Tag: Trein Kopenhagen

Trein naar Kopenhagen

Trein Kopenhagen
  • ☑️ Ticket Kopenhagen v.a. € 40 per ICE International, InterCity Berlijn en IC
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Kopenhagen 10 – 11 uur
  • ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam
  • ☑️ Kinderen tot 15 jaar gratis mee!
  • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 4 maanden voor vertrek
  • ☑️ Met 2 keer overstappen per trein naar Kopenhagen.
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

InterCity Denemarken, Internationale Treinreizen, Korting Denemarken, Mooie steden in Denemarken, Stedentrip Kopenhagen, Trein Denemarken, Trein Kopenhagen

Lees verder

5x Mooie stad in Denemarken

We kiezen vaak voor een zuidelijke bestemming in Europa, maar weleens gekeken naar een mooie stad in Denemarken? Wij hebben vijf bestemmingen uitgezocht ter inspiratie voor jouw volgende stedentrip of vakantie. Rotspartijen, kustlijnen, riviertjes, pure natuur en mooie steden. Denemarken heeft het allemaal!

Trein Denemarken, Trein Kopenhagen

Lees verder

4 leuke bezienswaardigheden in Kopenhagen

Trein Kopenhagen
We reizen allemaal steeds verder met de trein. Ook Kopenhagen staat voor veel reizigers op de wenslijst. Daarom hebben wij alvast 4 leuke bezienswaardigheden in Kopenhagen voor jou geselecteerd. Zo wordt jouw stedentrip in Kopenhagen een gegarandeerd succes.Met twee keer overstappen een reistijd van 10.33 uur reis je met de trein naar Kopenhagen. Treinkaartjes koop je vanaf 40 euro bij aanbieders als TheTrainLine, NS International, Deutsche Bahn en B-Europe. Het eerste stuk reis je per InterCity Berlijn naar Osnabruck, waarna je overstapt op de trein naar Hamburg. Eenmaal aangekomen in Hamburg stap je de laatste keer over op de trein naar Kopenhagen. Dit laatste stuk duurt nog 4.40 uur.

Trein Denemarken, Trein Kopenhagen

Lees verder

Wat te doen in Kopenhagen (Kopenhagen CityGuide)

Kopenhagen

Kopenhagen: een geweldig leuke stad in Denemarken. Een haven met mooie boten, gekleurde huisjes aan de kade, overal leuke straatjes én veel groen. Dat is Kopenhagen in een notendop, maar dan ben je nog lang niet klaar. Kopenhagen is namelijk ook een perfecte winkelstad en ook erg leuk om met kinderen te bezoeken. In Kopenhagen wordt veel gefietst en de grachten lijken soms zelfs een klein beetje op die van Amsterdam, dus je zult je al snel thuis voelen Kopenhagen is ook nog eens makkelijk en snel te bereiken, wat wil je nog meer?!

Kopenhagen

CityGuides Europa, Hotel en Trein Denemarken, Mooie steden in Denemarken, Reistips Europa, Rondreis Europa, Stedentrip Kopenhagen, Trein Denemarken, Trein Kopenhagen

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!