Dagje weg met een goedkoop treinkaartje

Er is nog zoveel te beleven in Nederland. Bezoek bijvoorbeeld eens een beurs, festival, leuke stad of evenement.  Met een goedkoop treinkaartje wordt het extra aantrekkelijk. Daarbij is de reis voor vertrek geregeld en hoef je niet in de rij te staan bij een kaartautomaat. Zeker bij evenementen, festivals en beurzen kan dit een hoop tijd en stress schelen. Er zijn bijna het hele jaar door treinkaartjes met korting verkrijgbaar, zoals een enkele reis, dagretour en dagkaart. Kinderen reizen met de railrunner voordelig met je mee.

Dagje weg met kinderen

Ga eens een dagje weg met de kinderen en pak de trein. Goed voor de ontwikkeling en vaak goed te doen. In combinatie met goedkope treinkaartjes is het ook nog eens extra voordelig! De kortingskaartjes zijn daarnaast te combineren met een railrunner voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud.

Bezoek bijvoorbeeld een dierenpark, zwembad of pretpark.

Dierenparken

Pretparken

Zwembaden

Dagje weg met trein

De meeste activiteiten,  parken en evenementen zijn goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Kies voor duurzaam en ga een dagje weg met de trein! Bestel online een gereduceerd treinkaartje en kies een uitje naar keuze. Er zijn tevens combideals verkrijgbaar. Bekijk hier het overzicht van treinuitjes.

Hoe werkt een goedkoop treinkaartje?

Kies uit één van de lopende kortingsacties en druk op ‘Bestellen’. Nadat het bestel- en betalingsproces is afgerond ontvang je per e-mail een unieke code. Deze verzilver je online voor een e-ticket die je uitgeprint of mobiel meeneemt op reis als geldig reisproduct.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!