Trein naar Star Wars Identities

Trein naar Star Wars Identities

Wilt u goedkoop met de trein naar Star Wars Identities? T/m 11 maart bestelt u dit treinuitje bij de Spoordeelwinkel voor € 32. Hierbij ontvangt u een NS Dagretour Utrecht Leidsche Rijn + Voucher Entree voor Star Wars Identities in het Pathé Cinemec in Utrecht. Te gebruiken in treinen van alle vervoerders in Nederland (exclusief Thalys) in de reisperiode t/m 11 maart 2018. Deze aanbieding is onderdeel van de treinuitjes in februari 2018.

Na betaling ontvangt u een NS e-ticket en voucher Star Wars Identities, die u uitgeprint of op uw mobiel dient mee te nemen als geldig NS Reisproduct. U bent verplicht om in- en uit te checken en dient de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces vast te leggen. De voucher is geen toegangsbewijs. U dient online te reserveren via Ticketmaster, waarna u een toegangsbewijs per e-mail krijgt toegestuurd.

Trein naar Star Wars Identities

Trein naar Star Wars Identities

U reist per trein naar Utrecht Leidsche Rijn, waarna het Pathé Cinemec op 10 minuten loopafstand is.

  • Prijs (2e klas): € 32
  • Prijs (1e klas): € 37
  • Prijs (kinderen 4 t/m 11 jaar): € 17
  • Verkoop: t/m 11 maart 2018
  • Reizen: t/m 11 maart 2018

Wat is Star Wars Identities?

Helemaal gek van Star Wars? Dan moet u deze expositie hebben gezien. Het is een unieke tentoonstelling met 200 originele Star Wars rekwisieten, kostuums, tekeningen en meer. Daarnaast komen items aan bod uit de bekende Star Wars films en komt u oog in oog te staan met bekende figuren als Darth Vader, R2-D2, Chewbacca, Boba Fett, Yoda, de Millennium Falcon en nog veel meer.

Tot wanneer is deze aanbieding voor Star Wars Identities geldig?

De uiterste reisdatum voor deze treinkaartjes + Star Wars Identities combideal is 11 maart 2018.

Voor welke reisklasse is deze actie?

De NS dagretour Utrecht Leidsche Rijn + entree Star Wars Identities is geldig in 2e klas treinstellen en niet verkrijgbaar voor 1e klas treinreizen.

In welke treinen is de Weekenddagkaart geldig?

In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag op het binnenlandse traject in treinen van IC Direct en ICE International. Niet geldig in treinen van Thalys.

Adres Pathé Cinemec

Star Wars Identities: The Exhibition
Berlijnplein 100
3541 CM Utrecht

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!