Treinreis naar Munchen

Munchen
  • ☑️ Ticket Munchen v.a. € 39 per ICE International
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Munchen 07:44 uur
  • ☑️ 6 verbindingen vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem
  • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Munchen.
  • ☑️ Iets doen in Frankfurt? Ga naar: Tickets en Tours.
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Overweeg om met de trein naar München te reizen en geniet van een minimale prijs en reistijd. Zo boek je al goedkope treinkaartjes naar München vanaf 39 (2e klas) en 60 euro (1e klas). Vervolgens reis je met één overstap en een reistijd van 7.44 uur naar München Hbf. Eerst reis je met de ICE International naar Keulen, waar je overstapt op de directe trein naar München. Onderweg geniet je aan boord van een hapje en drankje in het bistrorijguitg, zit je op comfortabele stoelen en is er voldoende bagageruimte.

Trein Munchen Reisinformatie

Per ICE International wordt u van Amsterdam CS naar München Hbf gebracht met een reistijd van 07:44 uur. Treintickets boekt u eenvoudig online zonder bijkomende boekingskosten. De treinreis naar München wordt verzorgd door ICE International en vertrekt ongeveer 6 keer per dag vanuit Nederland.

Met de Trein naar München

Dagelijks rijden er 6 treinen van ICE International over de grens van Nederland naar Duitsland. Ook wanneer u met de trein naar München reist maakt u gebruik van deze treinverbinding. De trein naar München vertrekt namelijk vanaf Amsterdam CS en rijdt via Utrecht, Arnhem, Oberhausen, Duisburg naar Düsseldorf. Vanaf Düsseldorf Hbf stapt u over op de ICE International naar München, waarmee u binnen met één overstap aankomt.

Route ICE International naar Munchen

IC Berlijn via Hannover

Naar München zijn 2 routes mogelijk vanuit Nederland, namelijk per ICE International of InterCity Berlijn. Wanneer u kiest voor de InterCity Berlijn reist u vanaf Amsterdam CS naar station Hannover, waarna u overstapt op de ICE International naar München. De reistijd wordt hiermee iets langer; 09:39.

Treinreizen naar Munchen

Trein, Bus of Vliegtuig naar Munchen?

De trein is sneller en comfortabeler dan de bus en ook in prijs zeer competetief voor de reis naar München. De totale reistijd per vliegtuig is ongeveer gelijk, aangezien er met de trein geen inchecktijd is en er geen transfer vanaf de luchthaven nodig is.

Benieuwd of het sneller of goedkoper kan? Kijk dan altijd eerst even op de website van Omio en vergelijk de trein, bus en vliegprijzen naar München (Duitsland) zonder bijkomende kosten via de onderstaande link.

  • Treinticket vanaf € 40
  • Vliegticket vanaf € 40
  • Busticket vanaf € 36

Treinreis naar München

Vervoerder:ICE International
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationMünchen Hauptbahnhof

Reistijd per trein naar Munchen

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – München7:441
Schiphol – München7:552
Rotterdam – München8:222
Utrecht – München7:141

Treintickets Munchen

Prijs:39
Aanbieder:TheTrainLine

Wilt u treintickets naar Munchen boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Munchen vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

CityGuide Munchen

Ontdek het historische Munchen in Duitsland en lees alles over deze stad vol met activiteiten, gezinsuitjes en het Openbaar Vervoer in Munchen.

Bekijk: CityGuide Munchen

Hotels in Munchen vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Duisburg maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Duisburg nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Duisburg tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

Korting op treinkaartje naar Munchen

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Munchen te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Munchen. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Munchen. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

CityGuide Munchen

Ontdek het historische centrum van Munchen en ontdek één van de grootste steden van Duitsland. Lees alles over deze stad, activiteiten, gezinsuitjes en het Openbaar Vervoer in Munchen.

Bekijk: CityGuide Munchen

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Munchen? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Munchen

80335 München, Duitsland

Meest geboekt naar Munchen

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Munchen.

TrajectTreinTarief
AmsterdamMünchen HbfICE International€ 39
SchipholMünchen HbfICE International€ 39
RotterdamMünchen HbfICE International€ 39
UtrechtMünchen HbfICE International€ 39
GroningenMünchen HbfICE International€ 39
TilburgMünchen HbfICE International€ 39
EindhovenMünchen HbfICE International€ 39

*Bovenstaande tarieven zijn ‘vanaf’ prijzen.

Treintickets naar Munchen

Informatie over Munchen

Hieronder vindt u een aantal weetjes en demografische gegevens m.b.t. Munchen.

Inwoners:1.429.584
Deelstaat:Beieren
Oppervlakte:310,4295 km²
Hoogte:518 m
Taal:Duits

FAQ München

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar München. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar München.

Waar koop ik treinkaartjes?

Internationale treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij verschillende aanbieders, zoals TheTrainLine, Omio, Deutsche Bahn, B-Europe en NS International.

Hoe werkt Goedkoop-treinkaartje.nl?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vind je aanbiedingen en treinkaartjes van diverse aanbieders. Wij verkopen zelf geen treinkaartjes, maar verwijzen je graag door naar de juiste aanbieder. Uiteraard kan je bij ons altijd terecht voor gratis reisadvies.

Wanneer korting op treinkaartjes?

Koop treinkaartjes met korting vroegtijdig. Zo profiteer je van vroegboekkorting op internationale treintickets. Boek voor: – Thalys, IC Brussel en Belgische/Bestemmingen in Frankrijk: 4 maanden voor vertrek. – Eurostar en Bestemmingen in Groot Brittannië: 180 dagen voor vertrek. – ICE International, IC Berlijn naar Bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: ongeveer 180 dagen voor vertrek. – Nachttreinen door Duitsland en verre bestemmingen: ongeveer 122 dagen voor vertrek.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Voor vragen of hulp houden wij ons altijd beschikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier.


Bekijk ook: Trein naar Duitsland

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!