Trein naar Festival DORST

Trein Festival DORST

Een middag of avondje genieten van de lekkerste wijn, bier of cocktails? Bezoek festival DORST! De tientallen Food Trucks stoppen in Den Haag, ‘s Hertogenbosch en Utrecht, waarbij de bekendste stadsparken d.m.v. mobiele keukens worden omgetoverd in openluchtrestaurants en bezoekers kunnen genieten van het lekkerste eten, liveshows en theatervoorstellingen. Daarnaast zijn er verschillende proeflokalen ingericht om de ruim 140 verschillende wijnen en speciaalbieren te proeven. De entree voor Festival DORST is € 5, maar kan ook in combinatie met een goedkoop treinkaartje voor slechts € 18,- worden aangeschaft.

Trein Festival DORST

T/m 10 september 2016 bestelt u een NS dagretour + voucher voor entree festival en hardplastic glas zonder consumptie. De NS dagretour is geldig voor de plaats waar Festival DORST op dat moment is, aangezien de Food Trucks zich continu verplaatsen. Daarom is het goed om te weten waar en wanneer Festival DORST bij u in de buurt is.

Planning/Agenda Food Truck Festival DORST

Bekijk hieronder het overzicht van de verschillende steden/plaatsen/parken van het Food Truck Festival DORST.

  • Den Haag (Westbroekpark) – 27 t/m 29 mei 2016
  • ‘s Hertogenbosch (Paleiskwartier) – 26 t/m 28 augustus 2016
  • Utrecht (Griftpark) – 02 t/m 04 september 2016

Goedkoop treinkaartje + Glas Consumptie

Voor slechts € 18,- bestelt u een goedkoop treinkaartje (NS dagretour) + voucher voor entree festival en hardplastic glas zonder consumptie. De entree voor het festival is hiermee gratis, waarna u kunt genieten van een geweldig middagje of avondje uit! Houdt er rekening mee dat u de vouchers uitgeprint dient mee te nemen op reis en de dagretour enkel geldig is naar de stad waar het Food Truck Festival DORST op dat moment wordt gehouden.

  • Kosten: € 18;
  • Verkoopperiode: t/m 10 september 2016;
  • Reisperiode: t/m 11 september 2016.
Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!