Trein naar Wallis in Zwitserland

  • ☑️ Trein Wallis v.a. 47 euro
  • ☑️ ICE International, Thalys of OBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 10.55 uur

De natuur in Wallis is wereldberoemd en een lust voor het oog. Duizenden toeristen trekken jaarlijks naar misschien wel het mooiste deel van Zwitserland. Wallis per trein bezoeken? Er vertrekken dagelijks treinen van ICE International, Thalys en Nightjet naar deze bestemming. Boek goedkope treinkaartjes naar Wallis vanaf 47 euro online en betaal geen extra boekingskosten.

Met de trein naar Wallis

Wanneer je per trein naar Wallis reist zijn er drie routes, waarvan twee via Duitsland en één via Frankrijk. Ontdek via de reisplanner de meest geschikte routeoptie voor jouw situatie, waarbij je het dichtstbijzijnde station invoert. Voor de reis heb je de keuze uit de ICE International, Thalys en Nightjet.

ICE International: vertrek vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem Centraal per trein naar Basel. Eenmaal aangekomen in Basel stap je over op de regionale trein naar Visp. Op station Visp stap je vervolgens over op de rechtstreekse trein naar Sion of een ander station in Wallis.

Thalys: ruim 10 keer per dag vertrekt er een trein van Thalys richting België en Frankrijk. Vertrek vanaf station Amsterdam, Schiphol of Rotterdam en reis met 300 kilometer per uur per Thalys naar Parijs (Gare du Nord). Ga vervolgens naar Parijs Gare de Lyon en stap over op de trein naar Lausanne. Vanaf station Lausanne vertrekken rechtstreekse treinen naar Wallis.

ÖBB Nightjet: Liever met de slaaptrein of nachttrein? Dan vertrek je in de avonduren en reis je richting Zwitserland, terwijl je slaapt. De trein rijdt in één keer door naar Basel, waarna je per trein naar Visp reist en overstapt op de trein naar Wallis.

Treinkaartje Wallis

Treinkaartjes Wallis

Online koop je eenvoudig treinkaartjes naar Wallis. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek boekbaar, waarbij de goedkoopste tickets 2 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar zijn. Verder wordt de prijs van treinkaartjes bepaalt door de reisklasse en flexibiliteit. Voor de flexibiliteit zijn er drie mogelijkheden; Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Over Wallis in Zwitserland

Regio Wallis is voor vele het mooiste gebied van Zwitserland. Je vindt hier de hoogste bergtoppen, zoals de Dufourspitze met 4634 meter hoogte en de Matterhorn met 4478 meter hoogte. De laatst genoemde is wereldberoemd en wordt jaarlijks door duizenden bewandelt.

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders