Trein naar Napels

€ 89,-

Met de trein naar Napels? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 89,- zit u met een reistijd van ongeveer 19 uur en 34 minuten in deze geweldige Italiaanse stad! Het voordeel van de trein naar Napels is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Napels wordt verzorgd door Thalys, ICE International, TGV of OBB Nightjet (nachttrein).

Trein naar Napels

Tijdens de treinreis naar Napels bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

De route per trein naar Napels verloopt via Zwitserland of Frankrijk, aangezien er geen directe verbinding bestaat vanuit Nederland. U dient daarom ten alle tijde over te stappen op een trein voor het vervolg traject. Verder is de stad Napels ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf te amuseren.

Treinreis naar Napels

Trein of Vliegtuig naar Napels

Met het vliegtuig of de trein naar Napels? Er zijn eigenlijk geen directe treinverbindingen naar Italië, de tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Napels zijn met vroegboekkorting betaalbaar en de reistijd is minimaal. Wij raden aan om voor de reis naar Napels te kijken naar vliegtickets via de onderstaande knop.

Opstaplocaties voor de trein naar Napels

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Napels.

 • Trein van Amsterdam naar Napels met een afstand van 1917 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Napels met een afstand van 1922 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Napels met een afstand van 1976 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Napels met een afstand van 1872 kilometer.

Bezienswaardigheden in Napels

Hieronder vindt u een overzicht van de top 10 bezienswaardigheden in Napels.

 • Vulkaan Vesuvius
 • Ruïnes van Pompeï en Herculaneum
 • Castel Nuovo (kasteel)
 • Duomo van Napels (kathedraal)
 • Operatheater San Carlo
 • Koninklijk Paleis van Napels (Palazzo Real)
 • Oude stadscentrum
 • Haven van Napels
 • Musea in Napels

Reistijd per trein naar Napels

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route via Zwitserland levert vaak de korste reistijd op.

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Napels19:342
Schiphol – Napels19:462
Rotterdam – Napels20:092
Utrecht – Napels19:022

Treintickets naar Napels boeken

Wilt u treintickets naar Napels boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Napels vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Treintickets naar Napels

Hotels in Napels vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Napels maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Napels nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Napels tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

Knop

Slaaptrein, Nachttrein en OBB Nightjet naar Napels

Het is mogelijk om per reguliere- of OBB Nightjet naar Napels te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Napels genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven (vanaf € 89,-) en de reistijden. De treinen vertrekken dagelijks vanuit München en zijn ideaal, omdat u hiermee in de ochtenduren aankomt in Napels en direct kunt beginnen met uw vakantie. Bij uw boeking dient u de mate van comfort aan te geven. Zo is het mogelijk om een zitplaats, ligplaats en slaapplaats te boeken voor de slaaptrein naar Napels.

Treinreis naar Napels

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Napels.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Bekijk ook: Trein naar Italië

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders