Welke kerstmarkt in Duitsland kies jij?

De zomervakantie is voorbij, dus het plannen van een bezoek aan een kerstmarkt in Duitsland kan weer beginnen! Treintickets zijn op dit moment met vroegboekkorting verkrijgbaar en is het ideale begin en eind van jouw Kerstuitje. Er zijn in tientallen kerstmarkten in Duitsland, maar welke kies jij? Deel je ervaringen, voorkeur of tips via Facebook!Trein naar Kerstmarkt in 2019

10 Kerstmarkten in Duitsland

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang voor de leukste kerstmarkt in Duitsland. Voordelige treinkaartjes naar deze 10 kerstmarkten in Duitsland boekt u nu! Kaartjes voor internationale treinen van ICE International en InterCity Berlijn worden op dit moment met vroegboekkorting aangeboden. Te koop bij aanbieders als TheTrainLine, B-Europe, Deutsche Bahn en NS International.

Onbeperkte kerstmarkt in Berlijn

In de hoofdstad van Duitsland kan je onbeperkt genieten van kerstmarkten. Het stadscentrum is gevuld met meer dan 25 grote kerstmarkten. Daarnaast worden er in willekeurige straatjes, gallerijen, kerken, hallen en oude fabrieken kerstmarktjes georganiseerd. Deze zult u bij een bezoek vanzelf tegenkomen of online terugvinden. Tevens zijn winkels en  grote warenhuizen als KaDeWe en het Sony Center helemaal in de kerstsfeer.De kerstmarkt in Berlijn is geopend van 26 november t/m 31 december 2019.

Romantische kerstmarkt in Keulen

Een sfeervolle stad met 6 grote kerstmarkten. De leukste kerstmarkt in Keulen ligt natuurlijk aan de Dom van Keulen. Hier vind je ongeveer 160 kerstkraampjes met drankjes, versnaperingen en decoratie. De magie en het karakter dat de Dom aan deze kerstmarkt geeft is ongeëvenaard. De overige kerstmarkten zijn te vinden op de Neumarkt, Rudolfplatz, Alter Markt en Heumarkt. Verder is er nog een kerstmarkt aan de Rheinauhafen nabei het Chocolademuseum te vinden. Uiteraard sluit je het bezoek aan de kerstmarkt romantisch af met een wandeling langs de Rijn en een hangslotje op de Hohenzollernbrücke.De kerstmarkt in Keulen is geopend van 25 november t/m 23 december 2019.

Schaatsbaan en kerstmarkt in Düsseldorf

De meest bekende en populaire markt is te vinden in Düsseldorf. Naast de 6 verschillende kerstmarkten in Düsseldorf die nagenoeg op elkaar aansluiten. Daarbij is er een schaatsbaan van 450 vierkantenmeter ingericht, waarmee de kerstsfeer helemaal tot leven komt. Deze is te vinden op de Gustaf Grundgens Platz.Waar wacht u nog op? Tickets zijn nu met korting te boeken. Wandel samen met een Glühwein over de kerstmarkt van Düsseldorf, waarna je de kerstmarkt afsluit op de schaatsbaan. De kerstmarkt in Düsseldorf is geopend van 21 november t/m 30 december 2019.

Winkelen en kerstmarkt in Münster

Een perfecte combinatie van kerstsfeer en shoppen vind je in Münster. Op 5 verschillende pleinen vind je ruim 250 kerstkraampjes omsloten door winkels en warenhuizen. De typisch Duitse kerstkraampjes in Münster zijn voorzien van houtsnijwerk, speelgoed, lekkernijen en glühwein. Specialiteiten als snoepgoed, gepofte kastanjes en de klassieke Bratwurst zijn een hier een absolute aanrader!De kerstmarkt in Münster is geopend van 25 november t/m 23 december 2019.
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!