Trein naar St. Anton am Arlberg

  • ☑️ Trein St. Anton am Arlberg v.a. 49 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 12.33 uur

Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar St. Anton am Arlberg. De bestemming in Oostenrijk is goed bereikbaar en onderweg kan je heerlijk ontspannen. Goedkope treinkaartjes naar St. Anton am Arlberg boek je eenvoudig online vanaf € 49 (2e klas) en € 99 (1e klas) zonder bijkomende kosten. Dit kan bij diverse aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, DeutscheBahn en B-Europe.

Naast de treinen van NS International vertrekt elk wintersportseizoen ook een speciale TUI Ski Express nachttrein naar St. Anton, waarvoor je hier losse tickets kunt bestellen of zelfs complete vakanties (treinreis en hotel).

Route: trein naar St. Anton am Arlberg

Voor de treinreis vertrekken dagelijks treinen van ICE International en ÖBB Nightjet. De treinen vertrekken vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem, waarna ze stoppen op treinstations in Duitsland. Overdag kan je per ICE International reizen en dien je over te stappen op Keulen, Düsseldorf of Frankfurt voor de trein naar München, Kufstein of Innsbruck. Vanuit Innsbruck vertrekt vervolgens de rechtstreekse trein naar St. Anton am Arlberg. Vanuit daar vertrekken vervolgens weer regionale bussen naar omliggende skigebieden, zoals Lech, Warth of Schröcken.

Reis je liever in de nacht? Dan vertrekt er in de avonduren een nachttrein naar St. Anton am Arlberg. Deze trein vertrekt vanuit dezelfde stations in Nederland en rijdt in één keer door naar Innsbruck, waarna je overstapt op de directe trein naar St. Anton am Arlberg.

Treinkaartjes St. Anton am Arlberg

Prijs treinkaartjes naar St. Anton am Arlberg

Uiteraard wil je natuurlijk niet teveel betalen voor een treinkaartje naar St. Anton am Arlberg. De prijs van treinkaartjes hangt af van diverse factoren, zoals het boekingsmoment, de reisklasse, route en flexibiliteit. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar tegen het voordeligste tarief en zijn vaak tot 2 maanden voor vertrek nog beschikbaar. Daarna kan het tarief forst stijgen.

Verder is de gekozen route, de reisklasse en flexibiliteit bepalend.

Reisklasse: type zitplaats

  • Zitplaats vanaf 39 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Vakantie: winter en zomerbestemming

Gelegen in Tirol aan de voet van de Arlbergpas ligt het authentieke dorp; Sankt Anton am Arlberg. Met een treinstation midden in het dorp is de bestemming uitstekend bereikbaar. Met een hoogte van 1304 meter en grote bergen tot hoogtes van 2811 meter is het gebied relatief sneeuwzeker. Wintersporters hebben hier dan ook eindeloos plezier. Zeker in combinatie met de aaneengesloten gebieden als Lech, Warth en Schröcken.

Ook in de zomer zijn de imposante bergen, charmante dorpjes en eindeloze wandelroutes een genot voor jong en oud. Kom ook genieten van de indrukwekkende bergwanden, heldere rivieren en bergmeren. Boek vandaag nog je ticket!

Stedentrip Hannover: historische charme en moderne flair

Stedentrip Hannover: historische charme en moderne flair

Hannover, de vaak over het hoofd geziene hoofdstad van Nedersaksen, is een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Deze stad biedt een unieke mix van rijke geschiedenis, uitgestrekte parken en tuinen, een bruisend cultureel leven en een verrassend moderne...

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Pin It on Pinterest