Treintickets met korting kopen

Het afgelopen jaar zijn treintickets met korting weer erg populair gebleken. De prijzen van het openbaar vervoer lijken alleen maar duurder te worden en zeker met de ov-chipkaart lijkt ook de 40% korting regeling te verdwijnen. Dit alles zorgt ervoor dat treinkaartjes met korting ook in de toekomst populair zullen blijven en dat maakt Goedkoop-treinkaartje.nl alleen maar belangrijker. Wij publiceren treinkaartjes acties zo snel mogelijk, zodat de Nederlandse treinreiziger optimaal kan genieten van de korting op treintickets.

Rode knop op Goedkoop treinkaartje

Op onze website hebben we een rode knop in de rechterkolom geplaatst, waarmee u voordelig treintickets kunt kopen. Via de rode knop komt u op een pagina uit, waar u het aantal NS dagkaarten en de betaalmethode kunt kiezen. Na betaling krijgt u een e-mail met daarin een bevestiging en het product dat u heeft gekocht.

Met de code kunt u vervolgens op deze pagina uw reis plannen.

Goedkope treintickets kopen via het internet

In het vervolg kunt u gerust goedkope treintickets kopen via onze website. Wanneer de rode knop niet meer in de rechterkolom te vinden is, zijn de kaarten niet meer op voorraad. Het kan dan even duren tot deze weer zijn aangevuld en daarom raden wij onze bezoekers altijd aan om direct de treintickets te bestellen, zodat u nooit het volledige bedrag hoeft te betalen.

Wilt u in het vervolg ook op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en let er daarbij op dat u het e-mail adres volledig invult. Het is ook mogelijk om ons te volgen via Facebook of Twitter. Deel het met uw vrienden! Zo zorgen we samen voor een betaalbaar openbaar vervoer in Nederland en zullen ook uw vrienden, familie en kennissen profiteren van hoge kortingen.

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!