Alles over Treinkaartjes Enkele Reis

Het komt regelmatig voor dat u een treinkaartje enkele reis nodig heeft. Handig om dan van een aanbieding gebruik te maken, want de NS enkele reis met korting is regelmatig verkrijgbaar bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel.

Vragen over Treinkaartjes Enkele Reis

Wat is een enkele reis?

Met deze goedkope treinkaartjes is het mogelijk om een enkele reis te maken op een traject naar keuze. Het gaat hierbij slechts om een enkele rit, dus geen retour.

Wat is de prijs van een treinkaartje enkele reis?

Het maximale tarief van een treinkaartje enkele reis is €26,50. De prijs is afhankelijk van het gekozen traject en de reisklasse. Met korting zijn de kaartjes verkrijgbaar voor €10 op weekenddagen. Kaartjes waar u de hele week gebruik van kunt maken zijn verkrijgbaar voor €12,50.
Treinkaartjes enkele reis

Hoe werkt een NS Enkele Reis?

Het traject voor een enkele reis wordt vastgelegd in het bestel- of verzilveringsproces. Vervolgens download of print u het ticket en gaat u op reis. Met de code op het vervoersbewijs kunt u in- en uitchecken. Enkel op het gekozen begin- en eindstation.

Waar koop ik een enkeltje met korting?

Treinkaartjes enkele reis met korting zijn verkrijgbaar bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Voor de actuele aanbiedingen kijkt u altijd even op Goedkoop-treinkaartje.nl.

Voor wie zijn de goedkope treinkaartjes?

De goedkope treinkaartjes zijn voor iedereen verkrijgbaar. Besparen kan bijna op ieder traject dat op 30 minuten reisafstand ligt. De tarieven van treinkaartjes in Nederland liggen ontzettend hoog, waardoor een kortingsactie al snel een uitkomst biedt.

Geldigheid van NS Treinkaartjes

Bij aankoop van een actie staat de uiterste reisdatum vermeld. Wanneer u een kaartje koopt bij NS of deze reeds heeft verzilverd staat de geldigheid van het kaartje op het vervoersbewijs.

Inchecken met kortingskaartjes

Met de vierkante QR-code op het e-ticket kunt u in- en uitchecken bij OV Poortjes. Deze code houdt u voor de barcodescanner bij OV poortjes, waarna deze opengaan. Dezelfde code wordt gebruikt door de conducteur in de trein om de geldigheid van het reisproduct te bepalen. Inchecken is verplicht.
Inchecken internationaal treinticket

Hoe snel ontvang ik tickets?

Bij NS worden kaartjes binnen 15 minuten aangeleverd. Voor andere aanbieders is dit een levertijd van 60 minuten.

Uitprinten of mobiel downloaden?

Na verzilvering van de tickets kunt u de kaartjes ophalen. Na het ophalen van de treinkaartjes enkele reis kunt u ervoor kiezen om deze uit te printen of mobiel te downloaden.

Combineren met een andere aanbieding?

Kortingskaartjes zijn nooit te combineren met een NS Meereisretour, Samenreiskorting of een upgrade 1e klas. Uiteraard is het wel toegestaan om van individuele/zelfstandige kortingsacties gebruik te maken.

Treinkaartjes enkele reis en kinderen

Ook met de treinkaartjes enkele reis met korting reizen kinderen van 0 t/m 3 jaar gratis met u mee in de trein. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is een NS Railrunner goed te combineren met een kortingskaartje.

NS Enkele reis en huisdier of hond

Een huisdier of hond meenemen in de trein kan altijd middels de NS Dagkaart Hond. Kan uw huisdier op schoot worden gehouden? Dan mag deze zelfs gratis mee in de trein. Bij kaartautomaten op treinstations verkrijgbaar voor €3,20

NS Treinkaartjes en fiets in trein

NS Treinkaartjes zijn ook altijd te combineren met een fiets in de trein. Hiervoor dient u echter wel in de daluren te reizen en in het bezit te zijn van een dagkaart fiets. Bij automaten te koop voor €6,90

Handige links

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Waarom alleen noodzakelijk reizen met de trein?

Waarom alleen noodzakelijk reizen met de trein?

Het kabinet versoepelt de Coronamaatregelen steeds meer. Ook de NS rijdt weer op volle capaciteit, maar waarom mogen we dan alleen met de trein als dit noodzakelijk is? Deze vraag krijgen wij regelmatig binnen via het contactformulier en hier is eigenlijk geen kort...

Alles over: Trein naar Düsseldorf

Alles over: Trein naar Düsseldorf

Düsseldorf is een bruisende en hippen stad. Hier is werkelijk waar van alles te beleven. Winkelen op de Königsallee, ontdek de historische Altstadt en geniet van het uitzicht in de 234 meter hoge Rheinturm. Maak daarna een heerlijke rondvaart over de Rijn en ga...

Alles over: Trein naar Keulen

Alles over: Trein naar Keulen

Een mini-stedentrip, dagje shoppen of een gezellige kerstmarkt? Reis met de trein naar Keulen! Maak een wandeling door het gezellige stadshart met de Dom, Televisietoren en verschillende musea. Kom vervolgens even tot rust bij één van de restaurantjes aan de Rijn en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders