Heb jij een vlucht vanaf vliegveld Eindhoven gepland? Dan is deze kortingsactie iets voor jou! Je koopt namelijk een treinkaartje naar Eindhoven Airport met korting voor slechts €10,50. Het gaat om een vaste prijs ongeacht het traject. Zo reis je vanaf elk station in Nederland goedkoop met de trein naar luchthaven Eindhoven.

Bereikbaarheid Eindhoven Airport

Het vliegveld is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis met de trein naar Eindhoven, waarna je overstapt op lijnbus 400 of shuttlebus 401. De busreis van Eindhoven naar het vliegveld duurt ongeveer 20 minuten. De bus zet je af bij de terminal. Het NS-treinkaartje met korting is enkel geldig in de trein. Het stuk van centrum naar de luchthaven is dan ook voor eigen rekening.

Treinkaartje Vliegveld

NS-Treinkaartjes Eindhoven Airport met korting

Koop de NS-treinkaartjes bij VakantieVeilingen en ontvang een unieke code binnen 60 minuten na betaling. De code is in enkele minuten online te verzilveren, waarna het e-ticket per e-mail wordt toegezonden. Uitgeprint of mobiel kan het e-ticket treinkaartje Eindhoven Airport worden meegenomen op reis. Hiermee kan je in- en uitchecken bij OV-poortjes. Houdt er rekening mee dat dit verplicht is!

Voordeliger reizen

Met de kortingskaartjes van VakantieVeilingen is de treinreis vaak voordeliger. Reizigers besparen hier enkele tot tientallen euro’s mee. Afhankelijk van de reguliere ticketprijs doe je er verstandig aan om deze actietickets te bekijken. Daarbij is het handig om de reis voor vertrek helemaal geregeld te hebben, voor een soepel en comfortabel verloop.

Hoe langer het traject, hoe meer je bespaart!