Trein naar Bardonecchia

Treinreis Bardonecchia
€ 64,-

Met de trein naar Bardonecchia? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 64 zit u met een reistijd van ongeveer 08 uur en 56 minuten in deze geweldige Italiaanse stad! Het voordeel van de trein naar Bardonecchia is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Bardonecchia wordt verzorgd door Thalys, ICE International, TGV of OBB Nightjet (nachttrein).

Trein naar Bardonecchia

Tijdens de treinreis naar Bardonecchia bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

De route per trein naar Bardonecchia verloopt via Zwitserland of Frankrijk, aangezien er geen directe verbinding bestaat vanuit Nederland. U dient daarom ten alle tijde over te stappen op een trein voor het vervolg traject. Verder is de stad Bardonecchia ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf te amuseren.

Treinreis Bardonecchia

Trein of Vliegtuig naar Bardonecchia

Met het vliegtuig of de trein naar Bardonecchia? Er zijn eigenlijk geen directe treinverbindingen naar Italië, de tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Bardonecchia zijn met vroegboekkorting betaalbaar en de reistijd is minimaal. Wij raden aan om voor de reis naar Bardonecchia te kijken naar vliegtickets via de onderstaande knop.

Opstaplocaties voor de trein naar Bardonecchia

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Bardonecchia.

  • Trein van Amsterdam naar Bardonecchia met een afstand van 1369 kilometer.
  • Trein van Schiphol naar Bardonecchia met een afstand van 1358 kilometer.
  • Trein van Rotterdam naar Bardonecchia met een afstand van 1314 kilometer.
  • Trein van Utrecht naar Bardonecchia met een afstand van 1382 kilometer.

Bezienswaardigheden in Bardonecchia

Hieronder vindt u een overzicht van de top 10 bezienswaardigheden in Bardonecchia.

  • Museo Forte Bramafam
  • Colle Del Sommelier
  • Piscina coperta di Bardonecchia
  • Galleria Dei Saraceni
  • Liberi Tutti
  • Calza Di Cuoio

Reistijd per trein naar Bardonecchia

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route via Zwitserland levert vaak de korste reistijd op.

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Bardonecchia08:562
Schiphol – Bardonecchia08:442
Rotterdam – Bardonecchia08:212
Utrecht – Bardonecchia09:142

Treintickets naar Bardonecchia boeken

Wilt u treintickets naar Bardonecchia boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Bardonecchia vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Treintickets naar Bardonecchia

Hotels in Bardonecchia vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Bardonecchia maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Bardonecchia nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Bardonecchia tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

Knop

Slaaptrein, Nachttrein en OBB Nightjet naar Bardonecchia

Het is mogelijk om per reguliere- of OBB Nightjet naar Bardonecchia te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Bardonecchia genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven (vanaf € 64) en de reistijden. De treinen vertrekken dagelijks vanuit München en zijn ideaal, omdat u hiermee in de ochtenduren aankomt in Bardonecchia en direct kunt beginnen met uw vakantie. Bij uw boeking dient u de mate van comfort aan te geven. Zo is het mogelijk om een zitplaats, ligplaats en slaapplaats te boeken voor de slaaptrein naar Bardonecchia.

Treinreis naar Bardonecchia

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Bardonecchia.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Bekijk ook: Trein naar Italië

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!