Superdagretour naar Brussel voor € 58

Binnenkort een dagje naar Brussel? Profiteer dan van de Superdagretour naar Brussel en reis voor € 58 heen en weer naar België! Op deze manier wordt een familiebezoekje of dagje shoppen wel heel aantrekkelijk. U reist per InterCity Brussel naar deze fantastische Belgische bestemming met een reistijd van slechts 2 uur en 43 minuten. Reis doordeweeks voor een minimaal tarief en boek alvast uw tickets voor juli en augustus! Aangezien dit de vakantieperiode betreft mag u met de Superdagretour in juli en augustus ook voor 09:00 uur reizen en het reserveren van een zitplaats is niet verplicht/noodzakelijk.

Tarieven en reistijden naar Brussel

Hieronder vindt u een aantal voorbeeld tarieven en reistijden van de InterCity Brussel, maar binnen Nederland zijn er nog een aantal opstapstations mogelijk. Denk hierbij aan Schiphol, Den Haag, Dordrecht en Roosendaal.

TrajectReistijdPrijs superdagretour
Amsterdam CS – Brussel2.43 uur€ 58
Rotterdam CS – Brussel1.57 uur€ 58

Traject InterCity Brussel

Goedkoop met trein naar Brussel in juli en augustus

Met deze aanbieding reist u in oktober, november en december 2017 goedkoop naar Brussel. Voor € 58,- boekt u een 2e klas dagretour en reist u dus ook één dag heen en terug. De Superdagretour is de hele dag geldig in juli en augustus, omdat de aanbieding in de zomermaanden geen overlast veroorzaakt in de spits.

Ontdek Brussel! Ga een dagje shoppen en combineer dit met het bezichtigen van bezienswaardigheden als Manneken Pis, het Atomium en de Kathedraal van St. Michel en St. Goedele.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!