2 NS dagkaarten voor slechts € 36!

Van plan om binnenkort met een vriend/vriendin een uitstapje te maken? Dan raden wij aan om 2 NS dagkaarten + lunch bij La Place te kopen (lunchen is niet verplicht). Deze NS dagkaarten zijn verkrijgbaar via de Spoordeelwinkel voor slechts € 36,- en zijn razend populair! De aanbieding is tot 15 november 2014 te koop en te gebruiken tot 15 december 2014. Houdt er dus rekening mee dat de reisperiode van deze dagkaart actie beperkt is en korter dan andere treinkaartjes acties!

Samenvatting van de La Place dagkaart actie:

  • Verkoopperiode: 08 oktober 2014 t/m 15 november 2014
  • Reisperiode: 08 oktober 2014 t/m 15 december 2014
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere trein acties.
  • Geldigheid: Doordeweeks vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Veolia en Syntus.
  • Niet geldig in: Bedrijfsrestaurants, Zorgboulevard Rotterdam, de Koninklijke Bibliotheek Den Haag,  Duinrell, op Schiphol, bij evenementen en in België en Duitsland.

De NS dagkaart actie van La Place is weer terug!

Goedkoop met de trein + lunch

Met deze actie kunt u goedkope treinkaartjes kopen, waarbij u de lunch er geheel gratis bij krijgt. Gaat u binnenkort toevallig een dagje shoppen of zou u dit graag een keer willen doen binnen de periode van oktober en 15 december? Maak dan direct gebruik van deze actie en bestel 2 NS dagkaarten bij de Spoordeelwinkel en profiteer! Er zijn natuurlijk ook nog een groot aantal andere trein acties waar u van zou kunnen profiteren. Op onze website vindt u zowel binnenlandse- als buitenlandse trein acties, waarmee voordelige treinuitjes binnen handbereik zijn.

Overige aanbiedingen:

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!