Trein naar St. Anton am Arlberg

  • ☑️ Trein St. Anton am Arlberg v.a. 49 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 12.33 uur

Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar St. Anton am Arlberg. De bestemming in Oostenrijk is goed bereikbaar en onderweg kan je heerlijk ontspannen. Goedkope treinkaartjes naar St. Anton am Arlberg boek je eenvoudig online vanaf € 49 (2e klas) en € 99 (1e klas) zonder bijkomende kosten. Dit kan bij diverse aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, DeutscheBahn en B-Europe.

Route: trein naar St. Anton am Arlberg

Voor de treinreis vertrekken dagelijks treinen van ICE International en ÖBB Nightjet. De treinen vertrekken vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem, waarna ze stoppen op treinstations in Duitsland. Overdag kan je per ICE International reizen en dien je over te stappen op Keulen, Düsseldorf of Frankfurt voor de trein naar München, Kufstein of Innsbruck. Vanuit Innsbruck vertrekt vervolgens de rechtstreekse trein naar St. Anton am Arlberg. Vanuit daar vertrekken vervolgens weer regionale bussen naar omliggende skigebieden, zoals Lech, Warth of Schröcken.

Reis je liever in de nacht? Dan vertrekt er in de avonduren een nachttrein naar St. Anton am Arlberg. Deze trein vertrekt vanuit dezelfde stations in Nederland en rijdt in één keer door naar Innsbruck, waarna je overstapt op de directe trein naar St. Anton am Arlberg.

Treinkaartjes St. Anton am Arlberg

Prijs treinkaartjes naar St. Anton am Arlberg

Uiteraard wil je natuurlijk niet teveel betalen voor een treinkaartje naar St. Anton am Arlberg. De prijs van treinkaartjes hangt af van diverse factoren, zoals het boekingsmoment, de reisklasse, route en flexibiliteit. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar tegen het voordeligste tarief en zijn vaak tot 2 maanden voor vertrek nog beschikbaar. Daarna kan het tarief forst stijgen.

Verder is de gekozen route, de reisklasse en flexibiliteit bepalend.

Reisklasse: type zitplaats

  • Zitplaats vanaf 39 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Vakantie: winter en zomerbestemming

Gelegen in Tirol aan de voet van de Arlbergpas ligt het authentieke dorp; Sankt Anton am Arlberg. Met een treinstation midden in het dorp is de bestemming uitstekend bereikbaar. Met een hoogte van 1304 meter en grote bergen tot hoogtes van 2811 meter is het gebied relatief sneeuwzeker. Wintersporters hebben hier dan ook eindeloos plezier. Zeker in combinatie met de aaneengesloten gebieden als Lech, Warth en Schröcken.

Ook in de zomer zijn de imposante bergen, charmante dorpjes en eindeloze wandelroutes een genot voor jong en oud. Kom ook genieten van de indrukwekkende bergwanden, heldere rivieren en bergmeren. Boek vandaag nog je ticket!

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders