Trein naar St. Anton am Arlberg

  • ☑️ Trein St. Anton am Arlberg v.a. 49 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 12.33 uur

Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar St. Anton am Arlberg. De bestemming in Oostenrijk is goed bereikbaar en onderweg kan je heerlijk ontspannen. Goedkope treinkaartjes naar St. Anton am Arlberg boek je eenvoudig online vanaf € 49 (2e klas) en € 99 (1e klas) zonder bijkomende kosten. Dit kan bij diverse aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, DeutscheBahn en B-Europe.

Naast de treinen van NS International vertrekt elk wintersportseizoen ook een speciale TUI Ski Express nachttrein naar St. Anton, waarvoor je hier losse tickets kunt bestellen of zelfs complete vakanties (treinreis en hotel).

Route: trein naar St. Anton am Arlberg

Voor de treinreis vertrekken dagelijks treinen van ICE International en ÖBB Nightjet. De treinen vertrekken vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem, waarna ze stoppen op treinstations in Duitsland. Overdag kan je per ICE International reizen en dien je over te stappen op Keulen, Düsseldorf of Frankfurt voor de trein naar München, Kufstein of Innsbruck. Vanuit Innsbruck vertrekt vervolgens de rechtstreekse trein naar St. Anton am Arlberg. Vanuit daar vertrekken vervolgens weer regionale bussen naar omliggende skigebieden, zoals Lech, Warth of Schröcken.

Reis je liever in de nacht? Dan vertrekt er in de avonduren een nachttrein naar St. Anton am Arlberg. Deze trein vertrekt vanuit dezelfde stations in Nederland en rijdt in één keer door naar Innsbruck, waarna je overstapt op de directe trein naar St. Anton am Arlberg.

Treinkaartjes St. Anton am Arlberg

Prijs treinkaartjes naar St. Anton am Arlberg

Uiteraard wil je natuurlijk niet teveel betalen voor een treinkaartje naar St. Anton am Arlberg. De prijs van treinkaartjes hangt af van diverse factoren, zoals het boekingsmoment, de reisklasse, route en flexibiliteit. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar tegen het voordeligste tarief en zijn vaak tot 2 maanden voor vertrek nog beschikbaar. Daarna kan het tarief forst stijgen.

Verder is de gekozen route, de reisklasse en flexibiliteit bepalend.

Reisklasse: type zitplaats

  • Zitplaats vanaf 39 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Vakantie: winter en zomerbestemming

Gelegen in Tirol aan de voet van de Arlbergpas ligt het authentieke dorp; Sankt Anton am Arlberg. Met een treinstation midden in het dorp is de bestemming uitstekend bereikbaar. Met een hoogte van 1304 meter en grote bergen tot hoogtes van 2811 meter is het gebied relatief sneeuwzeker. Wintersporters hebben hier dan ook eindeloos plezier. Zeker in combinatie met de aaneengesloten gebieden als Lech, Warth en Schröcken.

Ook in de zomer zijn de imposante bergen, charmante dorpjes en eindeloze wandelroutes een genot voor jong en oud. Kom ook genieten van de indrukwekkende bergwanden, heldere rivieren en bergmeren. Boek vandaag nog je ticket!

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië, gelegen in het noorden van Frankrijk, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en charmante dorpjes. Van middeleeuwse kathedralen tot adembenemende kustplaatsen, hier zijn enkele bestemmingen die je niet mag missen tijdens een bezoek...

Brandenburg per trein: betoverende meren en imposante kastelen

Brandenburg per trein: betoverende meren en imposante kastelen

Brandenburg, gelegen in het noordoosten van Duitsland, biedt een diverse mix van natuurlijke landschappen, historische steden en culturele bezienswaardigheden. Bestemmingen met betoverende meren en imposante kastelen zijn allemaal te vinden in deze must-visit regio...

Waals Brabant per trein: kerken, natuur en de slag bij Waterloo

Waals Brabant per trein: kerken, natuur en de slag bij Waterloo

Gelegen in het hart van België biedt Waals-Brabant een perfecte mix van historische steden, prachtige natuur en boeiende culturele bezienswaardigheden. Denk aan de beroemde slag bij Waterloo en de talloze middeleeuwse kastelen, schilderachtige dorpjes en weelderige...

Pin It on Pinterest