Tag: Trein Lyon

Met de trein naar Lyon? Goedkoop treinkaartje!

Ben jij een echte bourgondier, hou jij van hippe steden en opzoek naar een unieke bestemming voor jouw aanstaande stedentrip? Bezoek Lyon! Een leuke stad in Frankrijk die menig bezoeker heeft doen verbazen. Maak een rondvaart over rivier de Saône, ga winkelen in het centrum en beklim de bijna 200 meter hoge trap naar de Notre-Dame de Fouriere. Hier kan je niet alleen een prachtige bezienswaardigheid bekijken, maar heb je tevens een fenomenaal uitzicht over de stad. Vlak daarnaast tref je een begraafplaats en een oud Romeins amfitheater. Wanneer je weer naar beneden wandelt kan je in één van de gezellige straatjes genieten van heerlijke biertjes, hapjes en wijntjes aan de voet van kathedraal Saint-Jean. Lyon bezoeken? Dan reis je natuurlijk duurzaam, snel en voordelig met de trein naar Lyon. Vanuit Nederland reis je met de internationale trein naar Brussel-Zuid, waarna je overstapt op de directe trein naar Lyon. Zo reis je het eerste gedeelte van de treinreis per Thalys naar Brussel-Zuid (Midi) en het laatste deel per TGV. Met een reistijd van ongeveer 4.25 uur arriveer je op station Lyon Part Dieu. Tickets naar Lyon boek je vanaf 73 euro (2e klas) per enkele reis bij aanbieders als NS International, B-Europe, TheTrainLine en Deutsche Bahn.Lyon

Trein Frankrijk, Trein Lyon

Lees verder

4 leuke stedentrips met rondvaart

Wil je er even tussenuit? Plan dan een leuke stedentrip met rondvaart! Wij hebben een aantal bestemmingen voor jou geselecteerd met de mogelijkheid voor een rondvaart of boottocht. Vaak is een stad nog veel mooier vanaf het water. Daarbij vaart de rondvaartboot langs verschillende bezienswaardigheden en hoef je niet eindeloos te slenteren. Ontdek 4 leuke stedentrips met rondvaart of boottocht en beleef een onvergetelijk weekendje weg.Natuurlijk reis je met de trein naar één van deze bestemmingen. De internationale trein is duurzaam, comfortabel en snel. Daarbij hoeft een treinkaartje helemaal niet duur te zijn.

Trein Brugge, trein Frankfurt, Trein Gent, Trein Lyon

Lees verder

5x hippe steden met de trein!

Lekker stedentrippen? Wij weten zeker dat jij nog minimaal 1 van deze 5 hippe steden moet bezoeken. Je bezoekt deze 5 steden allemaal eenvoudig met de trein. Zo reis je duurzaam, comfortabel en voordelig naar een leuke Europese bestemming. Daarbij is de reistijd minimaal, kom je aan in het hartje centrum en geniet je aan boord van maximale faciliteiten. Voldoende beenruimte, een barrijtuig, stroom, WiFi en wandelgangen om de benen te strekken.

trein berlijn, Trein Bordeaux, Trein Brugge, Trein Hamburg, Trein Lyon

Lees verder

Wat te doen in Lyon (Lyon CityGuide)

Lyon

Wist je dat Lyon ooit de hoofdstad was van het Romeinse Gallië? Deze mooie Franse stad is een echte aanrader als je eens iets anders dan Parijs wil. Lyon is de tweede grootste stad van Frankrijk en een echte studentenstad met een mooi historisch centrum. Dat oude historische centrum staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst! Je vindt hier nog veel Romeinse architectuur terug, maar ook het ‘echte Frankrijk’ is in deze stad te vinden, neem bijvoorbeeld de heerlijke wijnen en Franse specialiteiten. Ook om te shoppen is Lyon een perfecte stad, de vele winkelstraten bieden voor ieder wat wils!

Lyon

CityGuides Europa, Hotel en Trein Frankrijk, Mooie steden in Frankrijk, Reistips Europa, Rondreis Europa, Stedentrip Lyon, Trein Frankrijk, Trein Lyon

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!