Met dit lekkere weer blijf je natuurlijk niet thuis op de bank zitten. Trek er daarom op uit met de trein en reis naar het strand, vrienden/familie, een pretpark, dierentuin of maak een leuke stedentrip! Via onze website kunt u de leukste hotels vinden voor de laagste prijs, maar is het natuurlijk ook mogelijk om een goedkoop treinkaartje te kopen voor zowel binnen- als buitenlandse treinreizen. Wil jij binnenkort een dagje- of weekendje weg? Kijk dan voor inspiratie naar de onderstaande treinuitjes en geniet van de zomer in juli 2016!

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar! Deel dit artikel via de knoppen in de rechterkolom van onze website.

Dagje weg in Nederland? Pak de trein!

Er is uiteraard genoeg te doen in ons kleine landje, maar het ontbreekt soms aan inspiratie en daarom hebben wij de onderstaande tussenkopjes gemaakt. Bekijk ze even snel en hopelijk vind jij hieronder een leuke tip voor een dagje/weekendje weg.

Met de trein naar een pretpark

Een dag vol spanning en avontuur in één van de Nederlandse pretparken beleven? Ga met de trein! Wij hebben de populairste parken op onze website opgenomen met het daarbij behorende reisadvies. Bekijk hieronder welke parken goed bereikbaar zijn met het Openbaar Vervoer of de trein.

Met de trein naar een dierentuin

Liever een ontspannen dagje er tussenuit? Dan is de dierentuin ideaal, want dit is leuk voor jong en oud! Dieren blijven altijd grappig en ook voor de ontwikkeling van kinderen is dit een positieve stimulans. De onderstaande lijst van dierenparken zijn uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer of de trein en zijn al jaren een fenomeen in Nederland

Met de trein naar het strand

Nederland heeft een lange kustlijn en daar moeten wij natuurlijk van profiteren met het mooi weer in juli 2016! Reis daarom met de trein of het Openbaar Vervoer naar het strand in de onderstaande badplaatsen en geniet van een dag zon, zee en strand!

Stedentrip binnen Nederland

Natuurlijk zijn er nog genoeg leuke plaatsen in Nederland die u nog niet gezien heeft en daarom hebben wij een leuke actie voor u geselecteerd! Voor slechts € 99,- ontvangt u een 2-persoons hotelovernachting + treinreis + ontbijt in een hotel naar keuze. Hierbij zijn tevens de reserveringskosten inbegrepen en kunt u een leuke plaats in Nederland bezoeken die u altijd al een keer wilde zien.

Stedentrip binnen Europa

Wilt u een weekendje weg of een stedentrip binnen Europa boeken? De trein wordt jaarlijks met grote tevredenheid geboekt door duizenden reizigers en is het ideale vervoermiddel voor een korte stedentrip. U kunt tijdens de reis ontspannen en genieten van comfortabele stoelen en service aan boord. Op deze manier komt u ontspannen aan en hoeft u niet bij te komen van de reis. Zeker wanneer u 2/3 dagen gaat is een treinreis het aangewezen vervoermiddel. Bekijk de onderstaande lijst van populaire stedentrips binnen Europa en bekijk de tarieven. Tevens kunt u een betaalbaar/goed hotel via onze website vergelijken, zodat u het beste hotel voor de laagste prijs boekt.

Dagje weg met de hond

Met de hond in de trein? Met de dagkaart hond neemt u al een huisdier mee in de trein voor slechts € 3! Dit geldt voor alle huisdieren die niet op schoot gehouden kunnen worden en daarom een zitplaats innemen. Op deze manier kunt u eenvoudig een dagje met de hond naar het strand of een andere omgeving.

Hond in trein

Dagje weg met de fiets

Een dag fietsen in een andere omgeving? Neem uw fiets mee in de trein! Binnenkort zal het zelfs nog goedkoper worden om het wielrennen en fietsen in andere omgevingen te stimuleren. In de daluren zal er bijna gratis met de fiets in de trein kunnen worden gereisd. Ideaal toch?

Fiets in trein