NS Jongerentoer

Jongeren van 12 t/m 18 jaar oud reizen met de NS Jongerentoer 3x een hele dag onbeperkt met de trein voor slechts € 33! Op deze manier kunnen zij delen van Nederland ontdekken en kennismaken het treinverkeer. De NS Jongerentoer is geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, de NS, Syntus en Veolia. Deze treinkaartjes actie is te bestellen t/m 31 augustus 2017 en geldig in 3 verschillende reisperiodes.

  • Kosten: € 33;
  • Verkoopperiode: t/m 31 augustus 2017;
  • Reisperiodes
    • 01 juni t/m 09 juli 2017
    • 01 juli t/m 06 augustus 2017
    • 01 augustus t/m 03 september 2017

Deel deze pagina, want samen maken we treinreizen betaalbaar!

NS Jongerentoer

De NS Jongerentoer vervangt de NS Tienertoer.

NS Jongerentoer in 2017

Voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud is dit het ideale reisproduct voor de kerstvakantie! Op deze manier kan je een dagje shoppen, dagje uit, familie bezoeken of met de trein naar een evenement. Na bestelling ontvang je 3x een vouchercode via de mail in uw inbox. Via de link 'Haal treinkaartjes' in je e-mail zijn de vouchercodes te activeren. Wij raden echter aan om dit vlak voor de reis te doen, zodat je zeker weet dat je ze gaat gebruiken. Eenmaal geactiveerd zijn de treinkaartjes niet meer in te wisselen en dienen ze voor die dag te worden gebruikt.

Nadat je een vouchercode van de NS Jongerentoer hebt geactiveerd, ontvang je een e-ticket die je uitgeprint dient mee te nemen op reis.

 

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close