Tag: Trein Eindhoven

Conductrice bespuugt door onbekende reiziger

In de trein van Best naar Eindhoven ging het afgelopen week mis. De hoofdconductrice zat in de Eerste Klas toen er ter hoogte van Eindhoven een man met fiets in de trein stapte. Meteen maakte de reiziger een intimiderende indruk. Vervolgens opent hij de deur van de Eerste Klas en stapt op de conductrice af. Hierop verzoekt de conductrice om 1.5 meter afstand te bewaren, maar de man gaf hier geen gehoor aan.De conductrice deed een stap achteruit, waarna de man een rochel maakte en een klodder spuug vlak langs haar gezicht vloog. Alsof er niks was gebeurd stapte de reiziger uit en liep weg.

Corona virus, Coronavirus, NS Conducteur, Trein Eindhoven

Lees verder

Nieuwe NS Dienstregeling 2020

Nieuwe Dienstregeling 2020
Vanaf zondag 15 december 2019 gaat de nieuwe NS Dienstregeling 2020 van start! Reis je dagelijks met de trein? De wijzigingen kunnen van invloed zijn op de reistijd. Zo verwacht NS dat 50 000 reizigers een kortere reistijd zullen hebben en 5000 een langere. Als je benieuwd bent of de wijzigingen invloed hebben op jouw treinreis kan je dit nu al checken via de reisplanner.

NS dienstregeling, Trein Dordrecht, Trein Eindhoven, Trein Randstad, Trein Zandvoort

Lees verder

Zwaarbewapende agenten op station Eindhoven voor arrestatie

Arrestatie Eindhoven
Het station van Eindhoven stond gisteravond op stelten toen een zwaarbewapend arrestatieteam binnenstormden. Op last van politie werd de trein van Rotterdam naar Eindhoven tot stilstand gebracht, waarna agenten de trein doorzochten. Vanwege de politieactie reden er geen treinen van en naar Eindhoven tot ongeveer 20:00 uur. Agenten hebben uiteindelijk een mogelijke verdachte opgepakt.

Trein Eindhoven, Trein Politie, trein rotterdam

Lees verder

Treinreis naar Eindhoven

Trein Eindhoven
Voor de treinreis naar Eindhoven zijn verschillende goedkope treinkaartjes verkrijgbaar, zoals NS dagkaarten, Dagretours en Enkele Reis tickets. U bestelt deze tickets online bij de aanbieder en ontvangt de treinkaartjes naar Eindhoven met korting binnen 30 minuten per e-mail, waarna u deze uitgeprint mee kunt nemen op reis. Ook goedkoop met de trein naar Eindhoven en in het vervolg op de hoogte gehouden worden? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

Trein Eindhoven

Lees verder

Treinkaartje naar Eindhoven Airport met korting

Heb jij een vlucht vanaf vliegveld Eindhoven gepland? Dan is deze kortingsactie iets voor jou! Je koopt namelijk een treinkaartje naar Eindhoven Airport met korting voor slechts €10,50. Het gaat om een vaste prijs ongeacht het traject. Zo reis je vanaf elk station in Nederland goedkoop met de trein naar luchthaven Eindhoven.

Bereikbaarheid Eindhoven Airport

Het vliegveld is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis met de trein naar Eindhoven, waarna je overstapt op lijnbus 400 of shuttlebus 401. De busreis van Eindhoven naar het vliegveld duurt ongeveer 20 minuten. De bus zet je af bij de terminal. Het NS-treinkaartje met korting is enkel geldig in de trein. Het stuk van centrum naar de luchthaven is dan ook voor eigen rekening.Treinkaartje Vliegveld

Trein Eindhoven, Trein Kortingskaartjes, Trein Vliegveld

Lees verder

Wisselende punctualiteit in Noord-Brabant

Uit cijfers van ProRail blijkt dat treinen in Noord-Brabant vaak vertraging hebben. Alleen op trajecten rondom Rotterdam zijn meer verstoringen. Problemen zijn er vooral voor treinreizigers rond Breda en Eindhoven. Breda scoort in 2019 een punctualiteit slechts 85 procent, Tilburg 89,5 procent en Eindhoven 88 procent. Hiermee lijkt NS de norm van 89,9 procent niet te halen in deze drie grote steden. ‘s Hertogenbosch is een punctualiteit van 91,1 procent de grote winnaar in Noord-Brabant.Punctualiteit Breda Eindhoven

Trein Breda, Trein Eindhoven, Trein vertraging

Lees verder

Ree aangereden bij Boxtel

Afgelopen week is rond 03:00 uur in de nacht een ree aangereden bij Boxtel. Het gebeurde op het traject tussen Eindhoven en Tilburg, waardoor er enige tijd geen treinverkeer mogelijk was. In de eerste instantie kon de machinist niet goed zien wat hij had geraakt, waardoor hij alle hulpdiensten had ingeschakeld. Later bleek dat het op een ree ging, maar uiteraard heeft de machinist juist gehandeld.

Aanrijding met trein

Werkzaamheden

Nadat het dier was geborgen en de werkzaamheden/onderzoek waren afgerond werd het treinverkeer weer vrijgegeven. Om u een indicatie te geven van hulpdiensten die in dit soort gevallen worden opgeroepen hebben wij de onderstaande lijst gemaakt.

  • Brandweer
  • Politie
  • Ambulance
  • Ongevallenbestrijding van ProRail
  • *Eventueel Traumahelikopter
  • *Speciaal onderzoeksteam voor verkeersveiligheid

Boswachter

Volgens de plaatselijke boswachter zou het gaan om een loslopende hond, die een ree op 1 km afstand zou kunnen ruiken. Volgens boswachter F. Kapteijns zouden de dieren uit angst ineens een kant op schieten, waarop het mis zou kunnen gaan.

{mymaplocation id=96 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Aanrijding met trein, Trein aanrijding, Trein Boxtel, Trein Eindhoven, Trein Tilburg

Slachtoffer zat waarschijnlijk niet op bierfiets

Eerder hebben wij melding gemaakt van een tragisch ongeval tussen een trein en een bierfiets, waarin werd gesteld dat een slachtoffer van een ongeluk met een bierfiets niet op tijd van het spoor kon komen. Deze verklaring van een omstander blijkt echter niet helemaal overeen te komen met verklaringen van andere getuige. Het slachtoffer zou namelijk al tijdig van de fiets zijn gestapt en naast de overgang hebben gestaan met zijn teamgenoten. Ook de verwondingen wijzen niet op een aanrijding met een trein. Men gaat er dan ook vanuit dat het 24-jarige slachtoffer is geraakt door de wrakstukken van de bierfiets die bij de aanrijding enkele meters door de lucht werden geslingerd.

Bierfiets ongeluk

{mymaplocation id=183,184 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Bierfiets ongeluk, spoorwegovergang, Trein aanrijding, Trein Eindhoven, trein nieuws

Treinongeluk met bierfiets bij spoorwegovergang in Eindhoven

Afgelopen week is een bierfiets verongelukt op een spoorwegovergang bij Eindhoven. Volgens ooggetuige zou de fiets vast zijn komen te zitten op het spoor tussen de dichte slagbomen. Op dat moment zaten er 15 tot 20 jongens op de bierfiets, maar door een blessure kon één van de jongens niet op tijd wegkomen. De 24-jarige jongen liep op krukken en kon niet op tijd wegkomen van het spoor, waarna hij werd geraakt door de aanstormende trein.

Aanrijding met persoon

1e elftal van voetbalclub EMK

Het zou gaan om een voetbalteam van voetbalclub EMK die afgelopen weekend kampioen zijn geworden. De tocht op de bierfiets was één van de festiviteiten, maar draaide uit op een drama.

Paniek, woede en hulp

Volgens een ooggetuige die het tragische ongeval vanuit zijn huis zag gebeuren hebben de jongens nog geprobeerd het slachtoffer te helpen, maar wisten ze al vrij snel dat dit tevergeefs zou zijn. Een hoop gevloek en woede volgde op de dramatische gebeurtenis en zal niet snel meer van de netvliezen verdwijnen.

Treinverkeer

Het treinverkeer tussen Eindhoven en Weert heeft enkele uren stilgelegen en kon rond 02:00 uur weer worden hervat. Reizigers zijn in de tussentijd opgevangen door extra busvervoer dat werd ingezet door de NS.

{mymaplocation id=183,184 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Aanrijding met trein, Bierfiets ongeluk, Trein aanrijding, Trein Eindhoven, trein nieuws

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!