Trein naar Wallis in Zwitserland

  • ☑️ Trein Wallis v.a. 47 euro
  • ☑️ ICE International, Thalys of OBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 10.55 uur

De natuur in Wallis is wereldberoemd en een lust voor het oog. Duizenden toeristen trekken jaarlijks naar misschien wel het mooiste deel van Zwitserland. Wallis per trein bezoeken? Er vertrekken dagelijks treinen van ICE International, Thalys en Nightjet naar deze bestemming. Boek goedkope treinkaartjes naar Wallis vanaf 47 euro online en betaal geen extra boekingskosten.

Met de trein naar Wallis

Wanneer je per trein naar Wallis reist zijn er drie routes, waarvan twee via Duitsland en één via Frankrijk. Ontdek via de reisplanner de meest geschikte routeoptie voor jouw situatie, waarbij je het dichtstbijzijnde station invoert. Voor de reis heb je de keuze uit de ICE International, Thalys en Nightjet.

ICE International: vertrek vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem Centraal per trein naar Basel. Eenmaal aangekomen in Basel stap je over op de regionale trein naar Visp. Op station Visp stap je vervolgens over op de rechtstreekse trein naar Sion of een ander station in Wallis.

Thalys: ruim 10 keer per dag vertrekt er een trein van Thalys richting België en Frankrijk. Vertrek vanaf station Amsterdam, Schiphol of Rotterdam en reis met 300 kilometer per uur per Thalys naar Parijs (Gare du Nord). Ga vervolgens naar Parijs Gare de Lyon en stap over op de trein naar Lausanne. Vanaf station Lausanne vertrekken rechtstreekse treinen naar Wallis.

ÖBB Nightjet: Liever met de slaaptrein of nachttrein? Dan vertrek je in de avonduren en reis je richting Zwitserland, terwijl je slaapt. De trein rijdt in één keer door naar Basel, waarna je per trein naar Visp reist en overstapt op de trein naar Wallis.

Treinkaartje Wallis

Treinkaartjes Wallis

Online koop je eenvoudig treinkaartjes naar Wallis. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek boekbaar, waarbij de goedkoopste tickets 2 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar zijn. Verder wordt de prijs van treinkaartjes bepaalt door de reisklasse en flexibiliteit. Voor de flexibiliteit zijn er drie mogelijkheden; Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Over Wallis in Zwitserland

Regio Wallis is voor vele het mooiste gebied van Zwitserland. Je vindt hier de hoogste bergtoppen, zoals de Dufourspitze met 4634 meter hoogte en de Matterhorn met 4478 meter hoogte. De laatst genoemde is wereldberoemd en wordt jaarlijks door duizenden bewandelt.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Trein naar Oktoberfest in München

Trein naar Oktoberfest in München

Bezoek het Oktoberfest in München met de trein. Het is 's werelds grootste bierfestival en één van de meest iconische evenementen van Duitsland. Het festival begint eind september en duurt tot het eerste weekend van oktober. Wanneer je van bier, traditionele feesten...

Citytrip naar München: Ontdek de bezienswaardigheden

Citytrip naar München: Ontdek de bezienswaardigheden

München, de bruisende hoofdstad van Beieren, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur. Deze stad, met zijn unieke mix van traditie en moderniteit, is een ideale bestemming voor CityTrippers. Hier zijn de bezienswaardigheden...

Dagje winkelen in Luik met de trein

Dagje winkelen in Luik met de trein

Luik, gelegen in het prachtige Wallonië, biedt een fantastische winkelervaring voor bezoekers die van winkelen houden. Of je nu op zoek bent naar mode, antiek, lokale specialiteiten of gewoon een leuke tijd wilt hebben, een dagje winkelen in Luik heeft het allemaal te...

Pin It on Pinterest