Trein naar Padua

€ 89,-

Met de trein naar Padua? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 89,- zit u met een reistijd van ongeveer 14,5 uur in deze geweldige Italiaanse stad! Het voordeel van de trein naar Padua is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Padua wordt verzorgd door Thalys, ICE International, TGV of OBB Nightjet (nachttrein).

Trein naar Padua

Tijdens de treinreis naar Padua bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

De route per trein naar Padua verloopt via Zwitserland of Frankrijk, aangezien er geen directe verbinding bestaat vanuit Nederland. U dient daarom ten alle tijde over te stappen op een trein voor het vervolg traject. Verder is de stad Padua ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf te amuseren.

Treinreis naar Padua

Trein of Vliegtuig naar Padua

Met het vliegtuig of de trein naar Padua? Er zijn eigenlijk geen directe treinverbindingen naar Italië, de tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Padua zijn met vroegboekkorting betaalbaar en de reistijd is minimaal. Wij raden aan om voor de reis naar Padua te kijken naar vliegtickets via de onderstaande knop.

Opstaplocaties voor de trein naar Padua

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Padua.

 • Trein van Amsterdam naar Padua met een afstand van 1368 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Padua met een afstand van 1376 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Padua met een afstand van 1394 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Padua met een afstand van 1318 kilometer.

Bezienswaardigheden in Padua

Hieronder vindt u een overzicht van de top 10 bezienswaardigheden in Padua.

 • Palazzi dei Rolli
 • Duomo dei Genoa
 • Basilica della Santissima Annunziata del Vastato
 • Teatro Carlo Felice
 • Verschillende markten in Padua
 • Caffè Pedrocchi (beroemde koffietent)
 • Botanische tuin
 • Prato del Valle (enorm plein)
 • Santa Maria basiliek Kathedraal
 • Palazzo della Ragione

Reistijd per trein naar Padua

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route via Zwitserland levert vaak de korste reistijd op.

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Padua14:372
Schiphol – Padua14:492
Rotterdam – Padua15:182
Utrecht – Padua14:112

Treintickets naar Padua boeken

Wilt u treintickets naar Padua boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Padua vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Treintickets naar Padua

Hotels in Padua vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Padua maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Padua nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Padua tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

Knop

Slaaptrein, Nachttrein en OBB Nightjet naar Padua

Het is mogelijk om per reguliere- of OBB Nightjet naar Padua te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Padua genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven (vanaf € 89,-) en de reistijden. De treinen vertrekken dagelijks vanuit München en zijn ideaal, omdat u hiermee in de ochtenduren aankomt in Padua en direct kunt beginnen met uw vakantie. Bij uw boeking dient u de mate van comfort aan te geven. Zo is het mogelijk om een zitplaats, ligplaats en slaapplaats te boeken voor de slaaptrein naar Padua.

Treinreis naar Padua

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Padua.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Bekijk ook: Trein naar Italië

De ultieme treinvakantie naar de Etna

De ultieme treinvakantie naar de Etna

Met de trein op vakantie is eenvoudig, betaalbaar en bovenal heel erg leuk. Nu zien veel mensen treinvakanties als beter alternatief voor vliegen of autorijden, simpelweg om van Punt A naar Punt B te reizen. Maar wist je dat er in Europa een rijke historie aan...

Trein naar Verona

Trein naar Verona

€ 69,- Trein Verona Bezienswaardigheden Verona Reistijd Verona Treintickets Verona Treinreis Verona Met de trein naar Verona? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 69 zit u met een reistijd van ongeveer 13 uur en 11 minuten in deze geweldige...

Trein naar Bressanone

Trein naar Bressanone

€ 69,- Trein Bressanone Bezienswaardigheden Bressanone Reistijd Bressanone Treintickets Bressanone Treinreis Bressanone Met de trein naar Bressanone? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 69 zit u met een reistijd van ongeveer 11 uur en 22...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders