Alles over Treinkaartjes Enkele Reis

Het komt regelmatig voor dat u een treinkaartje enkele reis nodig heeft. Handig om dan van een aanbieding gebruik te maken, want de NS enkele reis met korting is regelmatig verkrijgbaar bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel.

Vragen over Treinkaartjes Enkele Reis

Wat is een enkele reis?

Met deze goedkope treinkaartjes is het mogelijk om een enkele reis te maken op een traject naar keuze. Het gaat hierbij slechts om een enkele rit, dus geen retour.

Wat is de prijs van een treinkaartje enkele reis?

Het maximale tarief van een treinkaartje enkele reis is €26,50. De prijs is afhankelijk van het gekozen traject en de reisklasse. Met korting zijn de kaartjes verkrijgbaar voor €10 op weekenddagen. Kaartjes waar u de hele week gebruik van kunt maken zijn verkrijgbaar voor €12,50.
Treinkaartjes enkele reis

Hoe werkt een NS Enkele Reis?

Het traject voor een enkele reis wordt vastgelegd in het bestel- of verzilveringsproces. Vervolgens download of print u het ticket en gaat u op reis. Met de code op het vervoersbewijs kunt u in- en uitchecken. Enkel op het gekozen begin- en eindstation.

Waar koop ik een enkeltje met korting?

Treinkaartjes enkele reis met korting zijn verkrijgbaar bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Voor de actuele aanbiedingen kijkt u altijd even op Goedkoop-treinkaartje.nl.

Voor wie zijn de goedkope treinkaartjes?

De goedkope treinkaartjes zijn voor iedereen verkrijgbaar. Besparen kan bijna op ieder traject dat op 30 minuten reisafstand ligt. De tarieven van treinkaartjes in Nederland liggen ontzettend hoog, waardoor een kortingsactie al snel een uitkomst biedt.

Geldigheid van NS Treinkaartjes

Bij aankoop van een actie staat de uiterste reisdatum vermeld. Wanneer u een kaartje koopt bij NS of deze reeds heeft verzilverd staat de geldigheid van het kaartje op het vervoersbewijs.

Inchecken met kortingskaartjes

Met de vierkante QR-code op het e-ticket kunt u in- en uitchecken bij OV Poortjes. Deze code houdt u voor de barcodescanner bij OV poortjes, waarna deze opengaan. Dezelfde code wordt gebruikt door de conducteur in de trein om de geldigheid van het reisproduct te bepalen. Inchecken is verplicht.
Inchecken internationaal treinticket

Hoe snel ontvang ik tickets?

Bij NS worden kaartjes binnen 15 minuten aangeleverd. Voor andere aanbieders is dit een levertijd van 60 minuten.

Uitprinten of mobiel downloaden?

Na verzilvering van de tickets kunt u de kaartjes ophalen. Na het ophalen van de treinkaartjes enkele reis kunt u ervoor kiezen om deze uit te printen of mobiel te downloaden.

Combineren met een andere aanbieding?

Kortingskaartjes zijn nooit te combineren met een NS Meereisretour, Samenreiskorting of een upgrade 1e klas. Uiteraard is het wel toegestaan om van individuele/zelfstandige kortingsacties gebruik te maken.

Treinkaartjes enkele reis en kinderen

Ook met de treinkaartjes enkele reis met korting reizen kinderen van 0 t/m 3 jaar gratis met u mee in de trein. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is een NS Railrunner goed te combineren met een kortingskaartje.

NS Enkele reis en huisdier of hond

Een huisdier of hond meenemen in de trein kan altijd middels de NS Dagkaart Hond. Kan uw huisdier op schoot worden gehouden? Dan mag deze zelfs gratis mee in de trein. Bij kaartautomaten op treinstations verkrijgbaar voor €3,20

NS Treinkaartjes en fiets in trein

NS Treinkaartjes zijn ook altijd te combineren met een fiets in de trein. Hiervoor dient u echter wel in de daluren te reizen en in het bezit te zijn van een dagkaart fiets. Bij automaten te koop voor €6,90

Handige links

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Een dagje winkelen? Maak dan gebruik van één van deze twee aanbiedingen bij de NS Spoordeelwinkel, waarbij je een NS Dagretour naar het winkelcentrum bestelt samen met extra korting samen met een kopje koffie of cadeautje. Zo reis je al voor 33 euro heen en weer naar...

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Parijs, de stad van de liefde, is perfect voor een romantisch uitje met de partner of een avontuur met vrienden of familie. Maak een wandeling langs de Seine, bewonder bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Sacre Coeur en geniet van een picknick in de Jardin du...

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Londen, een stad die keer op keer betovert, lonkt met haar eclectische mix van historische bezienswaardigheden, trendy wijken, bruisende markten en wereldberoemde musea. Dankzij de snelle en comfortabele treinverbinding vanuit Nederland is een onvergetelijke...

Pin It on Pinterest