Geen treinverkeer tussen Amsterdam Zuid en RAI op 1 tot 3 november

In het eerste weekend van november wordt het eerste dakdeel van de nieuwe reizigerstunnel over snelweg A10 Zuid en het spoor geschoven. Hierdoor is er van vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november geen treinverkeer mogelijk tussen station Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI. Reizigers en automobilisten worden aangeraden om thuis of elders te werken. Alternatieve routes hebben mogelijk te weinig capaciteit voor het enorme aantal forensen.

Geen treinen tussen Zuid en RAI

Er rijden geen treinen op vrijdag 1 en zaterdag 2 november. Op zondag 3 november is er waarschijnlijk beperkt treinverkeer mogelijk. Reizigers worden aangeraden om voor vertrek de route te plannen. Treinreizigers rijden om via Amsterdam Centraal en pakken daar de metro naar Amsterdam RAI of Zuid.

Werkzaamheden A10 Zuid voor Automobilisten

Automobilisten kunnen omrijden via de A5 en A9. Op een reguliere vrijdag verwerkt de A10 in de spits ongeveer 10 duizend auto’s per uur. De omleidingsroutes hebben hiervoor onvoldoende capaciteit. Autoforenzen op deze route worden daarom dringend aangeraden om thuis of elders te werken. Zo wordt de weg vrijgehouden voor forenzen die geen andere optie hebben.  
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!