NS International: treinkaartjes naar België in april 2022

Dichtbij huis, maar toch even weg. Reis met de trein naar België en boek goedkope treinkaartjes zonder extra boekingskosten bij NS International. Elke dag vertrekken er meer dan 30 internationale treinen vanaf diverse treinstations naar onze zuiderburen. Bestemmingen als Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven, Luik en Mechelen zijn uitstekend bereikbaar.

Boek in april 2022 goedkope treinkaartjes naar België tot 7 dagen voor vertrek. De EarlyBirdTickets zijn geldig voor treinen van InterCity Brussel, waarmee je al vanaf 20 euro naar Antwerpen reist en 25 euro naar Brussel. Ook een dagje of weekendje naar België? Boek vandaag nog EarlyBirdTickets naar België.

Trein Antwerpen: 20 euro

Een geweldige stad om te winkelen en citytrippen. Met tal van bezienswaardigheden is Antwerpen een veelzijdige bestemming. Daarbij is Antwerpen de best bereikbare bestemming van België. Per InterCity Brussel reis je met een directe verbinding naar hartje centrum.

Reistijd naar Antwerpen

 • Breda – Antwerpen: 0.34 uur
 • Schiphol – Antwerpen: 0.56 uur
 • Amsterdam – Antwerpen: 1.15 uur
 • Eindhoven – Antwerpen: 1.32 uur
 • Den Haag – Antwerpen: 1.36 uur
 • Utrecht – Antwerpen: 1.58 uur

Lees meer: per trein naar Antwerpen

Trein Brugge: 29 euro

Eindeloos shoppen of een heerlijk biertje drinken op een terras? Bezoek Brugge in België en reis met de trein al vanaf 29 euro per enkele reis. Ook voor Brugge boek je online eenvoudig EarlyBirdTickets, waarna je in 3.36 uur van Amsterdam naar Brugge reis per InterCity Brussel (Direct).

Lees meer: per trein naar Brugge

Trein Brussel: 25 euro

Grote warenhuizen, lange winkelstraten en mooie bezienswaardigheden. Brussel heeft alles voor een leuk dagje weg of een veelzijdig weekendje weg. Goedkope treinkaartjes naar Brussel boek je 7 dagen voor vertrek al vanaf 25 euro per enkele reis, waarbij je in hartje centrum arriveert en jouw uitstapje direct kan beginnen.

Reistijd naar Brussel

 • Breda – Brussel: 1.35 uur
 • Rotterdam – Brussel: 2.07 uur
 • Eindhoven – Brussel: 2.33 uur
 • Schiphol – Brussel: 2.37 uur
 • Amsterdam – Brussel: 2.47 uur
 • Utrecht – Brussel: 2.59 uur

Lees meer: per trein naar Brussel

Trein Gent: 29 euro

Het altijd bruisende Gent is zeker de moeite waard en ideaal voor last minute CityTrips. Bezoek spontaan een bierkroeg en geniet van boeiende en culturele activiteiten. Eigenzinnig Gent ademt geschiedenis, is gastvrij, niks moet en alles kan.

Lees meer: per trein naar Gent

Trein Leuven: 25 euro

Sla je slag in Leuven met verborgen pareltjes om iedere hoek! Geniet van street-art, de graffitikunstroute, heerlijke biertjes en historische bezienswaardigheden. Proef de allure van de stad, bezichtig het grote Begijnhof of ga een avondje stappen. Leuven is leuk!

Lees meer: per trein naar Leuven

Trein Luik: 29 euro

De bruisende studentenstad is steeds populairder onder toeristen. Het leuke winkelcentrum en gezellige barstraatjes maken de stad aantrekkelijk voor zowel ‘dagjes mensen’ als ‘stedentrippers’. Benieuwd naar een absolute high-light? Beklim de Montagne de Bueren in Luik met 374 treden en een lengte van 260 meter voor een schitterend panorama uitzicht over de stad.

Lees meer: per trein naar Luik

Trein Mechelen: 24 euro

Naast het knusse centrum met leuke winkelstraten is er meer te beleven in Mechelen. Maak een rondvaart, beklim de Romboutstoren of ga wandelen in de omgeving. De stad heeft alles voor zowel een dagje als weekendje weg.

Lees meer: per trein naar Mechelen

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

☑️ 9 euro voor één maand ☑️ Onbeperkt per regionale trein ☑️ Reisperiode: 1 juni t/m 31 augustus 2022 Zoek tickets Reis onbeperkt per regionale trein door Duitsland met het goedkope treinkaartje van Deutsche Bahn; het 9 euro ticket. Deze aanbieding is onderdeel van...

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

NS International: korting op treinkaartjes naar Parijs

☑️ Trein Parijs v.a. 35 euro ☑️ 10 verbindingen per dag ☑️ Rechtstreeks per Thalys Zoek tickets Een stad die inspireert, verbaast en indrukken achter laat. Parijs is de stad van liefde, licht, mode en cultuur. Daarbij kent de stad tal van indrukwekkende...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders