Tag: Spoor werkzaamheden

Komend weekend geen treinen naar Delft en Den Haag

Trein nieuws
Wil jij komend weekend met de trein naar Delft of Den Haag? Bereid je reis dan goed voor! Van vrijdag 22 november tot en met zondag 24 november heeft ProRail werkzaamheden gepland. Deze werkzaamheden vinden plaats aan het spoor bij Rijswijk, waardoor er geen treinen rijden tussen Schiedam en Den Haag. Om reizigers op te vangen heeft NS vervangende bussen ingezet. Met de stopbussen kom je alsnog aan op de gewenste bestemming. Houdt hiervoor wel rekening met een langere reistijd van 15 tot 30 minuten.

prorail, Spoor werkzaamheden, Trein Delft, Trein Den Haag, trein rotterdam, Trein Schiedam

Lees verder

Half miljard euro voor verbouwing Schiphol

In de toekomst wil je natuurlijk gebruik blijven maken van station Schiphol. Daarom investeert het Rijk, ProRail, NS, Schiphol en Vervoerregio Amsterdam een half miljard euro in de modernisering van het station. Volgens ProRail zal de verbouwing waarschijnlijk in 2022 beginnen. Rond 2025 kunnen zij de laatste werkzaamheden afronden.Meer over ProRail: https://goedkoop-treinkaartje.nl/onderwerp/prorail

prorail, Spoor werkzaamheden, Station verbouwing, Trein Schiphol

Lees verder

Geen treinverkeer tussen Amsterdam Zuid en RAI op 1 tot 3 november

In het eerste weekend van november wordt het eerste dakdeel van de nieuwe reizigerstunnel over snelweg A10 Zuid en het spoor geschoven. Hierdoor is er van vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november geen treinverkeer mogelijk tussen station Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI. Reizigers en automobilisten worden aangeraden om thuis of elders te werken. Alternatieve routes hebben mogelijk te weinig capaciteit voor het enorme aantal forensen.

prorail, Spoor werkzaamheden, trein Amsterdam, trein amsterdam rai, Trein Amsterdam Zuid

Lees verder

Modernisering station Almere Centrum

Station Almere Centrum werd geopend op 30 mei 1987. Met de komst van de Floriade in Almere in 2022 wordt ook het treinstation onder handen genomen. Daarnaast beschikt het centrum van Almere ondertussen over een modern stadshart en loopt het saaie en futloze treinstation achter. Vanaf september 2020 zal er daarom hard worden gewerkt aan de modernisering. Hiervoor slaan ProRail, NS, gemeente Almere en provincie Flevoland de handen in één.

prorail, Spoor werkzaamheden, Trein Almere

Lees verder

Spoorvernieuwing tussen Maastricht en Heerlen

In de herfstvakantie wordt er van zaterdag 12 t/m zondag 20 oktober gewerkt aan het spoor tussen Maastricht en Heerlen. ProRail vernieuwd het spoor op het traject en doet dit bewust in de vakantieperiode, omdat er dan minder reizigers zijn.

prorail, Spoor werkzaamheden, Trein Heerlen, Trein Maastricht

Lees verder

Geen treinen tussen Amsterdam Sloterdijk en Haarlem

Komend weekend kan het weer 20 graden worden, maar er wordt ook gewerkt aan het spoor. Van plan om richting Zandvoort te reizen? Houdt de reisplanner dan goed in de gaten, want tussen Amsterdam Sloterdijk en Haarlem rijden van 14 tot 16 september geen treinen. Wel heeft NS maatregelen getroffen om reizigers op weg te helpen. Zo worden er stopbussen ingezet en moeten reizigers rekening houden met extra reistijd.

prorail, Spoor werkzaamheden, trein Amsterdam, Trein Haarlem, Trein Zandvoort

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!