Trein naar Sankt Gallen in Zwitserland

  • ☑️ Treinkaartje St. Gallen v.a. 80 euro
  • ☑️ Per ICE International
  • ☑️ Reistijd: 9.44 uur

Reis met de trein naar Sankt Gallen (St. Gallen) in Zwitserland. Met slechts 2x overstappen arriveer je op de gewenste bestemming met een reistijd van 9.44 uur. De ICE International vertrekt 6 keer per dag vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Goedkope treinkaartjes naar St. Gallen boek je al vanaf 80 euro (2e klas) en 100 euro (1e klas).

De internationale trein rijdt door tot Mannheim Hbf, waarna je overstapt op de ICE International naar Zurich. Eenmaal aangekomen op station Zurich Hbf, stap je over op de rechtstreekse trein naar Sankt Gallen (St. Gallen). Treinkaartjes naar St. Gallen boek je eenvoudig online zonder boekingskosten bij aanbieders als NS International, TheTrainLine of Deutsche Bahn.

St Gallen Per Trein

Treinkaartjes St. Gallen € 79,90

Online koop je eenvoudig treinkaartjes naar Sankt Gallen. Tickets zijn tot 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar en 2 tot 6 maanden tegen het laagste tarief. Daarnaast zijn ticketprijzen afhankelijk van de reisklasse en flexibiliteit. Voor de flexibiliteit heb je de keuze uit drie opties; Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Sankt Gallen: Werelderfgoed, cultuur en de Bodensee

Het stadscentrum van St. Gallen is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Schitterende bezienswaardigheden als de barokke kathedraal, de Stiftsbibliotheek en diverse musea ter inspiratie. Daarbij is biedt het bruisende stadshart het hele jaar door plaats aan evenementen, opera, ballet, toneel, kleinkunst en festivals.

Ook winkelen in de kleine boetiekjes, warenhuizen en winkels van bekende ketens is een prima dagbesteding in het authentieke stadscentrum. Wereldwijd staat St. Gallen bekend als textielstad, vanwege grote ontwerpers als Chanel, Christian Dior en Giorgio Armani die kant uit de stad verwerken. Even ontsnappen aan de drukte? Dan vind je in de omgeving van St. Gallen de mooiste en puurste natuur voor een heerlijke wandeling, zoals je die van Zwitserland mag verwachten.

Treinkaartje Sankt Gallen

Natuurlijk mag een bezoek aan de Bodensee of het proeven van een echte St. Galler Bratwurst niet ontbreken.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest