5x Zonvakantie met Thalys

Deze zomer met de trein naar Frankrijk? Diverse bestemmingen zijn goed bereikbaar met de trein, zoals Bordeaux, Valence, Avignon, Aix en Provence en Marseille. Prachtige zonbestemmingen in het zuiden van Frankrijk die zowel per Thalys als TGV bereikbaar zijn tegen een voordelig tarief en minimale reistijd. Heb jij al vakantieplannen? Bekijk de beschikbaarheid voor internationale treintickets.

Voor de reis kies je natuurlijk voor een groen reisalternatief. Duurzamer dan de huidige internationale hogesnelheidstreinen is op dit moment niet mogelijk. Voor de treinreis naar de zonbestemmingen in Frankrijk reis je per Thalys naar station Brussel-Zuid of Parijs. Hier stap je vervolgens over op de TGV of Thalys naar het gewenste eindstation.

Bordeaux: combinatie van zonvakantie, wij en een grote stad

Een veelzijdige bestemming in departement Gironde. Met een scala aan mooie pleinen, standbeelden, musea, karakateristieke panden en lange winkelstraten kan je hier dagen rondstruinen. Daarbij is Bordeaux gelegen op 2 uur van de kust en nabij diverse wijngaarden. Hiermee beschikt Bordeaux over alle faciliteiten voor een zeer complete zonvakantie in Frankrijk.

Met een reistijd van 7.33 uur en een ticketprijs van slechts 49 euro is een treinreis goed te doen. Treintickets naar Bordeaux boek je natuurlijk snel en voordelig online.

Trein naar Bordeaux

Marseille: havenstad aan de Middellandse zee

Oude vakwerkhuizen, kleurrijke gevels, de grootste handelshaven aan de Middellandse zee in combinatie met zon, zee en strand. Hiermee staat Marseille misschien wel garant voor de mooiste zonvakantie in Frankrijk.

Je kan zowel ontspannen op het strand als wandelen in de omgeving of winkelen in het historisch stadshart. Reis met de trein naar Marseille in 7.28 uur met de TGV of Zon-Thays. Treintickets naar Marseille zijn al vanaf 84 euro verkrijgbaar.

Trein Marseille

Valence: hoofdstad van de Drôme

Valence is de hoofdstad van de Drôme en gelegen aan de linkeroever van rivier de Rhône. Gezellig opgebouwd die trapsgewijs aflopen richting de rivieroever. In de omgeving tref je prachtige wijngaarden en een schilderachtig groen heuvellandschap. Valence biedt ruimte voor eindeloze wandelingen door de regio en tot rust komen in het centrum en langs de boulevard.

Met de Zon-Thalys reis je al in ongeveer 6.5 uur voor 80 euro naar Valence. Treinkaartjes naar Valence zijn eenvoudig online te boeken.

Valence

Avignon: pareltje in Frankrijk

Frankrijk kent tientallen pareltjes en Avignon is er één van. Combineer hier historie met gezellige terrasjes en prachtige wandelingen langs de Rhône. De stad kent vele bezienswaardigheden en historische gebouwen. Hoogtepunt van de stad is absoluut Palais des Papes. Het paleis is in de 14e eeuw gebouwd voor de huisvesting van Pausen die in deze periode niet in Rome zetelden.

Naar Avignon reis je met de TGV of Zon-Thalys in ongeveer 7 uur. Treinkaartjes naar Avignon zijn vanaf 84 euro verkrijgbaar, wanneer je drie tot vier maanden voor vertrek boekt.

Avignon

Aix en Provence: rijke geschiedenis

In het oosten van de Bouches-du-Rhône ligt het prachtige stadje Aix-en-Provence. Een zonvakantie bestemming in Frankrijk met een rijke geschiedenis. Hierdoor vind je nog verschillende historische gebouwen die goed bewaard zijn gebleven. Neem bij een bezoek zekere even de tijd voor Place d’Albertas en Kathedraal van Saint-Sauveur.

Ook Aix-en-Provence bezoeken? Neem de TGV of Zon-Thalys naar deze zonnige bestemming in Zuid-Frankrijk. Met de trein ben je ongeveer in 7,5 uur in de stad. Een treinkaartje naar Aix-en-Provence is verkrijgbaar vanaf 84 euro (2e klas).

Trein Aix en Procence

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

Ervaar, aanschouw, proef en ruik de zomer! Beleef samen een wereld vol muziek, foodtrucks, workshops en shop tot je erbij neervalt met tassen vol prachtige producten. Tijdens de Zomerweek dompel je jezelf helemaal onder in de sfeer van de warmste maanden van het jaar....

NS Spoordeelwinkel: goedkope treinkaartjes en uitjes in mei 2024

NS Spoordeelwinkel: goedkope treinkaartjes en uitjes in mei 2024

Binnenkort een leuk dagje weg? Ontdek dan de maandelijkse acties van de NS Spoordeelwinkel. Elke maand zijn er uitjes in combinatie met een goedkoop treinkaartje verkrijgbaar, waarmee je aanzienlijk kan besparen. Denk aan het bezoeken van bijvoorbeeld een leuke stad,...

Pin It on Pinterest