ActieVanDeDag Treinkaartjes

11,50-

Een goedkoop treinkaartje nodig in oktober 2021? Er zijn op dit moment geen ActieVanDeDag treinkaartjes beschikbaar, maar wel een aantal andere! Kijk hiervoor op onze startpagina. Te gebruiken in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexion, Keolis en Veolia. De treinkaartjes van ActievandeDag zijn tot maximaal 90 dagen vooruit te verzilveren tot uiterlijk 30 september 2021. Neem de reisvoorwaarden goed door, zodat je niet voor een verrassing komt te staan. Alle acties zijn geldig in het weekend en op feestdagen. Een aantal is echter ook doordeweeks geldig, zoals de NS dagkaart 2e en NS Dagkaart 1e klas. Je kan aanbiedingen meermaals bestellen en eenvoudig online verzilveren.

Na betaling ontvang je een vouchercode voor de NS dagkaart, Weekenddagretour of treinkaartjes van ActieVanDeDag. Actiecodes kan je maximaal 90 dagen voor vertrek verzilveren. Zo kan je het vervoersbewijs al vroegtijdig activeren. Wij raden echter aan om dit een week voor vertrek te doen, zodat je zeker weet dat je het kaartje gaat gebruiken. Eerder is de reisdatum niet mogelijk. Nadat je de vouchercode hebt geactiveerd, ontvang je een e-ticket treinkaartje ActieVanDeDag. Hierbij kan je in- en uitchecken bij OV-poortjes op treinstations. De QR-code houd je voor de barcodescanner, waarna op de display wordt aangegeven dat je bent ingecheckt. Het e-ticket dient als geldig vervoersbewijs bij controles van conducteurs in de trein.

Goedkope treinkaartjes bij ActieVanDeDag

Reis goedkoop met de trein en profiteer van korting op treinkaartjes bij ActieVanDeDag in december 2020. Zo is er een NS Dagkaart, Weekenddagretour en Dagretour in de aanbieding, waarmee een voordelig dagje treinen mogelijk wordt gemaakt. Ga eens een dagje wandelen, shoppen of op bezoek bij vrienden en familie en combineer dit met een kortingskaartje voor de trein.

NS Dagretour Daluren

Ga lekker voordelig op reis met de NS Dagretour daluren. Voor 19 euro koop je een NS dagretour bij ActieVanDeDag. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig in de daluren en het weekend met als uiterste reisdatum 31 december 2020. De daluren lopen van 00:00 tot 06:30, van 09:00 tot 16:00, en van 18:30 tot 24:00.

NS-treinkaartje enkele reis

Bij ActieVanDeDag koop je in 2020 twee verschillende NS-treinkaartjes enkele reis met korting. Te gebruiken voor een traject naar keuze in de daluren of het weekend tot en met 31 december 2020. Het gaat om een tweede en eerste klas variant.


NS Dagkaart ActieVanDeDag

NS Dagkaart ActieVanDeDag

Wil jij ook kris kras door Nederland met de NS dagkaart van ActieVanDeDag? Hiermee kan je een hele dag onbeperkt reizen zonder trajectbeperkingen. Het reisproduct is ideaal voor een zorgeloos dagje shoppen in verschillende steden, lange trajecten of als je nog helemaal geen plannen hebt gemaakt. Met de NS Dagkaart 2e klas van ActieVanDeDag zijn de mogelijkheden eindeloos.

Het reisproduct is op dit moment uitverkocht. Het is niet duidelijk of deze binnenkort weer door de aanbieder wordt aangeboden.


NS Dagkaart 1e Klas met Korting

Wil jij in alle rust en zorgeloos reizen? In december 2019 kocht je een NS dagkaart 1e klas met korting bij ActieVanDeDag. Hiermee reis je voordelig, comfortabel en onbeperkt door Nederland. Het is op dit moment niet duidelijk of de NS dagkaart 1e klas opnieuw wordt aangeboden bij deze aanbieder.

Deel deze pagina via Sociale Media met vrienden, familie en collega’s!

Verzilveren Couponcode

Na aankoop van goedkope treinkaartjes bij ActieVanDeDag ontvangt u een unieke couponcode die online moet worden verzilverd/geactiveerd. Hiervoor maakt u gebruik van het onderstaande stappenplan. Houdt er rekening mee dat de code hoofdlettergevoelig is en u deze exact hetzelfde dient over te nemen bij het verzilveringsproces. Verder is de code maximaal 90 dagen voor vertrek te verzilveren. Wij raden echter aan om dit enkele dagen voor vertrek te doen, wanneer u zeker weet dat u de kaartjes gaat gebruiken. Inwisselen, wijzigen of annuleren is namelijk niet mogelijk met deze kortingskaartjes van ActieVanDeDag.

Gebruik dit stappenplan voor het verzilveren van ActieVanDeDag treinkaartjes.

 1. Ga naar: deze pagina

  Heb je de een vouchercode voor de ActieVanDeDag treinkaartjes. Ga naar de bovenstaande pagina en voer de code in.

 2. Voer jouw persoonlijke vouchercode in

  De code is uniek en kan één keer worden gebruikt.

 3. Geef de gevraagde gegevens op

  Bij deze stap dien je de gevraagde gegevens aan te vullen, zoals reisdatum, traject, contact- en persoonsgegevens. Vervolgens mag je het proces afronden.

 4. Ontvang, print of download tickets

  Nadat je het proces hebt afgerond ontvang je per e-mail het e-ticket. Deze kan je geprint of gedownload meenemen op reis als NS e-ticket.

Meer over: Stappenplan couponcode activeren

Veelgestelde Vragen

Waar koop ik een dagretour of treinkaartje bij ActieVanDeDag?

De goedkope treinkaartjes en dagretours zijn allemaal alleen online verkrijgbaar. Reisproducten met korting ontvang je digitaal als vouchercode, waarna je deze zelf nog online moet verzilveren.

Welke producten zijn verkrijgbaar?

Op dit moment koop je een NS dagretour of treinkaartje enkele reis met korting bij ActieVanDeDag.

Tot wanneer zijn deze treinkaartjes geldig?

Deze kortingskaartjes zijn tot 31 juli 2020 te gebruiken in de daluren of het weekend.

Algemene Voorwaarden

Uiteraard zijn er algemene voorwaarden verbonden aan deze treinkaartjes aanbieding. Op de bestelpagina staan de voorwaarden per actieticket nogmaals vermeld, maar hierbij de voorwaarden die voor alle treinkaartjes met korting gelden.

 1. OP=OP
 2. Maximaal 4 treinkaartjes per bestelling.
 3. Te gebruiken in de daluren, op feestdagen of in het weekend.
 4. Tweede klas reisproducten, tenzij anders aangegeven.
 5. Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.
 6. Niet geldig in Thalys of Eurostar.
 7. Met toeslag geldig in Intercity direct en/of ICE International.
 8. Verzilveren t/m 31 december 2020
 9. Geldig t/m 31 december2020 (uiterste reisdatum).
 10. Verzilveren kan maximaal 30 dagen vooruit.

Wijzigen en annuleren

Wijzigen of annuleren is niet mogelijk via ActievandeDag. ActievandeDag fungeert als tussenpersoon bij het de door jou geboekte actie. Voor vragen over je boeking kun je contact opnemen met NS. Klik hier. In geval van annulering of no-show is restitutie niet mogelijk.

 1. Wijzigen of annuleren is niet mogelijk via ActievandeDag.
 2. ActieVanDeDag fungeert als tussenpersoon voor de geboekte treinkaartjes.
 3. Voor vragen m.b.t. de aankoop van deze kortingskaartjes kunt u terecht bij de klantenservice van NS.
 4. Na aankoop is inwisselen of restitutie niet mogelijk.

NS dagkaart bij Actie van de Dag

Normaal is de NS dagkaart verkrijgbaar voor € 53, maar in de aanbieding voor slechts € 19,50. Houdt er doordeweeks rekening mee dat de dagkaart van ActieVanDeDag geldig is in de daluren. De daluren lopen voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Wanneer u op zaterdag of zondag reist hoeft u zich geen zorgen te maken, want dan zijn de treinkaartjes met korting de hele dag geldig.

De kortingsacties zijn niet alleen geldig in treinen van NS, maar ook in die van andere Nederlandse vervoerders; Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. In de toekomst ook profiteren van kortingsacties en NS dagkaart aanbiedingen? Like ons op Facebook, schrijf u zelf in voor de nieuwsbrief en voeg Goedkoop-treinkaartje.nl toe aan uw favorieten.

Contact met ActieVanDeDag

Heeft u een vraag, klacht of opmerking m.b.t. deze aanbieding? Neem contact op met ActieVanDeDag via de onderstaande contactgegevens van de klantenservice.

 • Telefoon: 020 – 760 5077
 • E-mail: klantenservice@actievandedag.nl

Openingstijden Klantenservice

Bekijk hieronder de openingstijden van de klantenservice van ActieVanDeDag.

 • Maandag: 9:00 – 20:00 uur
 • Dinsdag: 9:00 – 20:00 uur
 • Woensdag: 9:00 – 20:00 uur
 • Donderdag: 9:00 – 20:00 uur
 • Vrijdag: 9:00 – 20:00 uur
 • Zaterdag: 12:00 – 17:00 uur
 • Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Adres ActievandeDag

Onderdeel van Emesa Nederland B.V.
Spaklerweg 50
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Goedkope treinkaartjes in 2019

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2019? Maak gebruik van onze Sociale Kanalen en kijk op Goedkoop-treinkaartje.nl voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega’s en familie.

Ontvang acties

Stedentrip Hannover: historische charme en moderne flair

Stedentrip Hannover: historische charme en moderne flair

Hannover, de vaak over het hoofd geziene hoofdstad van Nedersaksen, is een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Deze stad biedt een unieke mix van rijke geschiedenis, uitgestrekte parken en tuinen, een bruisend cultureel leven en een verrassend moderne...

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Pin It on Pinterest