Treinkaartjes acties in 1e helft 2014

In het afgelopen halfjaar zijn er weer heel wat treinkaartjes acties langs gekomen. Toch waren er weer grote verschillen tussen de voorwaarden/prijzen van de acties, waardoor de verwarring onder de reizigers vaak groot is. In het artikel hieronder hebben we de verschillende treinkaartjes acties uit de 1e helft van 2014 nogmaals uitgewerkt. Zo komen NS dagkaart acties van Blokker, HEMA, Kruidvat en Albert Heijn voor en worden ze individueel behandelt.

Thalys actie

Naar Zuid Frankrijk met de trein? Maak gebruik van de Zon Thalys actie!

Goedkope treinkaartjes in 2014

In 2014 zijn er weer heel wat goedkope treinkaartjes uitgedeeld door verschillende winkelketens. Wanneer de verkoopperiode van de treinkaartjes acties is afgelopen kunnen deze met meerprijs alsnog worden gekocht via de rode knop op onze website. Het tarief van deze kaarten ligt inderdaad hoger dan de reguliere acties, maar is in veel gevallen nog steeds voordeliger!

Blokker actie

Trein acties van de Blokker

Dit jaar heeft de Blokker op 4 januari afgetrapt met een treinkaartjes actie voor slechts € 15,50. Hiermee kon doordeweeks in de daluren worden gereisd en was het in het weekend de hele dag geldig. De verkoopperiode van deze actie was van 04-01-2014 t/m 19-01-2014. In april werd deze actie nogmaals herhaalt en werd de daluren dagkaart nogmaals voor € 15,50 verkocht. De verkoopperiode van deze Blokker voorjaarsactie was van 14-04-2014 t/m 27-04-2014.

Kruidvat actie

Goedkope treinkaartjes van de Kruidvat

Ook de Kruidvat is het jaar goed begonnen met een actie, waarbij een NS dagkaart verkrijgbaar was voor slechts € 13,99. Met de Kruidvat dagkaart kon één dag in het weekend worden gereisd en was hij doordeweeks dus niet geldig. De verkoopperiode voor de goedkope treinkaartjes van de Kruidvat was van 11-02-2014 t/m 25-02-2014.

 

AH actie

Treinkaartjes actie van Albert Heijn

In maart 2014 heeft Albert Heijn ook een treinkaartjes actie gehouden, waarbij een volwaardige NS dagkaart verkrijgbaar was voor slechts € 17,-. Een NS dagkaart is normaal gesproken verkrijgbaar voor ongeveer € 50,-, waardoor deze actie van Albert Heijn als een trein liep. De verkoopperiode van de AH dagkaart actie liep van 10 maart 2014 t/m 23 maart 2014, maar was in verschillende filialen al snel uitverkocht. Wees er daarom in het vervolg snel bij!

HEMA actie

Dagkaart actie van de HEMA

Ook de HEMA heeft in 2014 weer een dagkaart actie gehouden, waarbij een NS dagkaart verkrijgbaar was voor € 17,50. Bij deze actie gaat het om een volwaardige NS dagkaart, waarmee je een dagje naar een pretpark, familie of het strand kan. Heerlijk toch? De verkoopperiode liep van half mei tot 1 juni 2014.

Ontvang acties

5x uitgaan in Mechelen per trein

5x uitgaan in Mechelen per trein

Mechelen is een ontzettend leuke Belgische plaats. De stad heeft een compact centrum, waardoor het dé place to be is voor een gezellige avond uit. De leukste bars en pubs vind je hier allemaal dicht bij elkaar. Als je wilt uitgaan in Mechelen, ga je bij voorkeur met...

OVpay: reizen, in- en uitchecken met bankpas/pinpas

OVpay: reizen, in- en uitchecken met bankpas/pinpas

Het was even wachten, maar vanaf 31 januari 2023 is het dan eindelijk mogelijk om met de bankpas/pinpas in te checken. Na diverse succesvolle experimenten, waarvoor honderden reizigers zich hebben aangemeld is dan eindelijk groen licht gegeven om de bankpas grootschalig in te zetten als geldig vervoersbewijs.

5x Mountainbiken in Duitsland per trein

5x Mountainbiken in Duitsland per trein

Wat zijn de mooiste plekken om in Duitsland te Mountainbiken? Daar hoef je als fietsliefhebber niet lang over te twijfelen. De prachtige Duitse bossen en natuurgebieden zijn namelijk heel geschikt voor een uitdagende trail, een spannende afdaling of ontspannen...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders