Treinkaartje Enkele Reis Weekend

Een dagje shoppen, een evenement of uitje in het weekend? Maak dan gebruik van deze kortingsactie van VakantieVeilingen! Bestel een set van twee enkele reis treinkaartjes voor € 23. Zo betaalt u slechts € 11,50 per enkele reis op een traject naar keuze. Een treinkaartje weekend is de hele dag te gebruiken op een zaterdag of zondag naar keuze. Beperkt verkrijgbaar en geldig tot en met 30 juni 2020.

Treinkaartje Weekend 2e klas

Treinkaartje Enkele Reis
  • Prijs: € 11,50
  • Reizen: t/m 30 juni 2020
  • Reisproduct: Treinkaartje Enkele Reis 2e klas
  • Aanbieder: ActieVanDeDag (online)

Een treinkaartje weekend met korting nodig? Bij VakantieVeilingen bestel je in februari een goedkoop treinkaartje voor 11,50. Hiermee reis je naar een stad naar keuze in de reisperiode tot en met 30 juni 2020.

Geldig in treinen van alle Nederlandse vervoerders in de daluren, op feestdagen en in het weekend. Je ontvang na aankoop een e-ticket, waarmee je kan in-en uitchecken.

Treinkaartje Weekend 1e klas

Treinkaartje Weekend 1e klas
  • Prijs: € 14
  • Reizen: t/m 30 juni 2020
  • Reisproduct: Treinkaartje Weekend 1e klas)
  • Aanbieder: ActieVanDeDag (online)

Wil je in het weekend reizen met korting en genieten van extra comfort? Dan is het mogelijk om een goedkoop treinkaartje weekend bij VakantieVeilingen te kopen.

Te gebruiken op een zaterdag of zondag met als uiterste reisdatum 30 juni 2020. Je ontvangt de kaartjes digitaal en kan deze mobiel of uitgeprint meenemen op reis als geldig vervoersbewijs.

Vouchercode enkele reis

De aanbieding is tijdelijk verkrijgbaar en wordt per e-mail verstuurd. Na aankoop ontvangt u 2 vouchercodes die u online kunt verzilveren. De treinkaartjes zijn ook door 2 verschillende personen of op 2 verschillende reisdagen te gebruiken. Geldig in treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Wat ga jij met de kortingskaartjes doen?

Treinkaartje Weekend met Kinderen

Samen kinderen op stap? De treinkaartjes weekend zijn uitstekend te combineren met een NS Railrunner. Voor slechts €2,50 is deze online of bij de automaat verkrijgbaar, waarmee kinderen van 4 t/m 11 jaar met u meereizen.

Unieke code en E-ticket

Na betaling ontvang je een code, waarmee een reisproduct kan worden opgehaald. Deze is online in enkele stappen te verzilveren voor een treinkaartje enkele reis weekend. Bij het verzilveren wordt het traject en de reisdatum vastgelegd, waarna het reisproduct wordt toegezonden.

Het e-ticket is vervolgens uitgeprint of mobiel mee te nemen op reis.

Inchecken met treinkaartje enkele reis

Met het e-ticket treinkaartje enkele reis kan worden in- en uitgecheckt bij OV poortjes. Daarbij wordt de code op het e-ticket gebruikt door conducteurs om de geldigheid van het reisproduct te bepalen.

Veelgestelde Vragen

Waar koop ik een treinkaartje?

De treinkaartjes weekend koop je op dit moment bij VakantieVeilingen. Verkrijgbaar in februari zolang de voorraad strekt.

Wanneer is de NS enkele reis geldig?

Deze kortingskaartjes zijn geldig in de daluren en het weekend tot 1 juli 2020. Op de gekozen reisdatum mag je reizen tussen 00:00 uur en 04:00 de volgende dag.

Hoe werkt het?

Na aankoop ontvang je een vouchercode. Deze verzilver je voor de gewenste reisdatum, waarna je een e-ticket treinkaartje enkele reis ontvangt. Neem deze mee op reis als geldig vervoersbewijs!

Hoe snel ontvang ik ticket?

Nadat je hebt betaald voor de kaartjes ontvang je een vouchercode binnen 60 minuten. Het activeren van een code duurt vervolgens nog eens 10 minuten. Binnen ongeveer uur kan je het hele proces afronden.

Mis niks en blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trein acties en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Uiteraard zijn wij ook te volgen op Sociale Media, als Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Het is weer zover! De goedkope treinkaartjes komen langzamerhand weer terug bij aanbieders als de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Voorlopig gaat het om NS dagretours met korting die geldig zijn in de daluren, maar ook de treinkaartjes enkele reis...

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar in augustus 2021 zijn er nog tal van uitjes met korting verkrijgbaar. Ter inspiratie hebben wij 5 goedkope treinkaartjes in combinatie met een uitje voor je opgezocht. De combideals worden je aangeboden door de NS...

NS Dagretour met korting voor 17,50

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders