fbpx

Goedkope treinkaartjes in juni 2016

Komende periode of zomervakantie met de trein op stap? Profiteer van de verschillende treinkaartjes acties in juni 2016! Er zijn verschillende aanbiedingen verkrijgbaar met verschillende doeleinde. Zo kunt u naar voordelig naar elke bestemming in België, reizen jongeren van 12 t/m 18 jaar oud voordelig met de trein en zijn er zoals altijd goedkope dagkaarten/dagretours verkrijgbaar! Lees op deze pagina alles over de kortingsacties/aanbiedingen in juni 2016!

Kortingsacties

Goedkope Trein dagkaart bij Kruidvat

T/m 19 juni bestelt u voor € 13,99 een Trein dagkaart, waarmee u op één zaterdag of zondag een hele dag onbeperkt kunt reizen in de periode van 11 juni t/m 25 september 2016. Profiteer van deze dagkaart actie en bestel hem via de webshop of bij een Kruidvat vestiging bij u in de buurt (Let op: OP=OP). Meer weten? Kijk op: Kruidvat treinkaartjes

Goedkope treinkaartjes bij Hema

T/m 12 juni bestelt u bij Hema goedkope treinkaartjes + koffie en gebak voor € 18! Hiermee kunt u naar een stad naar keuze met treinen van Arriva, Breng, Connexxion, de NS, Syntus en Veolia. De treinkaartjes van Hema zijn geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Meer weten? Kijk direct even op: Hema treinkaartjes

NS Jongerentoer

De NS tienertoer maakt dit jaar plaats voor de NS Jongerentoer. Het concept is hetzelfde, maar de naamgeving is anders. Jongeren van 12 t/m 18 jaar oud kunnen van deze goedkope treinkaartjes gebruik maken en 3 dagen onbeperkt reizen voor slechts € 33 (€ 11 per NS dagkaart).

NS Jongerentoer

Verschillende periodes

De NS Jongerentoer is verkrijgbaar t/m 31 augustus 2016 en er kan in 3 verschillende periodes worden gereisd. Bij aankoop geeft u aan in welke periode er gebruik zal worden gemaakt van de actietickets. Hieronder vindt u de 3 verschillende reisperiodes van de NS Jongerentoer.

  • 01 juni t/m 07 juli 2016;
  • 01 juli t/m 07 augustus 2016;
  • 01 augustus t/m 07 september 2016.

Meer weten? Kijk op: NS Jongerentoer

Goedkoop naar België

Het is tijdelijk mogelijk om goedkope treinkaartjes te boeken naar elke bestemming in België vanaf elke bestemming in Nederland voor slechts € 19,- per persoon. De aanbieding is verkrijgbaar t/m 30 juni, maar OP=OP. Houdt er rekening mee dat u deze aanbieding 3 dagen voor vertrek dient te bestellen en de reisperiode dient te liggen tussen 04 juni en 15 juli 2016. Meer weten? Kijk snel op: Treinkaartjes actie naar België in juni 2016.

Goedkoop per trein naar Belgie

NS dagretour + koffie & gebak bij Doppio

Goedkoop naar uw favoriete stad in Nederland en genieten van een heerlijk kopje koffie + gebak bij Doppio? Bestel dan t/m 30 juni goedkope treinkaartjes bij de Spoordeelwinkel, waarmee u t/m 31 juli 2016 één dag goedkoop kunt reizen met treinen van Arriva, Breng, Connexxion, de NS, Syntus en Veolia. Meer weten? Kijk op: Doppio trein actie.

Voordelige treinuitjes

Naast de dagkaart acties zijn er ook een aantal goedkope treinuitjes verkrijgbaar, waarbij u de heen- en terugreis + het entreebewijs tegen een voordelig tarief kunt bestellen. In juni 2016 kunt u de onderstaande treinuitjes voor een minimaal tarief bestellen.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl