Goedkope treinkaartjes in 2023

De prijs van treinkaartjes is dit jaar weer duurder geworden en dat geldt ook voor de goedkope treinkaartjes in 2023. Toch blijft dit de enige manier om voordelig per trein te reizen. De aanbiedingen wisselen voortdurend en daarom brengen wij je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf jezelf daarom in voor de nieuwsbrief of volg ons op sociale media.

Ook dit jaar zijn er weer voldoende reisproducten met korting verkrijgbaar. Denk aan een enkele reis, retourticket of dagkaart. Daarnaast zijn er elke maand treinuitjes met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel, is er groepskorting mogelijk per NS Groepsticket en zijn er goedkope treinkaartjes in 2023 voor Jongeren per NS Jongerendagkaart.

  1. NS Groepsticket
  2. Jongerendagkaart
  3. Dal voordeel abonnement
  4. EarlyBird België
  5. Voordelig naar Duitsland
  6. NS Spoordeelwinkel
  7. 10% korting bij Gaiyo

Niet alleen de tarieven van reguliere tickets zijn dit jaar weer omhoog. Eigenlijk geldt voor alle reisproducten dat de tarieven zijn gewijzigd. Dit geldt eveneens voor het NS Groepsticket, uitjes of de Jongerendagkaart. Zo is de prijs van de Jongerendagkaart met 0,35 euro gestegen en de prijs van een NS groepsticket zelfs van 5,21 naar 7,15 euro.

Allerleukste Steden Nederland

Overzicht goedkope treinkaartjes in 2023

Voor veel situaties is een oplossing denkbaar. Graag nemen wij de beschikbare mogelijkheden met je door.

NS Groepsticket v.a € 7,15

Groepsticket

Wanneer je met meerdere personen een dagje op stap gaat is het NS Groepsticket ideaal! De korting neemt toe, naar mate de reisgroep groter wordt. Zo kan de prijs verlagen tot een prijs van 7,15 euro per enkele reis naar elk station binnen Nederland. Voorwaarden bij het NS Groepsticket is wel dat deze in de daluren of het weekend gebruikt dient te worden.

Meer over het groepsticket van NS

Jongerendagkaart vanaf € 7,95

Vervoersbewijs

Om jongeren tegemoet te komen is de NS Jongerendagkaart in het leven geroepen. Hiermee kunnen zij een dag onbeperkt reizen om een evenement, stad of familie te bezoeken. Voor slechts 7,95 euro reizen jongeren van 12 t/m 18 jaar door heel Nederland op één dag in de daluren of het weekend.

Meer over de Jongerendagkaart van NS

Dal voordeel abonnement: 40% korting

Voor iedereen die incidenteel of regelmatig met de trein reist is het Dal Voordeel abonnement interessant. Met dit goedkope treinkaartje ontvang je in 2023 40% korting op elke gemaakte reis in de daluren of het weekend. Je betaalt hiervoor eenmalig een vast bedrag, waarna je het reisproduct op de OV Chipkaart laad en je een heel jaar lang profiteert van de korting. Je hebt de investering er vaak al na enkele reisdagen uit!

Meer over het Dal Voordeel abonnement van NS

EarlyBird naar België

Early Bird Belgie Insta

Een weekendje weg, dagje shoppen of stedentrip maken? Reis per trein naar België en reis per Early Bird België betaalbaar naar een bestemming bij onze zuiderburen. Geniet hier van specialiteiten als Vlaamse friet, chocola en heerlijke biersoorten.

Ook wandelroutes, bezienswaardigheden, evenementen en festivals zijn er in overvloed. Ontdek de leukste bezienswaardigheden, wandelroutes en bestemmingen op onze inspiratieblogs.

TrajectReistijdEarly Bird
week ma-do
Early Bird
weekend vr-zo
Amsterdam CS – Antwerpen2.23 uur€ 20€ 26
Amsterdam CS – Brussel3.23 uur€ 25€ 33
Amsterdam CS – Brugge3.40 uur€ 29€ 39
Amsterdam CS – Gent3.11 uur€ 29€ 39
Amsterdam CS – Mechelen2.13 uur€ 25€ 33

Meer over Early Bird België tickets

Korting naar Duitsland

Ook naar ons buurland Duitsland kan je voordelig per trein reizen. Zowel kaartjes voor de ICE International, nachttrein als IC Berlijn zijn met korting verkrijgbaar, wanneer je vroeg boekt. Zo zijn bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Berlijn, Hamburg, München en Frankfurt tegen scherpe tarieven bereikbaar.

Ontdek hoe voordelig een treinkaartje naar Duitsland kan zijn en maak gebruik van de internationale reisplanner.

NS Spoordeelwinkel uitjes

Spoordeelwinkel

Sinds jaar en dag staat de Spoordeelwinkel van NS bekend om haar uitjes. Elke maand wordt het aanbod ververst en zijn evenementen, stedentrips, uitjes en activiteiten met korting verkrijgbaar. Het overzicht en de leukste uitjes krijgen natuurlijk een speciaal plekje op onze website en brengen wij extra onder de aandacht. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op sociale media.

Meer over de acties van de NS Spoordeelwinkel

Standaard 10% korting op treinkaartjes

Ga je incidenteel met de trein en wil je de volledige reis in één app plannen? Welkom in de toekomst en installeer de app van Gaiyo. Je ontvang 10% korting op treinkaartjes in de daluren en het weekend en kan ook direct bustickets, deelvervoer en zelfs parkeren in de app regelen.

Bekijk de mobiele app!

Ontvang acties

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders