Seizoensretour aanbieding in 2018

Seizoensretour 2018

Komend najaar en/of in het voorjaar op pad met de trein? Bestel 3x een NS Weekenddagretour voor € 36 (€ 12 per stuk) voor een stad naar keuze. Met de 3 NS Weekenddagretours kunt u in 3 verschillende reisperiodes een dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. Zo reist u het hele jaar nog goedkoop met de trein en kunt u in elk seizoen een leuk uitje plannen. De treinkaartjes van de NS Seizoensretour zijn verkrijgbaar in mei en geldig op een zaterdag of zondag in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Seizoensretour 2018

Na betaling ontvangt u 3 unieke vouchercodes. Elke vouchercode is voor een aparte reisperiode te verzilveren (niet in dezelfde reisperiode geldig). Na het verzilveren ontvangt u het vervoersbewijs per e-mail. Deze kunt u uitgeprint meenemen op reis. Met de QR-code (vierkante code) kunt u inchecken bij OV Poortjes. Daarbij dient het NS e-ticket als geldig vervoersbewijs bij controles van het aanwezige treinpersoneel. Elke code is één keer geldig in een bepaalde reisperiode en is persoonsgebonden. Houdt er rekening mee dat deze Seizoensretour aanbieding niet geldig is op Koningsdag zaterdag 27 april 2019.

Korting met Seizoensretour (November 2018)

Dit jaar een aantal meermaals goedkoop met de trein? Knijp er tussenuit met de NS Seizoensretour en ga eropuit, kerstshoppen of op bezoek bij vrienden/familie. Zelfs wanneer u slechts 2 keer gebruik maakt van de actietickets bespaart u op de meeste trajecten op de reiskosten.

  • Prijs (2e klas): € 36 (€ 12 per stuk)
  • Prijs (1e klas): € 42 (€ 14 per stuk)
  • Verkoop: t/m 09 december 2018
  • Reizen:
    1. Herfst: november december 2018
    2. Winter: januari, februari en maart 2019
    3. Voorjaar: april, mei en juni 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!