Verschillende soorten NS dagkaarten

Er worden regelmatig NS dagkaart acties gehouden in Nederland, maar er zitten wel verschillen tussen de dagkaarten van de verschillende aanbieders. Zo verschillen de voorwaarden van de winkelketens, waardoor reizigers regelmatig voor verassingen komen te staan. Wij raden u dan aan om de voorwaarden goed door te lezen, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. De voorwaarden van de goedkope dagkaarten verschillen op een aantal fronten die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet.

  • Reisperiode
  • Verkoopperiode
  • Aanbieder
  • Prijs
  • Aantal personen
  • Reisuren

Treintickets ruilen

Heeft u nog ongebruikte dagkaarten? Ruil ze via onze website!

Verschillende soorten dagkaarten

Hieronder zullen we de verschillende dagkaart acties nog eens behandelen om het verschil tussen de aanbieders duidelijk te maken.

Blokker dagkaart

Het speciale aan de Blokker dagkaart is dat hij alleen in de daluren gebruikt mag worden. Zo mag hij van Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. Daarbij mag de Blokker dagkaart in het weekend de hele dag worden gebruikt. De kosten van deze goedkope dagkaarten waren slechts € 15,50-.

Kruidvat dagkaart

De Kruidvat dagkaart is iets goedkoper dan de andere, maar kan alleen in het weekend worden gebruikt en is verkrijgbaar voor € 13,99-. Eerder verkocht deze winkelketen dagkaarten, waarmee u van verschillende vervoersmiddelen gebruik kon maken, maar dit was bij de laatste trein actie niet het geval.

Hema dagkaart

De Hema dagkaart is juist weer iets duurder dan de dagkaarten van andere aanbieders, maar hiermee kan een hele dag worden gereisd. Voor slechts € 17,50 zijn de treinkaartjes van de Hema verkrijgbaar.

AH dagkaart

De laatste AH dagkaart actie was 10 maart 2014 t/m 23 maart 2014, waarbij er voor een bedrag van € 17,- een NS dagkaart kon worden gekocht. Met deze dagkaart van Albert Heijn is het mogelijk om een hele dag onbeperkt gebruik te maken van de NS treinen.

Jumbo dagkaart

Een ontzettend leuke treinkaartjes actie is die van de supermarktketen Jumbo. Met deze goedkope dagkaarten is het voor 1 volwassenen mogelijk om met 2 kinderen op stap te gaan voor slechts € 17,-. Zo kunt u er lekker een dagje op uit trekken of gezellig op stap met familie. Met de Jumbo dagkaart bespaart u enorm op de reiskosten en wordt het Openbaar Vervoer weer aantrekkelijk!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!