussen? De Libelle Zomerweek is op 20 minuten loopafstand van station Almere Poort.

 1. Reacties (4)

 2. Laat je reactie achter

Reacties (4)

COM_KT_COMMENT_MINIMIZED_BY_MODERATOR

Vanaf hoelaat kan ik de trein nemen naar Almere poort. Mag ik met dit treinkaartje pas vanaf 9.00 uur in de trein of al eerder ?

COM_KT_COMMENT_MINIMIZED_BY_MODERATOR

Met de treinkaartjes voor de Libelle Zomerweek kun je elke dag reizen. Geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag en zondag is de NS dagretour de hele dag geldig.

COM_KT_COMMENT_MINIMIZED_BY_MODERATOR

De site van de NS om een treinkaartje te boeken met entree voor Libelle Zomerweek ligt er uit. Dit al sinds gisteren. Ze weten niet wanneer het wordt/is opgelost ?

COM_KT_COMMENT_MINIMIZED_BY_MODERATOR

Let op wat ons gisteren, vrijdag 24 mei 2019 overkwam: de pendelbus retour naar Almere poort stopte zomaar tussen de weilanden! Toen wij de chauffeur van de Betuwe Express hier op aanspraken kon hij ons alleen maar mee terugnemen zei hij. En dan...

Let op wat ons gisteren, vrijdag 24 mei 2019 overkwam: de pendelbus retour naar Almere poort stopte zomaar tussen de weilanden! Toen wij de chauffeur van de Betuwe Express hier op aanspraken kon hij ons alleen maar mee terugnemen zei hij. En dan zouden we zeker nog een uur langer onderweg zijn! (zei hij) Er zat dus niets anders op dan maar gaan lopen naar het station in de verte. Met onze zware tassen. Het was zeker 10 minuten lopen. Eenmaal op het station Almere poort zagen wij dat andere chauffeurs wel helemaal tot aan het station reden. Waardeloos!

Lees meer
Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

 1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close