Goedkope treinkaartjes in de zomervakantie

Ook in de zomervakantie is er weer voldoende aanbod voor leuke treinuitjes, een dagje weg, dagje strand of op bezoek bij vrienden/familie! Zo zijn er voordelige dagretours, enkele reis treinkaartjes en complete uitjes (trein + entree). Daarnaast kunt u dit natuurlijk ideaal combineren met een dagje wandelen, fietsen of een uitstapje met de hond. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij leggen het even voor u uit en voor vragen kunt natuurlijk altijd terecht op onze contactpagina.

Ontdek Nederland samen!

Ontdekken doe je samen, zodat je het er later nog een keer over kan hebben en herinneringen opbouwt. Dit hoeft natuurlijk niet duur te zijn! Profiteer van één van de onderstaande acties en reis goedkoop met de trein. Een kind meenemen in de trein kan voor slechts € 2,50 per NS Railrunner, een fiets per fietsdagkaart voor € 6,20 en een dagkaart hond voor € 3,10. Deze zijn allemaal te combineren met één van de onderstaande kortingskaartjes.

NS Dagretour € 21

Een voordelig dagje uit? Bestel de NS dagretour in augustus 2018 en reis voor € 21 retour. Geldig voor een stad naar keuze vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de reisperiode t/m 30 september 2018. Daarnaast ontvangt u een gratis voucher broodje + verse sap bij Bakker Bart om even bij te komen van uw dag/reis.


NS Jongerentoer

Ook jongeren ontdekken Nederland samen! Voor jongeren van 12 t/m 18 jaar is er tijdelijk een NS Jongerentoer verkrijgbaar. Lees er alles over!


Weekenddagretour € 18

Een zaterdag of zondag weg deze vakantie? Dan heeft u voor slechts € 18 al een weekenddagretour! Deze is te bestellen bij ActieVanDeDag en geldig op één zaterdag of zondag binnen de reisperiode. Let op: Tijdelijk verkrijgbaar!


NS Treinkaartjes € 24

Reizen op verschillende dagen of heeft u slechts een enkele reis nodig? Dan bestelt u tijdelijk bij VakantieVeilingen een set van 2 enkele reis tickets voor € 24 (€ 12 per stuk) voor de reisperiode t/m 31 augustus 2018. De kaartjes zijn alleen online te bestellen en beperkt verkrijgbaar. Geldig op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Deze treinkaartjes actie is tevens geldig in de middagspits.


NS Dal Dagkaart € 19

Op één dag naar meerdere bestemmingen tegelijk? Kies dan voor de NS Dagkaart van ActieVanDeDag. Deze goedkope dagkaart is geldig in de daluren en in het weekend de hele dag. Deze NS Dal Dagkaart actie is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia


25 Treinuitjes met korting!

Samen een dagje weg deze zomer? Profiteer van een leuk treinuitje! Boek een treinreis en entree via onze website. U kunt kiezen uit ruim 30 verschillende combideals met o.a. musea, stedentrips, dagje weg met korting of een NS dagretour + lunch. Bekijk ze allemaal!

Ontdek Nederland samen

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!