Goedkope treinkaartjes in 2023

De prijs van treinkaartjes is dit jaar weer duurder geworden en dat geldt ook voor de goedkope treinkaartjes in 2023. Toch blijft dit de enige manier om voordelig per trein te reizen. De aanbiedingen wisselen voortdurend en daarom brengen wij je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf jezelf daarom in voor de nieuwsbrief of volg ons op sociale media.

Ook dit jaar zijn er weer voldoende reisproducten met korting verkrijgbaar. Denk aan een enkele reis, retourticket of dagkaart. Daarnaast zijn er elke maand treinuitjes met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel, is er groepskorting mogelijk per NS Groepsticket en zijn er goedkope treinkaartjes in 2023 voor Jongeren per NS Jongerendagkaart.

  1. NS Groepsticket
  2. Jongerendagkaart
  3. Dal voordeel abonnement
  4. EarlyBird België
  5. Voordelig naar Duitsland
  6. NS Spoordeelwinkel
  7. 10% korting bij Gaiyo

Niet alleen de tarieven van reguliere tickets zijn dit jaar weer omhoog. Eigenlijk geldt voor alle reisproducten dat de tarieven zijn gewijzigd. Dit geldt eveneens voor het NS Groepsticket, uitjes of de Jongerendagkaart. Zo is de prijs van de Jongerendagkaart met 0,35 euro gestegen en de prijs van een NS groepsticket zelfs van 5,21 naar 7,15 euro.

Allerleukste Steden Nederland

Overzicht goedkope treinkaartjes in 2023

Voor veel situaties is een oplossing denkbaar. Graag nemen wij de beschikbare mogelijkheden met je door.

NS Groepsticket v.a € 7,15

Groepsticket

Wanneer je met meerdere personen een dagje op stap gaat is het NS Groepsticket ideaal! De korting neemt toe, naar mate de reisgroep groter wordt. Zo kan de prijs verlagen tot een prijs van 7,15 euro per enkele reis naar elk station binnen Nederland. Voorwaarden bij het NS Groepsticket is wel dat deze in de daluren of het weekend gebruikt dient te worden.

Meer over het groepsticket van NS

Jongerendagkaart vanaf € 7,95

Vervoersbewijs

Om jongeren tegemoet te komen is de NS Jongerendagkaart in het leven geroepen. Hiermee kunnen zij een dag onbeperkt reizen om een evenement, stad of familie te bezoeken. Voor slechts 7,95 euro reizen jongeren van 12 t/m 18 jaar door heel Nederland op één dag in de daluren of het weekend.

Meer over de Jongerendagkaart van NS

Dal voordeel abonnement: 40% korting

Voor iedereen die incidenteel of regelmatig met de trein reist is het Dal Voordeel abonnement interessant. Met dit goedkope treinkaartje ontvang je in 2023 40% korting op elke gemaakte reis in de daluren of het weekend. Je betaalt hiervoor eenmalig een vast bedrag, waarna je het reisproduct op de OV Chipkaart laad en je een heel jaar lang profiteert van de korting. Je hebt de investering er vaak al na enkele reisdagen uit!

Meer over het Dal Voordeel abonnement van NS

EarlyBird naar België

Early Bird Belgie Insta

Een weekendje weg, dagje shoppen of stedentrip maken? Reis per trein naar België en reis per Early Bird België betaalbaar naar een bestemming bij onze zuiderburen. Geniet hier van specialiteiten als Vlaamse friet, chocola en heerlijke biersoorten.

Ook wandelroutes, bezienswaardigheden, evenementen en festivals zijn er in overvloed. Ontdek de leukste bezienswaardigheden, wandelroutes en bestemmingen op onze inspiratieblogs.

Traject Reistijd Early Bird
week ma-do
Early Bird
weekend vr-zo
Amsterdam CS – Antwerpen 2.23 uur € 20 € 26
Amsterdam CS – Brussel 3.23 uur € 25 € 33
Amsterdam CS – Brugge 3.40 uur € 29 € 39
Amsterdam CS – Gent 3.11 uur € 29 € 39
Amsterdam CS – Mechelen 2.13 uur € 25 € 33

Meer over Early Bird België tickets

Korting naar Duitsland

Ook naar ons buurland Duitsland kan je voordelig per trein reizen. Zowel kaartjes voor de ICE International, nachttrein als IC Berlijn zijn met korting verkrijgbaar, wanneer je vroeg boekt. Zo zijn bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Berlijn, Hamburg, München en Frankfurt tegen scherpe tarieven bereikbaar.

Ontdek hoe voordelig een treinkaartje naar Duitsland kan zijn en maak gebruik van de internationale reisplanner.

NS Spoordeelwinkel uitjes

Spoordeelwinkel

Sinds jaar en dag staat de Spoordeelwinkel van NS bekend om haar uitjes. Elke maand wordt het aanbod ververst en zijn evenementen, stedentrips, uitjes en activiteiten met korting verkrijgbaar. Het overzicht en de leukste uitjes krijgen natuurlijk een speciaal plekje op onze website en brengen wij extra onder de aandacht. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op sociale media.

Meer over de acties van de NS Spoordeelwinkel

Standaard 10% korting op treinkaartjes

Ga je incidenteel met de trein en wil je de volledige reis in één app plannen? Welkom in de toekomst en installeer de app van Gaiyo. Je ontvang 10% korting op treinkaartjes in de daluren en het weekend en kan ook direct bustickets, deelvervoer en zelfs parkeren in de app regelen.

Bekijk de mobiele app!

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Een dagje winkelen? Maak dan gebruik van één van deze twee aanbiedingen bij de NS Spoordeelwinkel, waarbij je een NS Dagretour naar het winkelcentrum bestelt samen met extra korting samen met een kopje koffie of cadeautje. Zo reis je al voor 33 euro heen en weer naar...

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Parijs, de stad van de liefde, is perfect voor een romantisch uitje met de partner of een avontuur met vrienden of familie. Maak een wandeling langs de Seine, bewonder bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Sacre Coeur en geniet van een picknick in de Jardin du...

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Londen, een stad die keer op keer betovert, lonkt met haar eclectische mix van historische bezienswaardigheden, trendy wijken, bruisende markten en wereldberoemde musea. Dankzij de snelle en comfortabele treinverbinding vanuit Nederland is een onvergetelijke...

Pin It on Pinterest