Treinkaartje Enkele Reis Weekend

Een dagje shoppen, een evenement of uitje in het weekend? Maak dan gebruik van deze kortingsactie van VakantieVeilingen! Bestel een set van twee enkele reis treinkaartjes voor € 23. Zo betaalt u slechts € 11,50 per enkele reis op een traject naar keuze. Een treinkaartje weekend is de hele dag te gebruiken op een zaterdag of zondag naar keuze. Beperkt verkrijgbaar en geldig tot en met 30 juni 2020.

Treinkaartje Weekend 2e klas

Treinkaartje Enkele Reis
  • Prijs: € 11,50
  • Reizen: t/m 30 juni 2020
  • Reisproduct: Treinkaartje Enkele Reis 2e klas
  • Aanbieder: ActieVanDeDag (online)

Een treinkaartje weekend met korting nodig? Bij VakantieVeilingen bestel je in februari een goedkoop treinkaartje voor 11,50. Hiermee reis je naar een stad naar keuze in de reisperiode tot en met 30 juni 2020.

Geldig in treinen van alle Nederlandse vervoerders in de daluren, op feestdagen en in het weekend. Je ontvang na aankoop een e-ticket, waarmee je kan in-en uitchecken.

Treinkaartje Weekend 1e klas

Treinkaartje Weekend 1e klas
  • Prijs: € 14
  • Reizen: t/m 30 juni 2020
  • Reisproduct: Treinkaartje Weekend 1e klas)
  • Aanbieder: ActieVanDeDag (online)

Wil je in het weekend reizen met korting en genieten van extra comfort? Dan is het mogelijk om een goedkoop treinkaartje weekend bij VakantieVeilingen te kopen.

Te gebruiken op een zaterdag of zondag met als uiterste reisdatum 30 juni 2020. Je ontvangt de kaartjes digitaal en kan deze mobiel of uitgeprint meenemen op reis als geldig vervoersbewijs.

Vouchercode enkele reis

De aanbieding is tijdelijk verkrijgbaar en wordt per e-mail verstuurd. Na aankoop ontvangt u 2 vouchercodes die u online kunt verzilveren. De treinkaartjes zijn ook door 2 verschillende personen of op 2 verschillende reisdagen te gebruiken. Geldig in treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Wat ga jij met de kortingskaartjes doen?

Treinkaartje Weekend met Kinderen

Samen kinderen op stap? De treinkaartjes weekend zijn uitstekend te combineren met een NS Railrunner. Voor slechts €2,50 is deze online of bij de automaat verkrijgbaar, waarmee kinderen van 4 t/m 11 jaar met u meereizen.

Unieke code en E-ticket

Na betaling ontvang je een code, waarmee een reisproduct kan worden opgehaald. Deze is online in enkele stappen te verzilveren voor een treinkaartje enkele reis weekend. Bij het verzilveren wordt het traject en de reisdatum vastgelegd, waarna het reisproduct wordt toegezonden.

Het e-ticket is vervolgens uitgeprint of mobiel mee te nemen op reis.

Inchecken met treinkaartje enkele reis

Met het e-ticket treinkaartje enkele reis kan worden in- en uitgecheckt bij OV poortjes. Daarbij wordt de code op het e-ticket gebruikt door conducteurs om de geldigheid van het reisproduct te bepalen.

Veelgestelde Vragen

Waar koop ik een treinkaartje?

De treinkaartjes weekend koop je op dit moment bij VakantieVeilingen. Verkrijgbaar in februari zolang de voorraad strekt.

Wanneer is de NS enkele reis geldig?

Deze kortingskaartjes zijn geldig in de daluren en het weekend tot 1 juli 2020. Op de gekozen reisdatum mag je reizen tussen 00:00 uur en 04:00 de volgende dag.

Hoe werkt het?

Na aankoop ontvang je een vouchercode. Deze verzilver je voor de gewenste reisdatum, waarna je een e-ticket treinkaartje enkele reis ontvangt. Neem deze mee op reis als geldig vervoersbewijs!

Hoe snel ontvang ik ticket?

Nadat je hebt betaald voor de kaartjes ontvang je een vouchercode binnen 60 minuten. Het activeren van een code duurt vervolgens nog eens 10 minuten. Binnen ongeveer uur kan je het hele proces afronden.

Mis niks en blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van trein acties en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Uiteraard zijn wij ook te volgen op Sociale Media, als Instagram, Facebook, Twitter of Pinterest.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië, gelegen in het noorden van Frankrijk, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en charmante dorpjes. Van middeleeuwse kathedralen tot adembenemende kustplaatsen, hier zijn enkele bestemmingen die je niet mag missen tijdens een bezoek...

Brandenburg per trein: betoverende meren en imposante kastelen

Brandenburg per trein: betoverende meren en imposante kastelen

Brandenburg, gelegen in het noordoosten van Duitsland, biedt een diverse mix van natuurlijke landschappen, historische steden en culturele bezienswaardigheden. Bestemmingen met betoverende meren en imposante kastelen zijn allemaal te vinden in deze must-visit regio...

Waals Brabant per trein: kerken, natuur en de slag bij Waterloo

Waals Brabant per trein: kerken, natuur en de slag bij Waterloo

Gelegen in het hart van België biedt Waals-Brabant een perfecte mix van historische steden, prachtige natuur en boeiende culturele bezienswaardigheden. Denk aan de beroemde slag bij Waterloo en de talloze middeleeuwse kastelen, schilderachtige dorpjes en weelderige...

Pin It on Pinterest