NS Bakker Bart actie

Opzoek naar een goedkoop treinkaartje? Profiteer dan van de Bakker Bart trein actie en bestel een goedkope dagretour + lunch voor slechts € 19! De lunch bestaat uit een koffie/thee + een zoete lekkernij die u ontvangt tegen inlevering van uw lunchvoucher. De dagretour is geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in treinen van de NS, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. T/m 28 februari 2017 bestelt u deze goedkope dagretours van Bakker Bart die geldig zijn t/m 31 maart 2017.

Trein Bakker Bart

Treinkaartjes actie van Bakker Bart

Met de treinkaartjes actie van Bakker Bart ontvangt u een goedkope dagretour + lunch. Op deze manier kunt u voordelig een dagje shoppen, familie bezoeken of een stad bezichtigen, terwijl u even tot rust kunt komen in een vestiging van Bakker Bart. Profiteren van deze kortingsactie of andere goedkope dagkaart acties? Like ons op Facebook, schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief en bezoek onze website regelmatig!

Samenvatting

  • Kosten: € 19;
  • Verkoopperiode: t/m 28 februari 2017;
  • Reisperiode: t/m 31 maart 2017.

Goedkope treinkaartjes in 2017

Altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2017? Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties!

Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie.

Bezoekers keken ook naar

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close