Goedkope treinkaartjes in februari 2020

Treinkaartjes

Het is alweer februari en dat betekend dat het weer tijd is om een uitje, reis of stedentrip te plannen. Hiervoor zijn weer verschillende aanbiedingen verkrijgbaar bij aanbieders als NS, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Wil je een NS-treinkaartje of retour? Beide goedkope treinkaartjes koop je weer in februari 2020.

ActieVanDeDag: NS Dagretour voor 19 euro

Misschien wel het meest populaire reisproduct is de NS Dagretour met korting. Hiermee reis je voordelig retour met de trein naar een stad naar keuze. Handig om een dagje te shoppen of een uitje te plannen.

Koop deze treinkaartjes bij ActieVanDeDag. De dagretour is geldig op één dag binnen de periode tot en met 31 maart 2020. Te gebruiken in de daluren, de feestdagen en in het weekend.

Trein Dagretour Daluren 2020

VakantieVeilingen: NS-Treinkaartje voor 11,50 euro

Een actie die altijd handig is om in huis te hebben is een NS-treinkaartje van VakantieVeilingen. Deze goedkope treinkaartjes koop je voor 11,50 per stuk en zijn de hele week geldig in de daluren. Te gebruiken voor een spontaan uitstapje, maar ook voor een stedentrip in Nederland.

Online te bestellen bij VakantieVeilingen. Geldig in treinen van alle vervoerders in Nederland tot 1 april 2020.

Treinkaartje Enkele Reis 2020

VakantieVeilingen: NS-Treinkaartje 1e klas voor het weekend

Geniet van extra comfort en rust in 1e klas treinstellen! Voor een reisdag op zaterdag of zondag zijn er goedkope treinkaartjes verkrijgbaar voor 14 euro. Hiermee reis je een enkele reis op een traject naar keuze met als uiterste reisdatum 31 maart 2020.

Treinkaartje Weekend 1e Klas 2020

Nederlandse Spoorwegen: Retour en Lunch

Een treinkaartje retour met korting bestellen kan ook bij de NS. Voor 19 ontvang je een retourkaart voor een stad naar keuze. Het reisproduct is inclusief een coupon lunch bij Doppio. Deze is geldig op de gekozen reisdag. Uiterlijk te gebruiken op 31 maart 2020.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!