Tag: Trein Munster

Trein naar Munster

Trein Munster
  • ☑️ Ticket Munster v.a. € 20 per IC Berlijn
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Munster 06:25 uur
  • ☑️ 6 verbindingen vanuit Amsterdam
  • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Munster.
  • ☑️ Iets doen in Munster? Ga naar: Tickets en Tours.
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

ICE International Duitsland, InterCity Duitsland, Internationale Treinreizen, Mooie steden in Duitsland, Stedentrip Munster, Trein Duitsland, Trein Munster

Lees verder

5 mooie bestemmingen in Duitsland

Treinreizen naar Koblenz

Opzoek naar een inspirerende of interessante bestemming voor jouw stedentrip of weekendje weg? Wij hebben weer 5 mooie bestemmingen in Duitsland geselecteerd. Absoluut de moeite waard en goed bereikbaar met de trein. Ook een internationaal treinticket nodig? Geen probleem! De voordeligste tickets boek je altijd via Goedkoop-treinkaartje.nl/Treintickets.

Trein Freiburg, Trein Koblenz, Trein Munster, Trein Regensburg, Trein Trier

Lees verder

4 mooie steden in Duitsland

Zwitserland met Swiss Rail Pass

Nederlanders reizen graag de hele wereld over, maar ook in onze buurlanden is nog van alles te ontdekken. Zo schreven wij eerder over 4 mooie steden in België en treinbestemmingen in Frankrijk. Ook in Duitsland tref je tal van prachtige steden. Hiervan hebben wij 4 mooie steden in Duitsland geselecteerd. Allemaal goed bereikbaar met de trein met stuk voor stuk unieke eigenschappen.

Reis met de trein naar één van deze 4 mooie steden in Duitsland. De internationale trein is duurzaam, comfortabel en snel. Daarbij hoeft een internationaal treinticket helemaal niet duur te zijn. Kijk voor de laagste prijs altijd even op onze website en plan jouw stedentrip vandaag nog!

Trein Dresden, Trein Duitsland, Trein Hamburg, Trein Munchen, Trein Munster

Lees verder

Welke kerstmarkt in Duitsland kies jij?

De zomervakantie is voorbij, dus het plannen van een bezoek aan een kerstmarkt in Duitsland kan weer beginnen! Treintickets zijn op dit moment met vroegboekkorting verkrijgbaar en is het ideale begin en eind van jouw Kerstuitje. Er zijn in tientallen kerstmarkten in Duitsland, maar welke kies jij? Deel je ervaringen, voorkeur of tips via Facebook!

Trein naar Kerstmarkt in 2019

trein berlijn, Trein Duitsland, Trein Düsseldorf, trein keulen, Trein Munster

Lees verder

Wat te doen in Münster (Münster CityGuide)

Munster

Münster is een gezellige studentenstad in Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het bruist in deze Hanzestad altijd van de gezelligheid en je kunt hier terecht voor cultuur snuiven, winkelen, lekker eten en drinken, maar ook voor mooie natuur. De nachtmensen onder ons moeten zeker het Kuhviertel niet overslaan, want daar moet je zijn voor een leuk avondje uit. De stad ligt maar een kilometer of zestig van de Nederlandse grens vandaan, dus het is ook een prima keuze als je niet zo houdt van verre tripjes maar toch wil genieten van een leuk weekendje weg.

Munster

CityGuides Europa, Hotel en Trein Duitsland, Mooie steden in Duitsland, Reistips Europa, Rondreis Europa, Stedentrip Munster, Trein Duitsland, Trein Munster

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!