Trein naar Sankt Gallen in Zwitserland

  • ☑️ Treinkaartje St. Gallen v.a. 80 euro
  • ☑️ Per ICE International
  • ☑️ Reistijd: 9.44 uur

Reis met de trein naar Sankt Gallen (St. Gallen) in Zwitserland. Met slechts 2x overstappen arriveer je op de gewenste bestemming met een reistijd van 9.44 uur. De ICE International vertrekt 6 keer per dag vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Goedkope treinkaartjes naar St. Gallen boek je al vanaf 80 euro (2e klas) en 100 euro (1e klas).

De internationale trein rijdt door tot Mannheim Hbf, waarna je overstapt op de ICE International naar Zurich. Eenmaal aangekomen op station Zurich Hbf, stap je over op de rechtstreekse trein naar Sankt Gallen (St. Gallen). Treinkaartjes naar St. Gallen boek je eenvoudig online zonder boekingskosten bij aanbieders als NS International, TheTrainLine of Deutsche Bahn.

St Gallen Per Trein

Treinkaartjes St. Gallen € 79,90

Online koop je eenvoudig treinkaartjes naar Sankt Gallen. Tickets zijn tot 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar en 2 tot 6 maanden tegen het laagste tarief. Daarnaast zijn ticketprijzen afhankelijk van de reisklasse en flexibiliteit. Voor de flexibiliteit heb je de keuze uit drie opties; Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Sankt Gallen: Werelderfgoed, cultuur en de Bodensee

Het stadscentrum van St. Gallen is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Schitterende bezienswaardigheden als de barokke kathedraal, de Stiftsbibliotheek en diverse musea ter inspiratie. Daarbij is biedt het bruisende stadshart het hele jaar door plaats aan evenementen, opera, ballet, toneel, kleinkunst en festivals.

Ook winkelen in de kleine boetiekjes, warenhuizen en winkels van bekende ketens is een prima dagbesteding in het authentieke stadscentrum. Wereldwijd staat St. Gallen bekend als textielstad, vanwege grote ontwerpers als Chanel, Christian Dior en Giorgio Armani die kant uit de stad verwerken. Even ontsnappen aan de drukte? Dan vind je in de omgeving van St. Gallen de mooiste en puurste natuur voor een heerlijke wandeling, zoals je die van Zwitserland mag verwachten.

Treinkaartje Sankt Gallen

Natuurlijk mag een bezoek aan de Bodensee of het proeven van een echte St. Galler Bratwurst niet ontbreken.

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders